Nasze Miśki - Galant EA6A by DCG
BeNeK - 16-01-2012, 17:51
fj_mike napisał/a: | DCG napisał/a: | Derpin, temat jest na nie jednym forum i widze ze tylko Ty mnie rozumiesz |
Też przychylam się do słów Derpina. Galancik to zwykły dupowóz. Gdyby zapytać co jest w nim najlepsze, nikt z nas nie odpowiedział by "bezawaryjność" Mój się mało psuje i chwała mu za to
DCG, na twoim miejscu szukał bym diesla z Niemiec. U nas rynek taki, że wszystko dostaniesz bez problemu a większość mechaniorów miała już z nimi do czynienia.
W Passacie najbardziej denerwuje mnie to, że jest tak popularny |
To jak coś bardziej oryginalnego to moze c5 ? na prawdę dobre samochody , mam 2 diesle , pierwsza to 2.0 hdi 110km przelot 331.000km a druga to też 2.0hdi tylko 136km przlot 190.000. z silnikami , zawieszaniem nie ma najmniejszych problemów, tania eksploatacja , blacha podwójny ocynk zero rdzy , jedyną wadą to elektryka ale jeśli sprawdzisz na kompie (ASO)i nie będzie Błędów to nie będziesz miał problemów Samochodzik bardzo wygodny , tani w eksploatacji , wypada dużo lepiej jeśli chodzi o wykonanie na tle konkurencji (VW passat, audi a4 etc.)
ps. Gdzieś na Śląsku lata c5 z przebiegiem 700.000 i nadal ładnie smiga .
ogólnie to lać i jeździć !
robertdg - 16-01-2012, 18:01
DCG, Mazda, Toyota, lubisz sobie stawiać wysoko poprzeczke, pamiętaj, że w Toyce jak zaczną ciec górne uszczelniacze wtrysków to niestety ale serwisowo nie sa one wymienne i trzeba cały element kupować, jak już diesla, to ja bym polecał TDI VP 1.9 R4 albo 2.5 R5 do oszczędności nie polecam CR a już tymbardziej układów pracujących na osprzęcie Delphi
DCG - 17-01-2012, 10:34
Derpin napisał/a: | Na Twoim miejscu bym się nie zastanawiał tylko jechał oglądać czy jest w sensownym stanie póki jeszcze stoi |
obejrzane, padło jakich mało, klepane, w środku syf, przebieg 190k spokojnie x2
dziś mazda do kompleksowego sprawdzenia, jak nie wypali, zobaczymy co dalej
robertdg - 17-01-2012, 19:16
No i jak
DCG - 17-01-2012, 20:43
nie dałem rady dzisiaj, w robocie się przedłużyło, jutro postaram się wyrwać wcześniej
DCG - 31-01-2012, 23:50
[EDIT] diesla
|
|
|