Carisma - Techniczne - CO JEST Z TYMI CARISMAMI???
Anonymous - 05-05-2008, 20:02
A nie mówiłem że to najprawdopodobniej tylko brudna przepustnica,a do niczego jest to
ten pożal się Boże mechanik,a nie carisma .Ja robie swój samochodzik w Auto GT - Warszawa, Marymoncka 42 (Cari 1.8 GDI).Trochę są zalatani ale opinię mam o nich dobrą.
Student - 06-05-2008, 07:31
Jak potrzeba dam na PW do mechanika z Mitsu ale robi prywatnie w Radzyminie (trochę głuchy na pukanie zawieszenia ale ogólnie się zna na Japońcach.
Anonymous - 06-05-2008, 10:07
Są różni mechanicy. Ale najmniej zaufania mam do elektryków i elektromechaników. Gdy kilka miesięcy temu padł mi reg napięcia usterka szybko została naprawiona. Ale nie przez wymianę owego regulatora ale poprzez rozłożenie go i dodaniu kolejnych diod. O ile pamiętam powinneinem mieć 6 a obecnie mam 9 !
Przy okazji dowiedziałe się że mój alternator był już regenerowany w Helli
U tego elektromechanika dowiedziałem się że najlepsze są tylko niemieckie autka, przede wszystkim VW, MB i jeżeli dobrze pamiętam Opel
Zdenerwowało mnie troszkę jego wykrzyczane podejście do aut spoza Euriopy, na dowód pokazując mi Nissana Serenę do którego nie mogli znaleść alternatora (szukali od 4 dni ).
Podsumowując elektryk dobry. Naprawiał mi już kilka aut, m in. : Poloneza "borewicza", Forda Oriona, Fiata Ducato, Iveco Daily no i ostatnio Cari.
|
|
|