Nasze Miśki - Black DEVIL...
fj_mike - 12-08-2012, 18:32
Gratuluję przemiany
Marcin, ja bym prosił o jakąś kronikę zmian tytułu tematu
Torp12 - 12-08-2012, 19:50
Nono niezle wyszlo niezle. Chociaz bylem pewien ze go obkleisz a tu taki zonk:)
Widze ze na zlocie bedzie co ogladac:)
Owczar - 12-08-2012, 21:32
mkm napisał/a: | No,Owczar... Jak na taką partyzantkę to wygląda to bardzo dobrze (przynajmniej na zdjęciach |
Na żywo widać niedociągnięcia. Przydałaby się lekka polerka, bo na nagrzanych powierzchniach klar się nie zdążył rozlewać i jest szorstki w dotyku. Nie stanowi to jednak problemu przy myciu, więc jak będę miał nadmiar czasu to zrobię, a jak nie to zostanie jak jest. W końcu to niskobudżetowa zabawa miała być. A jakby nie było warunki były tragiczne do tej roboty. Z gorąca klar się ściął w pistolecie i w kilku miejscach się zapruszył. No i kolejny problem z upałem, że lakier bezbarwny sechł tak szybko, że zakurz się nie zlewał tylko zostawał na powierzchni wysychającego lakieru. Te miejsca się proszą o polerkę.
Gumy i plastiki na tym zdjęciu tak wyszły, na żywo mają inny odcień, ale są czarne Tak czy inaczej wycisnęliśmy ile się dało jak na te warunki Może gdyby było więcej czasu to byłoby lepiej, ale czas gonił jak wściekły... Stąd malowanie bez odkręcania błotników i drzwi. Ale grunt że wnęki pomalowane.
Owczar - 12-08-2012, 22:01
Tomii napisał/a: | do tego przyciemnić jeszcze delikatnie wszystkie szybki |
No pewnie wyglądałoby nieźle, ale póki co wystarczy wydatków. Mimo, że robiliśmy z kumplem, to koszt reperaturek z wstawieniem, konserwacja profili i materiały do malowania i tak przekroczyły planowany budżet na samochód w tym roku
Zdjęcia po lekkim zabrudzeniu i ostatnie po myciu, ale w gorszym świetle.
zichu - 12-08-2012, 22:30
Owczar nie jest źle:) zawsze może byc lepiej ale ogólnie to jest ok no i ciekawy pomysl:)
deejay - 12-08-2012, 22:48
Marcin dla mnie wyszło super , super macik
Owczar - 12-08-2012, 22:50
deejay, zobaczysz może na zlocie na żywo, tylko pamiętaj by wziąć pod uwagę warunki i całkowity brak praktyki przed tym zabiegiem Zerkniesz też na możliwość ew polerki małoinwazyjnej
deejay - 12-08-2012, 22:54
Ok , zobaczymy sie i obgadamy temat
Owczar - 12-08-2012, 22:56
Mam tylko nadzieję, że uda się wpaść choć na jeden dzień...
deejay - 12-08-2012, 22:59
Owczar napisał/a: | Mam tylko nadzieję, że uda się wpaść choć na jeden dzień... |
Musisz sie pojawic , bo licze ze mi zerkniesz na LPG i ew. cos pomodzisz
Cezar - 12-08-2012, 23:09
Owczar napisał/a: | uda się wpaść choć na jeden dzień... |
To o ktorej bedziesz w sobote?
sveno - 12-08-2012, 23:40
Owczar napisał/a: | Mam tylko nadzieję, że uda się wpaść choć na jeden dzień... |
no takie myślenie to rozumiem wiesz że masz u mnie piwo, także weź sobie kierowcę
Matejko - 13-08-2012, 09:35
deejay napisał/a: | Musisz sie pojawic , bo licze ze mi zerkniesz na LPG i ew. cos pomodzisz |
o o o o
wlasnie tak
no chyba ze sprzedam przed zlotem
luckyluck - 15-08-2012, 09:49
Marcin, coś Ty zrobił? Szok!
idas - 15-08-2012, 10:44
Haha jak widać nie trzeba mieć komory bezpyłowej by sobie polakierować auto Gratuluję, wygląda super!!!
|
|
|