To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

L200 Ogólne - n L200 stabilizator z tyłu

Gene - 30-08-2007, 15:07

Ryży Koń, spokojnie bez takich osobistych wycieczek. :wink:
To forum ma byc przyjazne dla uzytkownikow i prosze unikac takich sformulowan. Nawet w zartach. Bo niestety ktos moze poczuc sie urazony ok.

Anonymous - 30-08-2007, 17:20

A co tu tacy wrażliwi sie trafiają ? :D
tomekrvf - 03-09-2007, 23:58

obey napisał/a:
Mimo wszystko to dziwne, że producenci jeszcze nie odkryli, że cała masa uzytkowników pikapów nie używa ich jako samochodów roboczych a jako terenowo-rekreacyjne

Coś mi się wydaje że w wielu przypadkach główną zaletą L200 jest odpis VAT-u.....
Producenci to odkryli i nikogo nie zmuszają do zakupu cieżarówki. Można kupić Outlandera który jest troochę terenowy i dużo bardziej rekracyjny niż L200.

Anonymous - 04-09-2007, 00:00

tomekrvf napisał/a:
obey napisał/a:
Mimo wszystko to dziwne, że producenci jeszcze nie odkryli, że cała masa uzytkowników pikapów nie używa ich jako samochodów roboczych a jako terenowo-rekreacyjne

Coś mi się wydaje że w wielu przypadkach główną zaletą L200 jest odpis VAT-u.....
Producenci to odkryli i nikogo nie zmuszają do zakupu cieżarówki. Można kupić Outlandera który jest troochę terenowy i dużo bardziej rekracyjny niż L200.
Dokladnie! To o czym piszesz obey ma miejsce w naszych wspanialych warunkach podatkowych. Jestem pewny ze gdyby odliczenie podatku bylo rowniez mozliwe w innych samochodach nie bylbys posiadaczem L200 aktualnie :p
Anonymous - 04-09-2007, 06:23

Ali-En napisał/a:
Dokladnie! To o czym piszesz obey ma miejsce w naszych wspanialych warunkach podatkowych. Jestem pewny ze gdyby odliczenie podatku bylo rowniez mozliwe w innych samochodach nie bylbys posiadaczem L200 aktualnie :p

Po części masz rację... Parę ładnych dni minęło zanim dotarło do mnie że EVO nie nada mi się tak dobrze na budowę jak L200 :)
L200 ma jedną i przewagę którego nie ma Evo... Otwarta paka. Jak załaduję 400 l ropy na pakę, to nie śmierdzi w części pasażerskiej :D

tomekrvf - 04-09-2007, 09:17

Turek napisał/a:
Otwarta paka. Jak załaduję 400 l ropy na pakę, to nie śmierdzi w części pasażerskiej

I do tego właśnie jest L200. Jeszczę widzę na pace gruz, betoniarkę lub skrzynki z ziemniakami (kartoflami) :D

miczon - 04-09-2007, 14:46

tomekrvf napisał/a:
I do tego właśnie jest L200. Jeszczę widzę na pace gruz, betoniarkę lub skrzynki z ziemniakami (kartoflami)

No, ja dzisiaj przewiozłem na pace prawie 1200 kg szyb antywłamaniowych na budowę do szklenia. I autko dało radę :D . Tylko odrobinę mu się proporcje odwróciły: z przodu był wyższy, niż z tyłu :lol: (głównie dlatego, że stojak był przesunięty do tyłu, a szyby wystawały prawie metr poza samochód). Poza tym wszysko OK, nawet siędobrze jechało, bo nie podskakiwał na dziurach :mrgreen: