Nasze Miśki - Black DEVIL...
Cezar - 12-08-2012, 00:05
Elegancko , tylko teraz uwazaj na tych co rysuja auta
Owczar - 12-08-2012, 00:13
Za miesiąc się przeprowadzam z tej "dziwnej" dzielnicy i będzie stał na zamkniętym parkingu
Przy okazji skrócona końcówka wydechu, wymieniona zarysowana szyba pasażera, naprawiona wkładka, wymieniona klamka i podstawa prawego lusterka.
sveno - 12-08-2012, 00:16
Owczar, jestem pod wrażeniem tym bardziej że taką partyzantkę tu urządziłeś: niby nie dokładam do Galanta bo stary i rdzewieje a tu nowy lakier wskoczył.
+1
Owczar - 12-08-2012, 00:24
sveno napisał/a: | tym bardziej że taką partyzantkę tu urządziłeś: niby nie dokładam do Galanta bo stary i rdzewieje a tu nowy lakier wskoczył. |
No przyznam że to nie było celowo. Tak miało być... Galant miał się biodegradować, ale te ostatnie obcierki na ulicy, nowe zarysowania... Miałem malować błotniki i zderzak, ale na innych elementach lakiernik kiedyś schrzanił sprawę i lakier siadł... Też wymagały poprawy, minimum polerowanie plus klar... Długie dyskusje, nagła zmiana planów i postanowiliśmy z kumplem przydłużyć mu życie Przy okazji podziękowania dla Roberta (był ze mną na zlocie rok temu) i dla mojej narzeczonej
Bez nich projekt nie doszedł by do skutku. Wiadomo, że mogło być lepiej, ale to pierwszy tego typu projekt, a warunki nas nie rozpieszczały. Można by pisać, że co chwilę jakieś nieoczekiwane zwroty akcji typu zabrakło lakieru, pistolet od podkłądu dawał powietrze przez jedną dyszę, "bąblowanie klaru", zakurz w garażu itd... A na koniec klar który miał być pełnym matem okazał się pół matem. No w zasadzie nie do końca, bo producent nie przewidział, że ktoś da pod niego czarną perłę
No i wielkie podziękowania dla Bartka-Deejay, bez którego cennych uwag bylibyśmy w czarnej
Owczar - 12-08-2012, 00:44
Link do fotorelacji z prac:
http://img840.imageshack....id=18701820.jpg
Seichan - 12-08-2012, 09:14
Marcin, rewelacja
areksz121 - 12-08-2012, 09:16
Elegancki teraz ten Gal
Ja też tak chcę....może na przyszły rok....
major - 12-08-2012, 09:18
WOW ale zmiana..nieźle to wyszło szacun za kawał dobrej roboty
Zanim go pomalowałęś nie myślałeś nad oklejeniem go folią
wyderka - 12-08-2012, 10:17
eee pewnie bity z każdej strony, albo co gorzej z 2 spawany i temu cały malowany , gratuluje projektu super wygląda teraz
Owczar - 12-08-2012, 10:23
Dzięki za miłe komentarze
Nad folią pewnie, że myślałem. Ale po konsultacjach z osobą, która robi to na co dzień temat zarzuciłem. Po pierwsze folia jest dobra, ale na nowsze auta z lakierem w dobrym stanie. Nie wiadomo co się stanie z wypełnieniami wgniotek i rys za pomocą higroskopijnej szpachli, co sprowadzałoby się do tego, że i tak musiałbym go machnąć podkładem. No i dość istotny aspekt, nie mógłbym wykleić wnęk, a dwukolorowe auta mi się nie widzą
Matejko - 12-08-2012, 11:01
no calkiem calkiem
Tomii - 12-08-2012, 11:29
też mi się podoba do tego przyciemnić jeszcze delikatnie wszystkie szybki oprócz przedniej oczywiście
MATTNATTS - 12-08-2012, 12:21
Wygląda genialnie ...też tak chcę
mkm - 12-08-2012, 13:29
No,Owczar... Jak na taką partyzantkę to wygląda to bardzo dobrze (przynajmniej na zdjęciach ) - trochę co prawda jakby był w podkładzie , ale na pewno ciekawie.
Jedno o co teraz musisz zadbać to o prawdziwą czerń gum i plastików, bo takie "brązowe" wyglądają słabo
m6riano - 12-08-2012, 13:51
no kozak panie..tera tyllko spoljer jak od batmobila..;-)
|
|
|