Łódzkie - [spot] 23 Listopad, Pabianice.
Tomasz82 - 23-11-2008, 07:52
dyzio007 napisał/a: | tez bede:D |
Lancerem?
Maly124 jak wjedziesz do Pabianic to krzycz przez cb-radio nas na pewno ktoś będzie miał włączone.
Anonymous - 23-11-2008, 09:17
jeszcze nie
Anonymous - 23-11-2008, 10:35
maly124, rozumiem że od strony krajowej 1-ki będziesz leciał? jak tak to w RZGOWIE kierujesz się na Pabianice i calusieńki czas prosto, nigdzie nie skręcając dojedziesz do Pabianic. W Pabianicach na drugich światłach w prawo, i będziesz obok marketów i parkingu. (w koloni woli też są światła ale tylko dla przechodniów......więc od tablicy Pabianice 2-ie światła w prawo.....a tak od Rzgowa cały czas prosto. jak byś w okolicach 16:30 pomykał do Pabianic to mogę na ciebie poczekać na trasie....W razie jak by co to mój nr. 691-60-60-77. Dzwoń.....
Radio też powinienem mieć.....(no chyba ze żona mi nie odda pomimo tego że obiecała-bo schowała).
metal - 23-11-2008, 11:15
WIADOMOŚCI Z OSTATNIEJ CHWILI!!!!!!!!!!!!!
Niestaty muszę odwołać swoją obecność na naszym wspaniałym spotkaniu ponieważ:
Wczoraj moja teściowa miała Imieniny(co w połączeniu ze mną i teściem nie daje nic dobrego do wywróżenia).
Pochlane było,pojedzone też(4 rano wylazłem,a raczej wypłynąłem)
Nie obyło się bez ofiar,moją teściową zabrało właśnie pogotowie do szpitala w łagiewnikach,bo chyba wódeczka w połączeniu z lekami na nadciśnienie włazi w interakcje i u niej ciśnienie utrzymuje sie na poziomie 210-230!!!!pogotowie nawet nie chciało jej nic dać tylko od razu ją zabrali.....
Wracając do meritum,muszę jechać do szpitala i posiedzieć tam trochę dla przyzwoitki.....teściowa wbrew pozorom jest ok.weic jestem jej coś winien.....
POZDRAWIAM I ŻYCZĘ MIŁEJ ZABAWY!!!!!
ps.jak ktoś będzie pił to proszę wypić za moją obecność/nieobecność
Anonymous - 23-11-2008, 11:24
metal napisał/a: | i posiedzieć tam trochę dla przyzwoitki |
A może po szpitalu podjedziesz.....na klinika.......Tylko kierowcę sobie weź.....
Sz@kal - 23-11-2008, 11:35
A powiedzcie mnie jak ja mam dojechać na ten parking Carrfoura bo bede jechał przez Konstantynów ,Porszewice i Górke Pabianicką (więcej miejscowości nie pamiętam ) i do Pabianic wjade przy jakiejś stacji benzynowej chyba ,wiem że przed skrzyżowaniem będę przejeżdzał przez tory kolejowe. Ja zawsze na tym skrzyżowaniu skręcałem w lewo i po krótkiej chwili byłem u Janapenza na podwórku Tyle znam Pabianic Jak ktoś wie gdzie wjade i jak mam jechać to byłoby fajnie jakby powiedział
Anonymous - 23-11-2008, 11:48
szakal.....do japaneza to w prawo.....i potem w lewo.....a ty jak wyjedziesz na tym skrzyżowaniu za torami przy stacji benzynowej (statoil) to jedziesz dalej prosto i na pierwszych światłach w lewo......(będziesz mijał ten market a zaraz za nim są światła). Będziesz na ul traugutta i z niej w lewo na parking i na parkingu w lewo do mnie.....hehehe
W razie jak by co to dzwoń, bo tereny z których jedziesz dobrze znam.
Sz@kal - 23-11-2008, 11:51
Forest_Taft napisał/a: | szakal.....do japaneza to w prawo.....i potem w lewo..... |
No właśnie nie Na skrzyżowaniu w lewa a później w prawo na japanezowe podwórko Nie jestem pewien czy przy stacji wyjade ale wydaje mi się ze tam chyba Orlen był.... wiem ,że jadąc do japaneza mijam małego Carrfoura po prawej stronie
Anonymous - 23-11-2008, 11:59
Jesuuuu......to ty do japaneza koło mojego warsztatu przejeżdżasz.....
jak od górki pabianickiej jedziesz, to w Piątkowisku masz wybór albo w lewo albo w prawo. Ty jedziesz w lewo, i później skręcasz w pierwszą w prawo.....i jak piszesz wyjeżdżasz na skrzyżowaniu przy orlenie.....
A teraz....jak będziesz jechał z górki, to w Piątkowisku też dajesz w lewo, ale w pierwszą w prawo nie skręcasz, tylko jedziesz prosto.......dojedziesz do torów (też tam są tory) przejedziesz przez tory i masz skrzyżowanie przy statoilu......przejeżdżasz prosto....i na pierwszych światłach w lewo.....(Świateł przy statoilu nie liczę....)
kamil73-73 - 23-11-2008, 12:00
yaro1976 napisał/a: | oooo żesz fak patrząc na to wszystko o tej porze widzę ze historyczny spot się szykuje pod względem ilości osób |
A dziennikarze i fotoreporterzy też będą?????
Anonymous - 23-11-2008, 12:01
Może i fotoreporterzy będą....ale o dziennikarzach nic nie słyszałem.....z resztą.....moja sława każe mi się ukrywać bo paparazzi są udrękliwi.....
BTW ja do 15 będę zaglądał na forum. Więc jak ktoś chce abym coś wyjaśnił to pisać....pisać......hehehehehe
Sz@kal - 23-11-2008, 12:03
Dobra to będe szukał Statoila i damy rade z Konradem jakoś Przyślij swój nr na priva na wszelki
Anonymous - 23-11-2008, 12:04
9 postów wyżej masz......691-60-60-77
widzę jeszcze kamil z konstantynowa pomykał będzie.....to może się zgadajcie?
Sz@kal - 23-11-2008, 12:05
A no rzeczywiście
Ale bedzie meeega spot
Anonymous - 23-11-2008, 12:06
Nioooo.....i mój pierwszy na MM.....Już nie mogę się doczekać.....
|
|
|