Nasze Miśki - Paździerz Krzyska EA5A SE.
Krzysek - 26-08-2012, 13:26
Wężyki są równe , bo mierzyłem je No i krótszych nie można dać bo jest jedna listwa... no teraz mógłbym z dwa centymetry je skrócić. Sprawdzałem to jak pierwszy raz zdjąłem obudowę plastikową po wizycie u gazowników.
Sunderland86 - 31-08-2012, 08:26
Kawał porządnej roboty
Można wiedzieć, o ile to nie tajemnica, ile wyniosło zrobienie kielichów? Na przyszły rok planuję u siebie zrobić tylko nie wiem na jakie wydatki się przygotować.
Krzysek - 02-09-2012, 21:57
Robiłem wszystko sam, tzn przy silniku i skrzyni pomagał mi kolega . Co do kielichów to materiał kosztował mnie z 200zł ( farba, podkład,bronux, branek, masa uszczelniająca, nitro, benzyna ekstrakcyjna, papiery i trochę blachy ).
Krzysek - 28-11-2012, 15:33
Galant ma już założony zimowy zestaw, czyli białe borbety 16'. Od złożenia zrobiłem już z 6 tysięcy kilometrów, wszystko pięknie ładnie oprócz oringu na zaślepce z prawej strony, troszkę zapaprało silnik, ale wszystko już ogarnięte.
Bardzo fajnie nim się teraz jeździ, nic nie stuka, prowadzi się super i wygląda mega .
Krzysek - 17-12-2013, 13:28
Dawno nic nie pisałem ;D
W kwietniu wymieniłem świece na denso , irydowe oraz przewody wysokiego napięcia NGK. Wyczyściłem przepustnice, krokowy... cały kolktor ssący wychuchany . Była też wymiana oleju w silniku.
W zawieszeniu wymieniłem prawy banan i prawy dolny wahacz poprzeczny (przód) oraz tylne amortyzatory (teraz są monroe). Poza tym cisza i sztywność
Wczoraj dostałem od Hugo wentylator nawiewu... już mi nic nie popiskuje
Zdjęcia zawsze robie przy robótkach, ale kiedy ja je tu zapodam to nie wiem .
Krzysek - 01-03-2015, 14:24
Galant sprzedany. Mozna zamknąć.
|
|
|