Pajero II - Żarówki w zegarach => podświetlenie kół
jawaldek - 13-01-2011, 13:10
Bushey napisał/a: | oraz użyłem te od pasów i od drzwi do innych celów | pochwal się do jakich celów użyłeś bo przy moim kosmicznym ->> tak niektórzy mówią-kokpicie miejsca już brakuje na kontrolki i przełączniki. Swoją drogą te od drzwi to.... tak na dwoje babka wróżyła . Co prawda ja mam dodatkowo podłączone do świateł awaryjnych bo 1) wiem kiedy drzwi są nie domknięte i 2) inni wiedzą też że np ktoś będzie wysiadał z samochodu no oczywiście po zatrzymaniu się i to ja "decyduję" czy może wysiąść czy nie->>>taki pstryczek elektryczek sprzężony z alarmem->>> blokada drzwi po uruchomieniu samochodu. Tak na marginesie====>>>>> od jakiegoś czasu przymierzam się do przeróbki kokpitu a raczej zrobienia nowego pod moje potrzeby jakieś sugestie ?? podpowiedzi ?? szczególnie od modelarzy bo mają ciekawe patenty i rozwiązania materiałowe
Faraonix - 13-01-2011, 18:50
Ja dorabialem kontrolke niskiego poziomu wody w zbiorniku. Najpierw zrobilem w corelu grafike, potem wydrukowalem ja na folii (w negatywie bo chcialem czarne tlo), zalaminowalem, zeby tusz czasem sie nie rozmazal i przykleilem tasma w puste okienko. Bylo jedne wolne pomaranczowe w moim liczniku. Czesc zaroweczek wymienilem na led-y
lukas 78 - 13-01-2011, 19:26
Faraonix napisał/a: | Ja dorabialem kontrolke niskiego poziomu wody w zbiorniku. Najpierw zrobilem w corelu grafike, potem wydrukowalem ja na folii (w negatywie bo chcialem czarne tlo), zalaminowalem, zeby tusz czasem sie nie rozmazal i przykleilem tasma w puste okienko. Bylo jedne wolne pomaranczowe w moim liczniku. Czesc zaroweczek wymienilem na led-y |
ty to dobry kombinator jestes
masz gdzieś fotkę tej kontrolki
co tam jeszcze masz ciekawego zamontowane
ps. oranżada w chłodnicy przestała się robić
Faraonix - 13-01-2011, 20:34
fotki kontrolki nie mam w komputerze, ale gdzie na forum byl link do mojej modyfikacji licznika. Musialbym poszukac na aparacie bo chyba robilem fotki tej kontrolki
|
|
|