To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2.5V6, 1998r, sedan, Adamów

motke - 29-08-2011, 12:08

Moim zdaniem poszukaj czegoś innego. Najlepiej to pojedź i obejrzyj, będziesz miał porównanie do innego. Później wklej swoje uwagi na forum. Przecież od razu kupować nie musisz.
cinnaw - 29-08-2011, 12:13

jutro kolego pojade go ogladac i dam znac jak to sie skonczylo.
fj_mike - 29-08-2011, 20:24

cinnaw, posługuj się nickami a nie "kolego".

Lektura dla Ciebie: FAQ przed zakupem

fj_mike - 29-08-2011, 20:58

cinnaw napisał/a:
koledzi napiszcie mi na co zwracac uwage bo jutro jade go ogladac....

Po lekturze FAQ mam nadzieję, że nie będziesz zadawać podobnych pytań.

cinnaw napisał/a:
myslicie ze jest wart tych pieniedzy z ta skrzynia???
cinnaw napisał/a:
kolego tzn moze tak pisze ale chodzi mi o wasza rade ... czy jest wart ,a dzwonie wszedzie bo chce wiedziec ile mnie wyniosa wszystkie naprawy jakbym mial go kupic,ale dalej mi nikt nie napisal czy warty jest ten samochod tych pieniedzy?

To twoje pieniądze, twoja decyzja. Czytając twoje posty zauważam, że targają tobą emocje. Ochłoń trochę bo być może podejmiesz złe decyzje.
Nie wydaj ostatnich złotówek na niego, na początku zawsze są nieprzewidziane wydatki.

Temat poprawiłem za Ciebie. Kolejne twoje mają tak właśnie wyglądać (inaczej będę zamykał).

Co do omawianego Galanta to przebieg jest sporo zaniżony.

m6riano - 29-08-2011, 21:27

Poproś o VIN i wklej tu to sobie zobaczysz że to przedliftowy a więc 97-98 rok
cinnaw - 30-08-2011, 23:41

witam,dzis bylem ogladac autko,TRAGEDIA!!!! balem sie wyjechac tym autem od goscia z podworka...ZŁOM.przedni zderzak pomalowany recznie,maska tez , blotnik caly w szpachli,skora przetarta ,zapalilem silnik i SZOK!!! stuka ,puka ,ruszam a tu tragedia jeden zgrzyt szuk i niewiadomo co jeszcze, zostawilem auto i wrocilem do domu...
to auto by nie dojechalo do krakowa z czestochowy.... PARANOJA nie dal bym wiecej niz 1zł,poszukiwania trwaja dalej:)

puszka5 - 01-09-2011, 11:42

A Ty co?? mechanikiem jestes?? nie słyszałeś nawet tego samochodu i juz wiesz co trzeba wymienic...napisałem tylko jaką sytuacje miał mój koleś, skrzynia była do wymiani i tyle...

motke napisał/a:
puszka5 napisał/a:
Skrzynia do wymiany. Koleś kupił identyczną wersje z 1998roku i miał to samo ze skrzynia!!!
Ale znajomy dał 5 000zł plus opłaty.

głupoty piszesz. nie wymienia się skrzyni na używkę bo nie wiadomo co jest z nią nie tak. a sprawdzić możesz tylko na samochodzie. No chyba że mówisz o nówce ale koszt ponad 10tyś zł. Skrzynia do naprawy i tyle. Łożyska się rozpadły i skrzynia ma luzy. Sytuacja się zmienia gdy do wymiany jeszcze synchronizatory. Koszt dużo większy.

po za tym to jest na 100% rocznik 98. w 99 był lifting i wygląda jak ten http://www.myfreewallpape...es/galant.shtml

Ale żeś se kalkulację zrobił :D
Możesz też kupić sprawnego za 8 tyś i dołożyć gaz za 2500zł innej firmy niż brc.