To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - [spot] 23 Listopad, Pabianice.

Tomasz82 - 23-11-2008, 07:52

dyzio007 napisał/a:
tez bede:D

Lancerem? :wink: :mrgreen:

Maly124 jak wjedziesz do Pabianic to krzycz przez cb-radio nas na pewno ktoś będzie miał włączone.

Anonymous - 23-11-2008, 09:17

:( :( :( jeszcze nie
Anonymous - 23-11-2008, 10:35

maly124, rozumiem że od strony krajowej 1-ki będziesz leciał? jak tak to w RZGOWIE kierujesz się na Pabianice i calusieńki czas prosto, nigdzie nie skręcając dojedziesz do Pabianic. W Pabianicach na drugich światłach w prawo, i będziesz obok marketów i parkingu. (w koloni woli też są światła ale tylko dla przechodniów......więc od tablicy Pabianice 2-ie światła w prawo.....a tak od Rzgowa cały czas prosto. jak byś w okolicach 16:30 pomykał do Pabianic to mogę na ciebie poczekać na trasie....W razie jak by co to mój nr. 691-60-60-77. Dzwoń.....

Radio też powinienem mieć.....(no chyba ze żona mi nie odda pomimo tego że obiecała-bo schowała).

metal - 23-11-2008, 11:15

WIADOMOŚCI Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!!!!!!!!!

Niestaty muszę odwołać swoją obecność na naszym wspaniałym spotkaniu ponieważ:

Wczoraj moja teściowa miała Imieniny(co w połączeniu ze mną i teściem nie daje nic dobrego do wywróżenia).
Pochlane było,pojedzone też(4 rano wylazłem,a raczej wypłynąłem)
Nie obyło się bez ofiar,moją teściową zabrało właśnie pogotowie do szpitala w łagiewnikach,bo chyba wódeczka w połączeniu z lekami na nadciśnienie włazi w interakcje i u niej ciśnienie utrzymuje sie na poziomie 210-230!!!!pogotowie nawet nie chciało jej nic dać tylko od razu ją zabrali.....

Wracając do meritum,muszę jechać do szpitala i posiedzieć tam trochę dla przyzwoitki.....teściowa wbrew pozorom jest ok.weic jestem jej coś winien.....

POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEJ ZABAWY!!!!!

ps.jak ktoś będzie pił to proszę wypić za moją obecność/nieobecność

Anonymous - 23-11-2008, 11:24

metal napisał/a:
i posiedzieć tam trochę dla przyzwoitki

A może po szpitalu podjedziesz.....na klinika.......Tylko kierowcę sobie weź.....

Sz@kal - 23-11-2008, 11:35

A powiedzcie mnie jak ja mam dojechać na ten parking Carrfoura bo bede jechał przez Konstantynów ,Porszewice i Górke Pabianicką (więcej miejscowości nie pamiętam :P ) i do Pabianic wjade przy jakiejś stacji benzynowej chyba ,wiem że przed skrzyżowaniem będę przejeżdzał przez tory kolejowe. Ja zawsze na tym skrzyżowaniu skręcałem w lewo i po krótkiej chwili byłem u Janapenza na podwórku :D Tyle znam Pabianic :D Jak ktoś wie gdzie wjade i jak mam jechać to byłoby fajnie jakby powiedział :D
Anonymous - 23-11-2008, 11:48

szakal.....do japaneza to w prawo.....i potem w lewo.....a ty jak wyjedziesz na tym skrzyżowaniu za torami przy stacji benzynowej (statoil) to jedziesz dalej prosto i na pierwszych światłach w lewo......(będziesz mijał ten market a zaraz za nim są światła). Będziesz na ul traugutta i z niej w lewo na parking i na parkingu w lewo do mnie.....hehehe

W razie jak by co to dzwoń, bo tereny z których jedziesz dobrze znam.

Sz@kal - 23-11-2008, 11:51

Forest_Taft napisał/a:
szakal.....do japaneza to w prawo.....i potem w lewo.....

No właśnie nie :D Na skrzyżowaniu w lewa a później w prawo na japanezowe podwórko :D Nie jestem pewien czy przy stacji wyjade ale wydaje mi się ze tam chyba Orlen był.... wiem ,że jadąc do japaneza mijam małego Carrfoura po prawej stronie

Anonymous - 23-11-2008, 11:59

Jesuuuu......to ty do japaneza koło mojego warsztatu przejeżdżasz.....

jak od górki pabianickiej jedziesz, to w Piątkowisku masz wybór albo w lewo albo w prawo. Ty jedziesz w lewo, i później skręcasz w pierwszą w prawo.....i jak piszesz wyjeżdżasz na skrzyżowaniu przy orlenie.....

A teraz....jak będziesz jechał z górki, to w Piątkowisku też dajesz w lewo, ale w pierwszą w prawo nie skręcasz, tylko jedziesz prosto.......dojedziesz do torów (też tam są tory) przejedziesz przez tory i masz skrzyżowanie przy statoilu......przejeżdżasz prosto....i na pierwszych światłach w lewo.....(Świateł przy statoilu nie liczę....)

kamil73-73 - 23-11-2008, 12:00

yaro1976 napisał/a:
oooo żesz fak patrząc na to wszystko o tej porze widzę ze historyczny spot się szykuje :) pod względem ilości osób

A dziennikarze i fotoreporterzy też będą????? :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Anonymous - 23-11-2008, 12:01

Może i fotoreporterzy będą....ale o dziennikarzach nic nie słyszałem.....z resztą.....moja sława każe mi się ukrywać bo paparazzi są udrękliwi..... :twisted:

BTW ja do 15 będę zaglądał na forum. Więc jak ktoś chce abym coś wyjaśnił to pisać....pisać......hehehehehe

Sz@kal - 23-11-2008, 12:03

Dobra to będe szukał Statoila i damy rade z Konradem jakoś :P Przyślij swój nr na priva na wszelki :D
Anonymous - 23-11-2008, 12:04

9 postów wyżej masz......691-60-60-77

widzę jeszcze kamil z konstantynowa pomykał będzie.....to może się zgadajcie?

Sz@kal - 23-11-2008, 12:05

A no rzeczywiście :lol:
Ale bedzie meeega spot :D

Anonymous - 23-11-2008, 12:06

Nioooo.....i mój pierwszy na MM.....Już nie mogę się doczekać.....