Nasze Miśki - Black DEVIL...
robertdg - 29-03-2010, 13:00
Musze przyznac ze w sam raz Twoje auto nadało się do zdjęcia głownego, no i pasowałoby jeszcze zdjęcie wersji Avance i Sport Edition, a jako rodzynek VR4 (wkoncu było o nim wspomniane)
wilk88 - 29-03-2010, 17:43
Diesla nie polecają, chamstwo ;P Poza tym prędkość maksymalna diesla jest większa niż 180
Andrew - 29-03-2010, 19:10
| wilk88 napisał/a: | | Diesla nie polecają, chamstwo | opierają się na tym, że przestarzała jednostka i pękają głowicę. Może i tak. Ale pojedzie na wszystkim
Poza tym gal Owczara na zdjęciach elegancko
Owczar - 03-04-2010, 15:20
Dzisiaj założyłem nowe felgi
Auto umyte na szybko, ale ogólny efekt widać..
Teraz jeszcze tylko pomalować bębny i zaciski na czarno i prawdopodobnie będę szukał innych nakrętek (zamkniętych).
Wszyc - 03-04-2010, 15:29
o myślałem że 16stki wizualnie wędą mniejsze dobrze jest gustownie i z klasą też kurka bym chciał aluśki
Andrew - 03-04-2010, 15:43
Owczar elegancko
robertdg - 03-04-2010, 15:50
Malinka, tylko faktycznie zmień nakrętki na pełne
Owczar - 03-04-2010, 16:04
One wygladaja na wieksze dzieki temu w jaki sposob sa malowane. Podoba mi sie ze zakrywaja paskudne bebny... Jak je pomaluje na czarno bedzie git ET odealne. Obrys opony rowno z obrysem blotnika
Ale ciezarkow sporo wyszlo.. Wulkanizator twierdzi ze na nowych oponach to standard..
Mysle teraz o nowych tarczach... Choc nie wiem czy to wiele da.
Hamowanie awaryjne na cieplym, nowiutkim asfalcie co prawda bez zarzutow, ale uklad nie jest w stanie przyblokowac kola :/ albo za lekko wciskalem ten hamulec po 3 hamowaniach z 80 smrod przypalonych klockow :/ w 5 osob moze byc krucho...
Przyczepnosc w zakretach perfekt
Zawieszenie ok, amorki nowe i az chce sie jechac.
Ciekaw jestem jak wyjdzie spalanie w stosunku do rzeczywistego przebiegu. Silnik pracuje teraz przy troszke nizszych obrotach. W 2 osoby jest idealnie, ale nie wiem jak pod pelnym obciazeniem. Relacje zdam za tydzien, bo wybieram sie na mazury i wypad na Litwe
robertdg - 03-04-2010, 18:16
| Owczar napisał/a: | | Ale ciezarkow sporo wyszlo.. Wulkanizator twierdzi ze na nowych oponach to standard.. | Wybacz za wyrażenie ale zadek a nie wulkanizator, jakbym mógł to bym Ci pokazał jak się robi ze na tej samej feldze i oponie można uzyskac niedowage 150g a po normatywnym ustawieniu można osiagnac 20g, ja to nazwe tak, jesteś ofiarą szybkiej sztuki.
pawliku - 03-04-2010, 18:31
Owczar ale teraz to wygląda jak terenówka obniż troche zawieche
wilk88 - 03-04-2010, 18:57
No nareszcie! Dosyć tych kołpakowych 14tek Pomimo tego, że nie lubię tego sposobu malowania felg (czarno srebrny) to twoje wyglądają świetnie Gratulacje i miłego wyjazdu!
Owczar - 03-04-2010, 19:11
Panowie, dzieki za poztywne opinie
robertdg, Bardzo mozliwe... Ale kola wywazone, poki co jest ok
pawliku, nie ukrywam, ze stoi wysoko i slabo to wyglada. Jednak nie zalezy mi az tak na stylizacji, zeby go obnizac. Galant nie nalezy do wysokich aut, a po warszawskich kraweznikach potrzeba wysokiego auta..
wilk88, dzieki, choc wyjazd dopiero w czwartek
szpala85 - 03-04-2010, 19:29
Owczar, jest OK
ps. nic nie zmieniaj z wysokością bo w zimę będziesz za pług robił
robertdg - 03-04-2010, 20:01
Owczar, Jest sezon oponiarski więc się nie dziw, teraz dużo aut jezdzi do zakładów wulkanizacyjnych, i chocb nie wiem jaki zakład u waldka w garzu to i tak trzeba stac w kolejce, w połowie roku podejdz do jakiegos zakładu wulkanizacyjnego, niech to wezma i Ci poproawia, metoda obracania opony na feldze.
Cezar - 03-04-2010, 20:24
Owczar, no nareszcie - calosc wyglada b. elegancko
|
|
|