Nasze Miśki - Black DEVIL...
SPIDER-ek - 15-08-2012, 12:01
Marcin, jestem w szoku. Zawsze podziwiałem twoje zdolności do różnych prac przy samochodzie, ale nie wiedziałem że aż takie je posiadasz.
Nie planujesz otworzyć warsztatu, będziesz kierownikiem, zatrudnimy kilku ludzi, a ja wyłoże kase i zostane udziałowcem. Bo twoje zdolności się marnują. A można by coś zarobić.
m6riano - 15-08-2012, 16:19
A ja tam będe robił ludziom ledy..;-)
Marcelinho - 15-08-2012, 16:30
m6riano napisał/a: | A ja tam będe robił ludziom ledy..;-) |
A ja bym Gale tuningował
areksz121 - 15-08-2012, 17:45
Będziemy masowo wszczepiać fałki i gazować
Owczar - 16-08-2012, 00:47
SPIDER-ek napisał/a: | Nie planujesz otworzyć warsztatu, będziesz kierownikiem, zatrudnimy kilku ludzi, a ja wyłoże kase i zostane udziałowcem. Bo twoje zdolności się marnują. A można by coś zarobić. |
Myślałem kiedyś o tym, ale jakoś tego nie widzę Jako Hobby ok, ale jeśli połączę pracę z pasją to boję się, że przestanie to być pasja inna sprawa, że najciekawsze są zawsze pierwsze razy... potem wkrada się rutyna...
Ja mam bardzo wiele zainteresowań i wszystko bym chciał robić sam, przez co zaczyna mi brakować czasu... a poniedziałek i wtorek robiłem elektrykę w bloku z wielkiej płyty, bo stwierdziłem, że nikt nie zrobi tak jak sobie w bani wymyśliłem Beton w zębach, połamane wiertła, zniszczona otwornica i sobie myślę na co mi to było
Malowania auta w takich warunkach też się już więcej nie podejmę. Zbyt stresujące to było.. Najgorsze zmiany pogody i ta burza w ostatni dzień. W biegu przez cały dzień byle zdążyć...
Ale widzę, że chętnych do zakładania warsztatu jest
m6riano - 16-08-2012, 16:04
Owczar napisał/a: | Ale widzę, że chętnych do zakładania warsztatu jest |
każdy wyłoży po 10kafli i jakoś to będzie..;-)
Owczar - 17-08-2012, 01:31
Tak właśnie sprzątam na kompie i trafiłem na foto jak galant był jeszcze zielony
luckyluck - 17-08-2012, 08:07
Owczar napisał/a: | Tak właśnie sprzątam na kompie i trafiłem na foto jak galant był jeszcze zielony |
Akurat Ci uwierzymy, że masz tylko jedno zdjecie Gala na kompie.
Owczar - 17-08-2012, 10:29
Nie napisałem nigdzie, że mam tylko 1
Torp12 - 17-08-2012, 10:36
Owczar napisał/a: | Tak właśnie sprzątam na kompie i trafiłem na foto jak galant był jeszcze zielony
|
Twoje dawne zdjęcie z podpisu:)
Ba wtedy to on był jeszcze klekotem
Wszyc - 17-08-2012, 14:51
Jak na hatera przystało: Klekot jak klekot ale przynajmniej był w manualu pff
Owczar - 17-08-2012, 14:55
Torp12 napisał/a: | Ba wtedy to on był jeszcze klekotem |
Ja już zapomniałem prawie jak to było jeździć dieslem W zeszłym tygodniu została sprzedana skrzynia od klekota i w zasadzie niewiele już kleko części zostało
Wszyc napisał/a: | Klekot jak klekot ale przynajmniej był w manualu pff |
I to była jego wada Jeszcze manual jak manual, ale te skopane skrzynie mitsu doprowadzały do szewskiej pasji. Na szczęście nie muszę się z tym już męczyć
Hugo - 17-08-2012, 16:20
Owczar napisał/a: | te skopane skrzynie mitsu doprowadzały do szewskiej pasji. Na szczęście nie muszę się z tym już męczyć | Ale dalej masz skrzynie Mitsu
Owczar - 17-08-2012, 16:27
Tak, ale akurat najbardziej udany model skrzyni tego koncernu
Dread87 - 17-08-2012, 17:55
otworzcie warsztat a moj turboklekot bedzie Waszym stalym klientem;D
|
|
|