Chcę kupić Lancera! - Witam zastanawiam się nad kupnem Lancera :)
HUGIO - 07-06-2019, 19:12
pawel_evo,
Brzmisz jak sprzedawca tego auta
Dodatkowo masz świeże konto i to jest jedyny temat, w którym się wypowiadasz strasznie broniąc tego egzemplarza.
pawel_evo napisał/a: | ("przerobiłem" kilka lancerów w swoim życiu więc t6roche o nich wiem) |
Raz piszesz, że miałeś 2, teraz że kilka...
PS "przerobiłeś"
Mazin89 - 07-06-2019, 19:19
HUGIO ubiegłeś mnie o kilka chwil. Mam identyczne skojarzenia, temat założony przed wczoraj wieczór, dziś utworzony profil i wielkie oburzenie.
Byłem dzis w Rzeszowie i widziałem kilka Lancerów. Nie spotkaliśmy się może?
https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Mitsubishi&ssd=%24%2AKwGumouu6fTwquXM4_SL-_biwsXbqqWoqbuol-e_7rmmv8C66em0vqep5uLo2uPnv_Wmv8C5sL_59ufx9d6rqq3GqaqvhOn7vv7zuaautrqw6e2-qai2rKyquunpvr6nuKqor8Wo9PuTrK2prKjJuOW7vbL03eG59b-guo-GldDJ2cOv3KPN9fviq66tubC_-br_6ZWqrazBqK2t2efn9fG_oLnfxanZ5-f1__G4ob7RzsCNh-G-4AAAAABxwfKL%24&vid=0&cid=3&uid=51803&q=JMBLTCX3A9U005737
jerozy - ramka dwuczęściowa - sprawdzone po VIN tego auta. Oczywiście nie musi to oznaczać dużego dzwona bo z doświadczenia wiem, że nie trzeba dużej siły żeby oryginalna połamać. Ale warto się temu przyjrzeć dokładniej.
HUGIO - 07-06-2019, 19:49
Mazin89 napisał/a: | Byłem dzis w Rzeszowie i widziałem kilka Lancerów. Nie spotkaliśmy się może? |
Możliwe, ale nie jestem pewny, ja nie zwróciłem uwagi na czarnego RA niestety :/
Chociaż teraz klima + muzyka, to bym pewnie nawet nie usłyszał
Mazin89 napisał/a: | Oczywiście nie musi to oznaczać dużego dzwona bo z doświadczenia wiem, że nie trzeba dużej siły żeby oryginalna połamać. |
Ja już raz wymieniałem, bo dostała kamieniem na autostradzie i pękła plus jeszcze się odłamał kawałek...
Może to złudzenie jakieś na zdjęciu, ale mam wrażenie, że na nadkolu z tyłu po stronie kierowcy zaraz nad końcem dokładki progowej jest wgniotka :/
MitsuGo - 07-06-2019, 19:49
jerozy napisał/a: | VIN = JMBLTCX3A9U005737
data pierwszej rejestracji 30.03.2009
rejestracja w aukcji
i jak radzicie drodzy koledze warto brac te autko ? pojeżdze nim 5 lat bez problemów ? rocznie robie 30 k : |
VIN podany i już znamy prawdziwy rok produkcji auta.
Zadaj sobie pytanie czy chcesz wydać ok. 30k za auto z 2008 po korektach lakieru z widoczną rdzą. Nie ma idealnych aut używanych ale kwestią jest czy warto
wydać 30k za pojazd, który szybko straci na wartości.
Wolałbym raczej kupić Lancera VII z 2007 poniżej 12k z silnikiem lepiej znoszącym LPG ale to kupujący decyduje co mu się podoba
i ile chce za to zapłacić. Co by sprzedający nie pisali i tak będziesz musiał do dowolnego auta używanego dołożyć trochę grosza, tego nie zapominaj.
Za pól roku będzie to już auto o rok starsze
Mazin89 - 07-06-2019, 22:37
HUGIO napisał/a: | Ja już raz wymieniałem, bo dostała kamieniem na autostradzie i pękła plus jeszcze się odłamał kawałek... |
fakt, są delikatne bardzo.
HUGIO napisał/a: | Chociaż teraz klima + muzyka, to bym pewnie nawet nie usłyszał |
Usłyszałbyś. Nie doceniasz mojego Lancera
Wg Cepiku pzebieg w miarę wiarygodny, brak danych aby był używany jako taksówka czy powypadkowy. Przynajmniej za granicą.
Jeśli Cie interesuje i nie masz daleko to najlepiej jechać i obejrzeć - po zdjęciach ciężko wróżyć - zawsze jestem tego zdania.
HUGIO napisał/a: | Może to złudzenie jakieś na zdjęciu, ale mam wrażenie, że na nadkolu z tyłu po stronie kierowcy zaraz nad końcem dokładki progowej jest wgniotka :/ |
Tak - tam jest wgniotka.
jerozy - 07-06-2019, 23:08
Bizi78 napisał/a: |
Wysłany: Dzisiaj 17:56
jerozy napisał/a:
i jak radzicie drodzy koledze warto brac te autko ? pojeżdze nim 5 lat bez problemów ? rocznie robie 30 k :
Ogólnie to rok produkcji, to końcówka 2008r.
Pod LPG raczej silnik nie był przystosowany, więc ja bym się trochę obawiał |
dziękuję za poradę dam sobie na spokój jak mi silnik po 100 k ma paść
|
|
|