Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 2002 r., kombi, 160 KM, Radom
czarny.marcin - 06-03-2016, 00:29
sveno napisał/a: | chłopaki mają niezłą przebitkę na ty samochodzie, bo jeżeli to ten co o nim myślę to kupili go w cenie roweru. |
to niezbyt dobre porównanie na taki sobie rower to może ta dyszka co chcą za niego by starczyła
noekeller - 07-03-2016, 12:14
Samochód już po rekonesansie.
Zacytuję sebcio_rdm: "Samochód technicznie w porządku, tzn. silnik ładnie chodzi odpala bez problemu, ale nie jechałem nim itd.
Minusy są następujące: wnętrze wygląda na więcej niż ma na liczniku, fotele wytarte i to sporo (szczególnie kierowcy). Bardzo podrapane plastiki na desce, tyły foteli, boczki z tyłu samochodu, plastiki bagażniki (chyba psa woził). Na zewnątrz malowany i to chyba cały, nadkola robione (ale słabo bo od wewnątrz nie zabezpieczone, a od zewnątrz nawet bezbarwny spływa - można papierem 60 szlifować) malowany zderzak tył, przedni zderzak do poprawki (zaślepka zderzaka jest w bagażniku ale nie da się zamontować). Błotnik prawy przód w purchlach (tak jakby malowany już był przód). Pod maską w lewym kielichu dziura na palec. A no i pas tylny cały pordzewiały więc pewnie do wymiany. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem".
Temat można zamknąć
Hugo - 07-03-2016, 16:04
Czyli złom. Akurat błotniki przednie nie korodują, chyba, że były rzeźbione.
Bartekkita - 14-04-2016, 15:24
Hugo, wiem, że sporo po czasie, ale mi blotniki przednie rdzewiały, a nie były rzeźbione. Na rancie od środka jest taka pasta cholera wie po co i ona schnie, odkleja się, pod nią zbiera się syf. Rudej nie widać dopóki: a) nie zerwiesz tej pasty, b) nie przelezie na drugą stronę. Ja swój 1 odratowałem, a drugi nadaje się na śmietnik. Kupiłem na podmianke zerwałem te pastę i pod nią kilka niewielkich wykwitów było.
wloczykij - 28-04-2016, 21:44
Cześć! Koledzy moglibyście mi doradzić, czy warto jechać oglądać/kupić ten samochód? Czasu mam mało, bo mi się urodziło dziecko, więc jak okiem znawcy zobaczycie, że szkoda czasu to nie stracę kilometrów i czasu. Zależy mi na mało awaryjnym kombi, a galant od zawsze się mi podobał. W 2000 roku miałem okazję takim (tylko sedanem) dłużej jeździć i miło to wspominam.
http://otomoto.pl/oferta/...e-ID6ygivt.html
sveno - 29-04-2016, 06:37
wloczykij, jeżeli pytasz o tego niebieskiego to podaj nr telefonu, a udziele Ci wszystkich informacji, tak żebyś wiedział ewentualnie co jedziesz oglądać.
Z defektów na szybko:
-fotel kierowcy w średnim stanie, przetarcie boczku i dziurka w siedzisku.
-stuka prawy banan
-kilka drobnych rysek.
-nadkola zaczynają puchnąć
wloczykij - 29-04-2016, 06:41
[quote="sveno"]wloczykij, jeżeli pytasz o tego niebieskiego to podaj nr telefonu, a udziele Ci wszystkich informacji, tak żebyś wiedział ewentualnie co jedziesz oglądać.
Z defektów na szybko:
-stuka prawy banan
-kilka drobnych rysek.
-nadkola zaczynają puchnąć[/quote
Sveno pytam o tego białego z podanego przeze mnie linka.
robertdg - 29-04-2016, 07:28
wloczykij napisał/a: | pytam o tego białego z podanego przeze mnie linka. | Był już watek o tym http://forum.mitsumaniaki...c.php?p=1445947
Auto jest srebrne a nie białe
Nie pisz w pierwszym lepszym temacie, kazdy temat ma dotyczyć osobnego auta i powinien spełniąć odpowiedni wzór http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247 - takie zasady
wloczykij - 29-04-2016, 08:50
Faktycznie. Przepraszam, moja wina. Następnym razem dodam temat właściwie. Czyli auto stoi już długo i chętnych nie ma... Pierwszy właściciel niby, ale z tego wynika, że nie warto.
Qropatwa - 03-05-2016, 20:10
sveno napisał/a: | wloczykij, jeżeli pytasz o tego niebieskiego to podaj nr telefonu, a udziele Ci wszystkich informacji, tak żebyś wiedział ewentualnie co jedziesz oglądać.
Z defektów na szybko:
-stuka prawy banan
-kilka drobnych rysek.
-nadkola zaczynają puchnąć |
Siema. Sveno jutro jadę go oglądać, a mam kawałek. Wszystko co piszesz to wiem z wywiadu z właścicielem, ale jak masz jeszcze jakieś info to proszę o telefon: 695 742 929 (Kuba).
Pzdr
sveno - 03-05-2016, 21:22
Qropatwa, ja jestem właścicielem tego niebieskiego, to ze mną rozmawiałeś.
Qropatwa - 03-05-2016, 22:29
Aha:D No dobra to jutro po prostu zobaczę to auto, ale raczej się nie widzimy - siedzisz w Szwajcarii?
sveno - 04-05-2016, 06:31
Do Polski jadę dopiero na Zlot.
|
|
|