Potrzebna Pomoc - Mitsumaniak zachorował - ma raka...
kordiank2 - 12-11-2008, 13:37
Kochani,
czaiłem się, czaiłem i odzywam się w końcu... jakoś niezręcznie mi było - takie niecodzienne sytuacje przeważnie przytrafiają się innym i trudno jest oswoić się z myślą o samej chorobie i o zbiórce na poprawę jakości mojego życia... nie mogę jednak milczeć i udawać, że nic się nie dzieje, bo dzieje się naprawdę dużo dobrego.
bardzo wszystkim dziękuję. cała akcja dodaje mi ogromnej siły zarówno do walki z samą chorobą jak i różnymi przeciwnościami losu. i mam tu na myśli nie tylko pieniądze. to autentycznie jest jak przeszczep, bo daje nadzieję na zdrowe, lepsze życie. naprawdę ważne dla mnie jest wsparcie takiej ilości ludzi, zwłaszcza, że większość z Was nawet mnie nie zna. to niesamowite, dajecie mi potężną dawkę optymizmu - tak bardzo potrzebną każdego dnia. oczywiście bez pieniędzy nie byłaby możliwa poważna istotna część leczenia. i same pieniądze są w tej chwili dla mnie ważne, bo straciłem stanowisko dyra...
trudno jest mi tu wyrazić wdzięczność za wszystko co dla mnie robicie. uwierzcie, że oprócz najbliższej rodziny (podobnie jak rodzina) jesteście dla mnie mocnym, solidnym oparciem. dziękuję, że dane mi jest tego doświadczać. to naprawdę wielka sprawa i czego bym teraz nie napisał, nigdy nie oddam w pełni tego co czuję i ile dla mnie to znaczy...
będę starał się informować o postępach leczenia w w tym temacie
Hubeeert - 12-11-2008, 14:02
Kordian, mam dwa pytania
1. Naprawdę sądziłeś, że będziemy obojętni wobec tego co Cię spotkało?
2. Ile znaków potrzebujesz na swój tytuł żeby nie pisało nad zdjęciem "MojTytułJestZaDługi"
Trzymaj się - mam nadzieję, że czujesz się lepiej
Hiszpan - 12-11-2008, 14:39
kordiank2, część ludzi (w tym i ja) do tej pory nic nie pisała, bo jak trzeba pomóc to bez zbędnego gadania
Wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki, wracaj jak najszybciej do zdrowia
P.S. Kiedyś coś wspomniałeś o spotkaniu w Twoich stronach (jakaś traska po okolicznych bezdrożach czy coś), więc jak już będziesz w formie nie myśl, że się z tego wykręcisz
gmtb - 12-11-2008, 14:49
Niewiele miałem ale posłałem.
Jestem w tej rodzinie chyba "najmłodszy" ale jak rodzina to trzeba pomóc.
Szybkiego powrotu do zdrowia
Pozdrawiam
Student - 12-11-2008, 14:59
Poszło
seba77 - 12-11-2008, 16:11
Wiem wiem ale nic nie poradze Łza sie w oku kreci ze wzruszenia jak to czytam JESTESCIE WIELCY !!!
Anonymous - 12-11-2008, 19:13
Nic dodać, nic ująć.
Ja osobiscie pomogłem na ile mnie było stać.
Nie należę jednak do ludzi którzy pomagają przelewem na:
http://forum.subaru.pl/ napisał/a: |
Nomenklaturą forumową zgodnie w przełożeniu: VpowerRacing do pełna, płyn do spryskiwaczy, destylowana na intercooler, dwa hot dogi i redbull |
Dla mnie oni są wielcy, ale największy jest dla mnie fakt że żaden z nas nie przeszedł obojętnie.
Jestem w rodzinie od niedawna, ale juz zdążyłem się zżyć z forum. Widzę ze zrobiłem najlepszy krok swojego życia.
Pozdrawiam.
P.S. Mondeo Klub Polska również poinformowane.
H.K - 12-11-2008, 20:52
Wspaniałe , mobilizujące , dające siłę wszystkim jest to co zrobiliście- zrobililismy!
Kordian - juz poczytałam o Tobie - jestes wspaniałym facetem!!!
Pozdrawiamy Ciebie , Hanka i Leszek!
Ty szybko wracaj do zdrowia ... bo będziesz zobligowany do wypicia przynajmniej jednego piwa z ...... mitsumaniakami
Anonymous - 12-11-2008, 23:00
I ja się dorzucam, Zdrowia !
igi - 13-11-2008, 09:23
H.K napisał/a: | Ty szybko wracaj do zdrowia ... bo będziesz zobligowany do wypicia przynajmniej jednego piwa z ...... mitsumaniakami |
chłop ze wschodu to da rade
Jesteście ludziska kochani. Wasze serducha są wielkie
Korduś wracaj szybciutko do zdrowia
roch_27 - 13-11-2008, 17:12
Kordian Bracie wracaj szybko do zdrowia
ps. przelew poszedł na wskazane konto
pozdro
Anonymous - 13-11-2008, 17:46
Kordian trzymaj sie i nie poddawaj, najwazniejsze to nie tracic nadziei.
Przelew poszedl , troche pozno ale na pewno sie przyda.
Anonymous - 14-11-2008, 00:14
ode mnie też pare groszy łap Kordian...
trzymaj sie mocno i wracaj szybko do zdrowia
pozdrawiam
Jarek
fj_mike - 14-11-2008, 23:20
Nie znamy się Kordian. Forum mitsumaniaków dało mi poczucie więzi z innymi.
Mogę polegać na mitsumaniakach i oni mogą polegać na mnie.
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i także się dokładam.
JaGrab3 - 14-11-2008, 23:21
Poszło.
Wracaj do zdrowia! Powodzenia!
|
|
|