To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E32A 1.8] Galant e32a 1,8 - problem z przyśpieszaniem i obr

Anonymous - 09-03-2008, 15:30

wlasnie o tym pisze :P
waldi-1 - 09-03-2008, 15:32

dobra kończmy to bo to nie temat o nas i jeszcze nas jakis admin spatrzy i wlepi czerwony pasek, ja ci radze zacząc od kompasam wiem jak to jest bo zaczołem wymieniac wszystko pokolei a okazało sie ze mi komp padł
Anonymous - 09-03-2008, 15:53

ok, ja podmienie pompy i zobaczymy... jezeli nie pompa to nastepny bedzie komp;)
Anonymous - 09-03-2008, 18:32

Jak już wyciągniesz pompę to sprawdź drożność przewodów paliwowych, może tak jak już napisałeś rzeczywiście jakiś syf tam się zagnieździł.
A gdy już naprawisz to daj znać o przyczynie awarii.

Anonymous - 09-03-2008, 20:39

Jak już gadamy o układzie paliwowym to mój Gal wymusza na mnie przejście na LPG bo dostaje czkawki jakby nie dostawał benzyny (zawsze po paru kilometrach). Na benzynie do tego jest zmulony , fachmeni orzekli że pompa nie daje sobie rady i wytwarza za małe ciśnienie?! ale nie to mnie trapi. mianowicie w trakcie jazdy już na LPG auto w okolicach kompa zaczyna wydawać dźwieki w stylu załancznia przekaźnika?! wiec me pytanie brzmi czy ma to coś wspólnego z pompą paliwa??
Anonymous - 11-03-2008, 20:28

No więc tak... wyjąłem pompę, sprawdziłem na krótko... W pierwszej chwili dała strzal ale im dłużej chodziła tym było gorzej... Podaje jakoś paliwo, ale na pewno nie wytwarza ciśnienia takiego jak powinno. Podsumowując - pompa, pojutrze będę miał nową i wtedy napiszę czy jest ok;)

[ Dodano: 12-03-2008, 22:04 ]
Więc tak. Założyłem nową pompę i silnik pyka:) da się jechać wię chyba wszystko gitarka:) Dalej mam jednak prośbę - jak wygląda zużycie paliwa w rzeczywistości?? tylko benzyna;))