To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

UK & IRLANDIA - Gdzie przegląd?

JJK - 16-11-2008, 23:56

Rozmawiałam z mężem, pojedzie, popłynie i zrobi przegląd. :)
swinks_UK - 22-11-2008, 14:49

jarek napisał/a:
Rada z mojego podwórka:powiedz mechanikowi żeby dokładnie wyczyścił przewody hamulcowe (rurki dochodzące do kół w podwoziu :!: :!: :!: ).Nie wiem jak u ciebie ale u mnie mają normalnie *chopla* na tym punkcie :rolleyes: .Pozdro MISIACZKU :badgrin:

To i tak masz luz... :D
Bo mój VR4 niestety z definicji nie mieści się w normie spalin i jak bozia da, to albo po porządnym przygazowaniu po lokalnych drogach na rozgrzanym do czerwoności kacie jakoś przechodzi test, albo wersja "na kolanach" i błaganie o litość. Póki co tej drugiej jeszcze nie stosowałem :wink: .

JJK - 22-11-2008, 15:39

Jeso chłopaki przestańcie mnie straszyć :shock: juz myślałam że wszystko jest git a tu nagle okazuje sie że musze jeszcze wymienic podkładkę między uszczelniaczem a kołem zębatym rozrządu na wale głównym i dodatkowo uszczelniacz - wał główny od strony rozrządu.
Wyć mi się chce normalnie....

Anonymous - 23-11-2008, 18:44

swinks_UK napisał/a:
jarek napisał/a:
Rada z mojego podwórka:powiedz mechanikowi żeby dokładnie wyczyścił przewody hamulcowe (rurki dochodzące do kół w podwoziu :!: :!: :!: ).Nie wiem jak u ciebie ale u mnie mają normalnie *chopla* na tym punkcie :rolleyes: .Pozdro MISIACZKU :badgrin:

To i tak masz luz... :D
Bo mój VR4 niestety z definicji nie mieści się w normie spalin i jak bozia da, to albo po porządnym przygazowaniu po lokalnych drogach na rozgrzanym do czerwoności kacie jakoś przechodzi test, albo wersja "na kolanach" i błaganie o litość. Póki co tej drugiej jeszcze nie stosowałem :wink: .

jak masz problemy z emisja to :

na mała ilosc paliwa 1/4 zalej cała butle płynu do czysczenia wtryskiwaczy grzej na MOT na 3 biegu max aby przepalic rure emisja spada ponizej normy testowałem 2x zawsze działa w 100%

Anonymous - 03-02-2009, 10:24

JJK, Zaluje ze nie widzialem wczesniej tego tematu bo moglas miec MOT bez wychodzenia z domu....dostarczony w kopercie :wink:
Anonymous - 03-02-2009, 21:30

Giant, lol xD trzeba kogos takiego znalezc w irl xD
Hubeeert - 03-02-2009, 22:27

Giant, polecam Zasady Forum :!: i punktr mówiący o działalności niezgodnej z prawem!!!