To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - CO TWÓJ MISIEK DOSTANIE OD CIEBIE NA GWIAZDKĘ???

Anonymous - 24-12-2006, 20:43

Hm moj Misiu dostal komplecik dywanikow + duuuuzo picia:) i chyba jest zadowolony:)
McDoune - 25-12-2006, 01:28

a ja swoim ledwo ominąłem niepodświetlony słupek na środku drogi ale i tak wpierdzieliłem się na kraweznik przy jakiś 50km/h :evil: . Na szczęście wygląda na to że nic mu sięnie stało
Anonymous - 28-12-2006, 12:12

mój blokadę na kierownice i halogenki przeciwmgielne;)
Marcin-Krak - 28-12-2006, 14:32

Ficu865 napisał/a:
halogenki przeciwmgielne;)

No ciekawe jakie udało Ci się kupic - oryginalne :?: :shock:

Anonymous - 28-12-2006, 18:10

Marcin-Krak napisał/a:
No ciekawe jakie udało Ci się kupic - oryginalne

Nie nie są oryginalne. Prawde mówiąc to od mojego taty ale chyba nie miał zbyt dużego problemu z ich zakupem.
Na opakowaniu na załączonym zdjęciu te halogenki są zamontowane w Porshe więc śmiem twierdzić że są to oryginalne do Porshe;)

Anonymous - 29-12-2006, 11:16

Ficu865 napisał/a:
Nie nie są oryginalne. Prawde mówiąc to od mojego taty ale chyba nie miał zbyt dużego problemu z ich zakupem.
Na opakowaniu na załączonym zdjęciu te halogenki są zamontowane w Porshe więc śmiem twierdzić że są to oryginalne do Porshe;)

Podaj gdzie i za ile można je kupić i jak wyglądają - wiele osób na forum szuka halogenów do CA0!

Anonymous - 29-12-2006, 16:38

Hmmm... Dostałem je od ojca na gwiazdkę więc nie wiem ile kosztowały. Podejrzewam że Qpił je gdzies w Nowym Targu. Przy najbliższej okazji wybadam sprawę :mrgreen:
wojmi1 - 29-12-2006, 16:50

aparat zaplonowy to ten najnowszy reszcie naladuje akumulatorki
Anonymous - 29-12-2006, 19:58

Najważniejsze że na same święta udało się go zabrać z warsztatu, gdzie miał remont skrzyni biegów , dostał nowe sprzęgło i wysprzęglik. Oczywiście nie mogło się obyć bez kąpieli z pianką i małego trzepania, wnętrza. :oops: I nic po za tym. :oops: No my tylko się przyjażnimy i wszelkie domysły są nie na miejscu :P
Anonymous - 03-01-2007, 10:36

slo_mo napisał/a:
Podaj gdzie i za ile można je kupić i jak wyglądają - wiele osób na forum szuka halogenów do CA0!

Trochę wydusiłem info: Qpił w Nowym Targu sklep koło salonu toyotu na Szaflarskiej heh ciekawe komu to cos mówi;) Nie zdradził ceny jednak ponoć sprzedawca mówił że to były ostatnie ale po nowym roku mają być jednak trzeba pilnować bo szybko schodzą...
Halogeny już założone, bardzo ładnie świecą:)