Chcę kupić Galanta! - Mój pierwszy Galant
Tomek - 25-07-2014, 12:13
Widzę, że ponosi niektórych tutaj emocja.
Dajcie sobie spokój, zanim na dobre się zacznie.
I uświadomcie sobie, że Mitsubishi, czy też Japonia to nie jedyna słyszna droga.
Nie wspominając o tym, że Mitsubishi po 2000 roku jest daleko z tyłu za wyśmiewanymi tutaj VAGami.
ulferus napisał/a: | audi/passatowagen - mażenie każdego Janusza Cebulaka |
zanim błyśniesz kolejny raz - słownik ortograficzny w rękę
ulferus - 25-07-2014, 12:17
tomek84 napisał/a: | Widzę, że ponosi niektórych tutaj emocja.
Dajcie sobie spokój, zanim na dobre się zacznie.
I uświadomcie sobie, że Mitsubishi, czy też Japonia to nie jedyna słyszna droga.
Nie wspominając o tym, że Mitsubishi po 2000 roku jest daleko z tyłu za wyśmiewanymi tutaj VAGami.
zanim błyśniesz kolejny raz - słownik ortograficzny w rękę |
heh szybki jesteś - poprawiłem z minute po napisaniu
poza tym czy nie mam racji? kiedyś helmuty klepały niezawodne fury ... a teraz ehhh...
bialyjayz - 25-07-2014, 12:32
ulferus napisał/a: | poza tym czy nie mam racji? kiedyś helmuty klepały niezawodne fury ... a teraz ehhh... |
to wszystko wina UE i ich głupich ograniczeń emisjii spalin, przez co silniki mają mniejsze pojemnośći, mniej cilindrów a i tak większe moce niż stare, dobre niezawodne silniki, wszystko kosztem oczywiście dużo większej awaryjnośći----
od jakiegoś czasu nie pamiętam auta które wychodziło by bez turbiny, przytoczy ktoś może jakiś model ?
radek8622 - 25-07-2014, 13:50
chłopaki wróćcie do tematu:):D o gustach się nie rozmawia. Nie ma zasady niemiec francuz,japoniec,anglik każdy producent ma swoje technologie jedne trafione drugie nie. To innowacje...ale co do UE przepisów to się zgodzę pseudo ekologia,propaganda. To juz nie te lata wytrzymałości jakiego kolwiek sprzętu po prostu interes ma się kręcić kosztem konsumenta. Co do aut,marek każdy ma swój gust jeden weźmie niemca drugi japońca o co się spierać???? ważne jest w jakim stanie się auto kupi jak kto się mówi jak kto dba tak i ma... Co do nowych aut z salonu hmm nowe technologie jedne trafione drugie nie,ma jeździć,psuć się. Takie realia jak by się nie psuły to by nie było biznesu... Pracowałem w korporacji motoryzacyjnej więc wiem że mają działy które zajmują sie usterkowością czasową.Po prostu ma się psuć ale nie zagrażać bezpieczeństwu podróżnikowi.
kaczka81s - 25-07-2014, 23:04
Tomasz87, ulferus, wasze posty nadają się do śmietnika,( mój też bo OT) ja jak tak kiedyś napisałem przeczytałem wszystko w śmietniku na drugi dzień.
Tomasz87 - 29-07-2014, 03:21
dawbia24, to wybrałeś coś?
fj_mike - 30-07-2014, 21:15
Za offtop w temacie rozdałem paski. Opanujcie się
Piszcie na temat!
dawbia24, moja rada. Wchodząc na forum, zacznij je najpierw czytać, potem pisz.
Z tym już się zapoznałeś
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
Trzymaj się tego.
Zamykam.
|
|
|