To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black DEVIL...

fj_mike - 12-08-2012, 18:32

Gratuluję przemiany :wink:

Marcin, ja bym prosił o jakąś kronikę zmian tytułu tematu :mrgreen:

Torp12 - 12-08-2012, 19:50

Nono niezle wyszlo niezle. Chociaz bylem pewien ze go obkleisz a tu taki zonk:)

Widze ze na zlocie bedzie co ogladac:)

Owczar - 12-08-2012, 21:32

mkm napisał/a:
No,Owczar... Jak na taką partyzantkę to wygląda to bardzo dobrze (przynajmniej na zdjęciach

Na żywo widać niedociągnięcia. Przydałaby się lekka polerka, bo na nagrzanych powierzchniach klar się nie zdążył rozlewać i jest szorstki w dotyku. Nie stanowi to jednak problemu przy myciu, więc jak będę miał nadmiar czasu to zrobię, a jak nie to zostanie jak jest. W końcu to niskobudżetowa zabawa miała być. A jakby nie było warunki były tragiczne do tej roboty. Z gorąca klar się ściął w pistolecie i w kilku miejscach się zapruszył. No i kolejny problem z upałem, że lakier bezbarwny sechł tak szybko, że zakurz się nie zlewał tylko zostawał na powierzchni wysychającego lakieru. Te miejsca się proszą o polerkę.

Gumy i plastiki na tym zdjęciu tak wyszły, na żywo mają inny odcień, ale są czarne :) Tak czy inaczej wycisnęliśmy ile się dało jak na te warunki :) Może gdyby było więcej czasu to byłoby lepiej, ale czas gonił jak wściekły... Stąd malowanie bez odkręcania błotników i drzwi. Ale grunt że wnęki pomalowane.

Owczar - 12-08-2012, 22:01

Tomii napisał/a:
do tego przyciemnić jeszcze delikatnie wszystkie szybki

No pewnie wyglądałoby nieźle, ale póki co wystarczy wydatków. Mimo, że robiliśmy z kumplem, to koszt reperaturek z wstawieniem, konserwacja profili i materiały do malowania i tak przekroczyły planowany budżet na samochód w tym roku :)

Zdjęcia po lekkim zabrudzeniu i ostatnie po myciu, ale w gorszym świetle.

zichu - 12-08-2012, 22:30

Owczar nie jest źle:) zawsze może byc lepiej ale ogólnie to jest ok no i ciekawy pomysl:)
deejay - 12-08-2012, 22:48

Marcin dla mnie wyszło super , super macik =D>
Owczar - 12-08-2012, 22:50

deejay, zobaczysz może na zlocie na żywo, tylko pamiętaj by wziąć pod uwagę warunki i całkowity brak praktyki przed tym zabiegiem :) Zerkniesz też na możliwość ew polerki małoinwazyjnej :)
deejay - 12-08-2012, 22:54

Ok , zobaczymy sie i obgadamy temat :wink:
Owczar - 12-08-2012, 22:56

Mam tylko nadzieję, że uda się wpaść choć na jeden dzień... :)
deejay - 12-08-2012, 22:59

Owczar napisał/a:
Mam tylko nadzieję, że uda się wpaść choć na jeden dzień...

Musisz sie pojawic , bo licze ze mi zerkniesz na LPG i ew. cos pomodzisz :P :wink:

Cezar - 12-08-2012, 23:09

Owczar napisał/a:
uda się wpaść choć na jeden dzień... :)

To o ktorej bedziesz w sobote? :mrgreen:

sveno - 12-08-2012, 23:40

Owczar napisał/a:
Mam tylko nadzieję, że uda się wpaść choć na jeden dzień... :)

no takie myślenie to rozumiem :) wiesz że masz u mnie piwo, także weź sobie kierowcę :P

Matejko - 13-08-2012, 09:35

deejay napisał/a:
Musisz sie pojawic , bo licze ze mi zerkniesz na LPG i ew. cos pomodzisz :P :wink:

o o o o
wlasnie tak :)
no chyba ze sprzedam przed zlotem :P

luckyluck - 15-08-2012, 09:49

Marcin, coś Ty zrobił? Szok! :shock:
idas - 15-08-2012, 10:44

Haha jak widać nie trzeba mieć komory bezpyłowej by sobie polakierować auto :D Gratuluję, wygląda super!!!