To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - CJ4A Cyborg RS

LEWY - 31-05-2011, 16:43

Miałem okazje widzieć go jakoś 2-3lata temu na Bemowie w czasie 1/4 mili.
Masz klimatronik w nim, czy zwykłą klimę?
Pozdrawiam i powodzenia

summitsvift - 31-05-2011, 17:21

LEWY napisał/a:
Miałem okazje widzieć go jakoś 2-3lata temu na Bemowie w czasie 1/4 mili.
Masz klimatronik w nim, czy zwykłą klimę?
Pozdrawiam i powodzenia

Zwykła klima bo to RS , no na bemowie bylem ale się spóźniłem i nie dali mu już przejazdu zrobić a specjalnie Advany założyłem na tą okazję

Anonymous - 31-05-2011, 18:30

piękny białas !! a wyobraźcie sobie w tej budzie 6a13tt :twisted: :twisted:
rosomak1983 - 31-05-2011, 18:32

Derpin napisał/a:
6a13tt :twisted: :twisted:

za ciezkie, wolałbym 4g63T :D

summitsvift - 31-05-2011, 18:56

Derpin napisał/a:
piękny białas !! a wyobraźcie sobie w tej budzie 6a13tt :twisted: :twisted:

dużo jest coltow z motorem z FTO ale z Vr-4 nie widziałem jeszcze .. V6 to piękna praca ale waga trochę ... Mi sie marzy 4G63 Mivec ( choć to nie prawdziwy Mivec )

dziś korzystając z dobrej pogody trochę popracowałem na niebieskim :-) liczyłem ze będę miał tylną zawieszkę w zapasie ale jest tak posolona ze ciężko ją rozkręcić :-X

a to nowy sposób na wyjęcie tylego zapieczonego wahacza :mrgreen:

mam nadzieje ze jutro skończę i wyjedzie na złom

Anonymous - 31-05-2011, 19:19

summitsvift napisał/a:
dużo jest coltow z motorem z FTO ale z Vr-4 nie widziałem jeszcze .. V6 to piękna praca ale waga trochę ... Mi sie marzy 4G63 Mivec ( choć to nie prawdziwy Mivec )

wielu osobą marzy się to co masz Ty :P ale wiadomo w miarę jedzenia apetyt rośnie ;) :P

summitsvift - 31-05-2011, 19:35

Derpin napisał/a:
summitsvift napisał/a:

wielu osobą marzy się to co masz Ty :P ale wiadomo w miarę jedzenia apetyt rośnie ;) :P

No mój ma jeszcze jedną zaletę jak się jest studentem i ma sie mało floty :mrgreen: jest ekonomiczny, a 4g63 t juz nie bardzo , tu już trzeba zalewać ostro :mrgreen:

Dlatego go kupiłem bo jest to dla mnie auto bliskie ideału !! ma fajny silnik, fajny kolor, jest japoński, jest nietypowy, jest mały zwinny, oszczędny ale potrafi pogonić mocniejsze auta, ma fajne wnętrze, nie jest zbytnio szpanerski , no i przede wszystkim nie ma zbędnych bajerów których nie lubię czyli poduszek powietrznych , ABS u , szyberdachów i miliona innych zbędnych dodatków, jest natomiast bezpieczny bo ma dobre heble i dobrze się prowadzi.

I już teraz takich aut nie robią a w dodatku nie lubię diesli :finga: , za to uwielbiam dźwięk mojego silniczka

kochajj - 31-05-2011, 19:44

piękne autko...
kamil - 02-06-2011, 21:08

Korzystając z okazji to zrobilem swap z fto do cjo 2.0 v6 mivec = 200koni juz niedlugo zdjecia
mystek - 02-06-2011, 21:28

Yeah!!!!! Czekam z niecierpliwością!! :) opisz samochód w Naszych Miśkach :)
summitsvift - 03-06-2011, 11:54

kamil napisał/a:
Korzystając z okazji to zrobilem swap z fto do cjo 2.0 v6 mivec = 200koni juz niedlugo zdjecia

Nareszcie ktoś zrobił mądrego swapa :mrgreen: opisz autko

FTOrek - 03-06-2011, 12:31

Radości mnóstwo ale ile problemów.
Saqu - 03-06-2011, 12:46

Nie potrzebnie robicie OT w temacie...

summitsvift, jak idą prace? :) jakieś photo story? :)

Fragu - 03-06-2011, 13:06

łooooo ja cie !!!!!!!!!!! Ale maszyneria, coś pięknego !! :shock: :shock: :shock:
summitsvift - 03-06-2011, 15:25

Saqu napisał/a:
Nie potrzebnie robicie OT w temacie...

summitsvift, jak idą prace? :) jakieś photo story? :)

Prace idą powoli , mam już wszystkie częsci w zasadzie teraz musze zacząć rozbierać swojego ale się wstrzymam jeszcze bo nim smigam , a wkrótce składam Civica jak przyjedzie z lakierni, a jeszcze muszę mu silnik poskładać :lol: ( mam nadzieje że no hate, bo ja w zasadzie lubie wszytkie japońskie autka )

Dziś zawiozłem sanki do piaskowania i proszku i szukam wachaczy alu od Evo IV :-)

foto story tutaj https://picasaweb.google.com/summitsvift/ColtCJ0AVSCJ4aJDM#