To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Ogólne - wsawienie klimy do Space wagona

Anonymous - 03-11-2006, 16:09

saphire napisał/a:
Takie automatyczne ściemniacze/rozjaśniacze do oświetlenia w aucie to są gotowe układziki choćby na Allegro

Nie w takim zakresie jak napisałem :mrgreen:

saphire - 03-11-2006, 16:18

slo_mo napisał/a:
saphire napisał/a:
Takie automatyczne ściemniacze/rozjaśniacze do oświetlenia w aucie to są gotowe układziki choćby na Allegro

Nie w takim zakresie jak napisałem :mrgreen:

W tym właśnie rzecz że dokładnie takie też - zobacz linka którego wkleiłem do allegro - bodaj po 16 złociszy układzik jest a i nawet są takie co także na pilota i centralny zamek reagują :twisted:

PS. O choćby ten

Anonymous - 30-11-2006, 14:17

Ja kupiłem taki sterownik:
Sterownik pozwala na wygodne włożenie kluczyka do stacyjki i zapięcie pasów. Lampka świeci się ok. pół minuty a następnie zostaje stopniowo, płynnie wygaszona. Jeżeli jednak w międzyczasie zostanie włączony zapłon, oświetlenie wnętrza wyłączane jest natychmiast.
Po otwarciu drzwi światło w kabinie włącza się płynnie. Włączenie lampki następuje również po wyłączeniu silnika (wyłączeniu stacyjki) o ile były załączone światła postojowe. Urządzenie wyposażone jest w funkcję ochrony akumulatora przed rozładowaniem. Jeśli drzwi pojazdu pozostają otwarte, lampka oświetlenia wnętrza jest wygaszana po ok. 2,5 minucie, dodatkowo funkcja imitująca alerm (migająca dioda, która może ale nie musi być podłaczona. Parametry:
# czas świecenia (do wygaszania) po zamknięciu drzwi - 30 s
# czas świecenia dla nie zamkniętych drzwi - 150 s
# czas świecenia (do wygaszania) po wyłączeniu zapłonu - 30 s
# płynne załączanie i wyłączanie oświetlenia
# dioda kontrolna LED

wszystkie informacje znajdziecie tutaj
jak ktoś ma troszkę smykałki to sobie poradzi, banalne podłączenie do instalacji
Całość za niecałe 40 zł. działa super.

Anonymous - 30-11-2006, 14:32

Rzecz godna zastanowienia - myślę że się skuszę na coś takiego, bo nic tak mnie nie wkurza gdy nie mogę trafić kluczykiem do stacyjki.