To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black DEVIL...

SPIDER-ek - 15-08-2012, 12:01

Marcin, jestem w szoku. Zawsze podziwiałem twoje zdolności do różnych prac przy samochodzie, ale nie wiedziałem że aż takie je posiadasz.

Nie planujesz otworzyć warsztatu, będziesz kierownikiem, zatrudnimy kilku ludzi, a ja wyłoże kase i zostane udziałowcem. Bo twoje zdolności się marnują. A można by coś zarobić.

m6riano - 15-08-2012, 16:19

A ja tam będe robił ludziom ledy..;-)
Marcelinho - 15-08-2012, 16:30

m6riano napisał/a:
A ja tam będe robił ludziom ledy..;-)

A ja bym Gale tuningował :mrgreen:

areksz121 - 15-08-2012, 17:45

Będziemy masowo wszczepiać fałki i gazować :mrgreen: :rolleyes:
Owczar - 16-08-2012, 00:47

SPIDER-ek napisał/a:
Nie planujesz otworzyć warsztatu, będziesz kierownikiem, zatrudnimy kilku ludzi, a ja wyłoże kase i zostane udziałowcem. Bo twoje zdolności się marnują. A można by coś zarobić.

Myślałem kiedyś o tym, ale jakoś tego nie widzę :) Jako Hobby ok, ale jeśli połączę pracę z pasją to boję się, że przestanie to być pasja ;) inna sprawa, że najciekawsze są zawsze pierwsze razy... potem wkrada się rutyna...

Ja mam bardzo wiele zainteresowań i wszystko bym chciał robić sam, przez co zaczyna mi brakować czasu... a poniedziałek i wtorek robiłem elektrykę w bloku z wielkiej płyty, bo stwierdziłem, że nikt nie zrobi tak jak sobie w bani wymyśliłem :P Beton w zębach, połamane wiertła, zniszczona otwornica i sobie myślę na co mi to było ;)

Malowania auta w takich warunkach też się już więcej nie podejmę. Zbyt stresujące to było.. Najgorsze zmiany pogody i ta burza w ostatni dzień. W biegu przez cały dzień byle zdążyć...

Ale widzę, że chętnych do zakładania warsztatu jest :D

m6riano - 16-08-2012, 16:04

Owczar napisał/a:
Ale widzę, że chętnych do zakładania warsztatu jest :D

każdy wyłoży po 10kafli i jakoś to będzie..;-)

Owczar - 17-08-2012, 01:31

Tak właśnie sprzątam na kompie i trafiłem na foto jak galant był jeszcze zielony :)

luckyluck - 17-08-2012, 08:07

Owczar napisał/a:
Tak właśnie sprzątam na kompie i trafiłem na foto jak galant był jeszcze zielony

Akurat Ci uwierzymy, że masz tylko jedno zdjecie Gala na kompie. :lol:

Owczar - 17-08-2012, 10:29

Nie napisałem nigdzie, że mam tylko 1 :P
Torp12 - 17-08-2012, 10:36

Owczar napisał/a:
Tak właśnie sprzątam na kompie i trafiłem na foto jak galant był jeszcze zielony :)

Twoje dawne zdjęcie z podpisu:)
Ba wtedy to on był jeszcze klekotem :D

Wszyc - 17-08-2012, 14:51

Jak na hatera przystało: Klekot jak klekot ale przynajmniej był w manualu pff :P
Owczar - 17-08-2012, 14:55

Torp12 napisał/a:
Ba wtedy to on był jeszcze klekotem :D

Ja już zapomniałem prawie jak to było jeździć dieslem ;) W zeszłym tygodniu została sprzedana skrzynia od klekota i w zasadzie niewiele już kleko części zostało ;)

Wszyc napisał/a:
Klekot jak klekot ale przynajmniej był w manualu pff :P

I to była jego wada :P Jeszcze manual jak manual, ale te skopane skrzynie mitsu doprowadzały do szewskiej pasji. Na szczęście nie muszę się z tym już męczyć :)

Hugo - 17-08-2012, 16:20

Owczar napisał/a:
te skopane skrzynie mitsu doprowadzały do szewskiej pasji. Na szczęście nie muszę się z tym już męczyć
Ale dalej masz skrzynie Mitsu :wink:
Owczar - 17-08-2012, 16:27

Tak, ale akurat najbardziej udany model skrzyni tego koncernu :)
Dread87 - 17-08-2012, 17:55

otworzcie warsztat a moj turboklekot bedzie Waszym stalym klientem;D