OFF ROAD - Niedzielny offroad - L200 w terenie
PFF - 05-10-2011, 09:28
jawaldek napisał/a: | PFF napisał/a: | Jak masz gdzieś namiary na film w necie chętnie w wolnej chwili lookne. | za dużo warzy aby go zamieścić. Jeepy jako że podniesione radziły sobie całkiem nieźle ->> był wyciągany tylko jeden ale bez zblocza nie dało by rady. Ja też się wyciągałem. Pick-up dawał radę. Ogólnie zabawa fajna a i jak napisałeś urozmaicenie dla dzieciaków. Nie zdajesz/cie sobie sprawy co mówiły i jak reagowały,w czasie jazdy, dzieci niewidome. |
To jeszcze raz gratuluje pomysłu i zaangażowania
Nie mogę nic obiecać, bo bardzo krucho u mnie z czasem i samochód nie jest aż tak dobrze przygotowany w bardzo trudny teren, ale jakbyście organizowali jeszcze coś takiego i była by potrzebna jakaś pomoc to daj znać. Nie mogę zaoferować dużo, ale może choć jakieś support w postaci mojej osoby.
jawaldek - 05-10-2011, 19:18
PFF napisał/a: | ale jakbyście organizowali jeszcze coś takiego i była by potrzebna jakaś pomoc to daj znać | następna taka impreza będzie na wiosnę. PFF napisał/a: | i samochód nie jest aż tak dobrze przygotowany w bardzo trudny teren | poligon jest duży i o rożnej skali trudności. PFF napisał/a: | Nie mogę zaoferować dużo | już zaoferowałeś za co dzięki. Więcej napiszę Ci na PW aby nie robić OT i nie było kryptoreklamy
[ Dodano: 31-10-2011, 22:44 ]
troszkę czytania ale i zdjęć i filmów do oglądania
http://mudmania4x4.com.pl...li%C5%9Bmy.html
ostatni opis->> 10-ty
|
|
|