To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Okleina Karbon

maciej79 - 05-10-2013, 21:32

Mateusz Purgał napisał/a:
Panowie a co z tym środkiem? jaka folie doradzacie na kokpit, a konkretnie na te listy przy desce- tak jak jest np w Intensie... Bo nie wiem czy jest sens jest w ogóle demontować czy naklejać w aucie, a poza tym nie wiem jaką folie brać do środka? Z góry dzięki za pomoc!
radzę demontaż listw, folia musi być "zawinięta" do środka
sliwek2face - 10-10-2013, 12:19

olosoft super efekt z tymi lustereczkami. Możesz powiedzieć jaka to dokładnie folia? I ile Cię mniej więcej wyszła jeżeli kupowałeś na metry?
Też chciałbym tak zrobić całe auto wraz z deską, ale w całości to raczej firma, samemu to tylko drobne elementy. Orientujecie się ile może kosztować obklejenie całego miśka(interesuje mnie Carbon lub czarny mat)?

Greku1410 - 10-10-2013, 15:10

4200 PLN folia z gwarancja na 5lat u mnie w mieście
sliwek2face - 10-10-2013, 15:18

Dobra a jest to nie zależne od koloru i u Ciebie czyli Czechowice-Dziedzice czy Lublin?I ile może trwać takie oklejanie?
Greku1410 - 10-10-2013, 15:36

Czechowice-Dziedzice k. Bielska-Białej. cena uzależniona od typu folii czyli grubości i długości gwarancji, są takie co na 3lata maja ale po tych 3latach to faktycznie zaczyna się łuszczyć albo marszczyć, a ta na pięć wytrzymuje około 7lat. Cena czarny mat, droższe są takie jakby perły.
Nie wiem czy to wysoka czy niska cena ale na pewno za te pieniądze robią to solidnie i nikt się nigdy nie skarżył a powiem szczerze że maja sporo klientów, obklejają szczególnie samochody klasy premium

sliwek2face - 10-10-2013, 16:12

a mógłbyś dać jakiś namiar|(nazwe zakładu) bo czasmi bywam w Twoich okolicach i może bym się skusił:]
Greku1410 - 10-10-2013, 23:20

Znajomy tam pracował i pytał o mojego Lancera, jednak cena mnie troszkę przestraszyła i zrezygnowałem. Podpytam jutro i dam Ci znać co i jak

Poszło na priv

sliwek2face - 11-10-2013, 08:08

Dzięki wielkie, jak coś z tego wyjdzie to dam znać:)