To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Podświetlenie tablicy rejestracyjnej

promatti - 11-04-2014, 16:44

faktycznie strona swietna xD

a ktoś mi podpowie czy po za jedną śrubką w podświetleniu Tablicy trzeba coś jeszcze odkręcać ?
nie mogę się dostać do żaróweczek :P odkręciłem śrubkę ale coś ja dalej trzyma obudowę żarówki i :/

muka997 - 11-04-2014, 20:08

poruszaj samym kloszem, jest tam platkiwowy zabek o ile pamietam, tez mnie to za pierwszym podejsciem zirytowało :P :P ale gdzie znalezlem wlasnie porade tego typu :wink: :wink:
bialyjayz - 11-04-2014, 22:02

z wyciągnieciem tego plastiku też miałem nie lada problem :P byłem pewien że gdzieś jeszcze jakaś ukryta śrubka jest, jednak po kilku próbach podważania kombinowania to dół, góra, bok lewy, prawy udało mi się go wyciągnąć, i nic na siłe wszystko sposobem :P
promatti - 12-04-2014, 16:57

Panowie dziękuję za podpowiedzi :) udało się :)

odkręciłem śrubkę, podważyłem prawą stronę całej obudówki, a wskazującym palcem lewej ręki docisnąłem lewą stronę i pchnąłem w prawo. I na lajcie wyskoczyła cała obudówka :)

Ewcia80 - 17-09-2016, 18:40

Hejka.Mam problem z podwietleniem tablicy w kombi 2.5 v6.Otoż jest tak,że swiatelko od strony pasazera swieci natomiast od strony kierowcy nie dochodzi prąd do gniazda żarówki.Jak to naprawić?Co sprawdzić?