Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
CO TWÓJ MISIEK DOSTANIE OD CIEBIE NA GWIAZDKĘ???
Autor Wiadomość
kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-12-2006, 10:44   CO TWÓJ MISIEK DOSTANIE OD CIEBIE NA GWIAZDKĘ???

Jak w temacie: napiszcie, czy robicie prezenty swoim czterokołowcom-trójdiamentowcom i jeśli tak, to co od was dostaną... myślę, że się odwdzięczą :mrgreen:

ja na ten przykład oprócz najdroższego sprzątania i mycia (full opcja z podwójnym woskiem, odkurzaniem i praniem dywaników) zafundowałem swojej sigmie nową wykładzinę w bagażniku - szytą na wymiar oraz boczne torby - takie z allegro na rzepy z logo mitsubishi (tzn z napisem, bez diamentów). :D

DZIEŁA na SZTUKI

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 21-12-2006, 10:53   

kordiank2 napisał/a:
czy robicie prezenty swoim czterokołowcom-trójdiamentowcom i jeśli tak, to co od was dostaną...

hm.. no nie pomyślałem :oops: i nie napisałem listu do Mikołaja w imieniu mojego Lancerka :lol:

..no ale może zdąży się coś jeszcze wykombinować :wink:

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 21-12-2006, 11:45   Co Misiek dostanie na gwiazdkę

Zły jestem na niego ostatnio bo stroi fochy ale jutro umyję skubańca i zatankuję do pełna. A w sobotę zabieram go w trasę - ma mieć :P

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

skaja
[Usunięty]

Wysłany: 21-12-2006, 12:22   

Cytat:
ja na ten przykład oprócz najdroższego sprzątania i mycia (full opcja z podwójnym woskiem, odkurzaniem i praniem dywaników)

nom moze nie zafunduje najdrozszego mycia ale napewno bedzie czysciutki Jak bedzie grzeczny to kupie mu nowe koszulki na siedzenia :P :lol: :lol: ok juz mu kupiłem ale on jeszcze o tym nie wie hehehehe

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 21-12-2006, 12:46   

A niech juz strace ... kupie mu nowy zapach - musi wkoncu ladnie pachniec :wink:

Marcino 
Mitsumaniak
Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
Wysłany: 21-12-2006, 12:53   

A ja soebie i Glancikowi to sprawiłem
Prezent 1

oraz nowe zamortyzatory do tyłu.
Z utesknieniem czekam na przesyłki od POczty polskiej bo amorki chce załozyć przed wyjazdem na świeta. Być moze dziś a jutro powinny być. Do zrobienia mam ponad 2 tyś km wiec przydałoby sie mieć zawieszenie takie jak nalezy.
POzdrawiam
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r :)

"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów :)
Czyli w tym przypadku 6a13 8) " by tomchuck

dager
[Usunięty]

Wysłany: 21-12-2006, 13:23   

mycie, tankowanie ,dobre słowo , :mrgreen:

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 21-12-2006, 13:28   

kop w *** - to moj prezent dla galanta ...
Ostatnio zmieniony przez Efa! 22-12-2006, 01:17, w całości zmieniany 1 raz  

JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Wysłany: 21-12-2006, 14:00   

Rafal_Szczecin napisał/a:
kop w *** - to moj prezent dla galanta ...
Czekaj żeby nie okazało się, że przemówi ludzkim głosem i wygarnie Ci co i jak ;) :lol: :lol:

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
Ostatnio zmieniony przez Efa! 22-12-2006, 01:17, w całości zmieniany 1 raz  

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 21-12-2006, 14:07   

on juz wygarnia ...
od jakiegos czasu, jest strasznie humorzasty, mowi co mu nie pasuje ,odmawia wspolpracy, dlatego taki prezent odemnie dla niego na gwiazdke .

josie 
Mitsumaniak
majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Wysłany: 21-12-2006, 17:45   

od jakiegos czasu, jest strasznie humorzasty, mowi co mu nie pasuje ,odmawia wspolpracy,

Też tak kiedyś miałem, ale trzeba porobić i potem jest spokój :)

Mój Miś dostał przed godziną przegląd okresowy :) No i chyba kołpaki dostanie bo się kółka zimowe zmniejszyły :)

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Wysłany: 21-12-2006, 17:52   

ale ostatnio misiek zaczal sie strasznie sypac, najpierw sprzeglo, potem ta glowica,rozrusznik, teraz wonlo sie grzeje (pewno termostat) i pije ok. 16,5 litra wachy na 100 km (pewno lambda), jedna poduszka pod silnikiem do wymiany (ale to juz bylo wczesniej) . w dwa miesiace, w miska zostalo wlozone drugie tyle co kosztowal ( mowie powaznie )
dlatego predzej czy pozniej misiek pojdzie do zyda,a jego miejsce zastapi auto z niemieckim dieslem pod maska ( czytaj : octavia) lub japonczyk z dieslem (avensis ).
a wszystko to przez, zone bylego wlasciciela samochodu, ktora pozalowala miska .

Doniu
[Usunięty]

Wysłany: 21-12-2006, 18:27   

Mój sypia od kilku dni obok swojego prezent, a mianowicie obok innej tylnej klapy.
O starej była mowa kiedyś jak to Calibra zaparkowała mi, a właściwie mojemu Miśkowi na tyłku.
Stwierdziłem, że jak trafię okazyjnie inną to ją kupię. Nie bdyie wtedz prostowana i sypachlowana.
Oststnio udało mi się właśnie takową wyhaczyć nawet w takim samym kolorze i kompletną. Jednak będzie musiał na założenie na spokojnie tego prezentu do wiosny bo teraz nie bardzo mam czas i warunki. Jak wytrzymał do dzisiaj to troszkę jeszcze pojeździ. Fakt że nie za ładnie wygląda ale odwdzięczę się mu z nawązką.
No a mycie swoją drogą bo oststnio tak się uświnił :wink: jeżdżąc często do Poznania, że to "ustawowo" mu się nażeży :)

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Wysłany: 21-12-2006, 18:51   

ja swojemu sprawie umycie myjką bezdotykową (w sumie ostatnio, jak już się plucha zaczęła to tylko tak go myję), odkurzanie wnętrza, pół zbiornika paliwa i cały zbiornik gazu. A to wszystko w ramach przygotowań do świąteczno-noworocznego wyjazdu w góry (cały czas odprawiam modły żeby śnieg spadł w ilości pozwalającej pojeździć na nartach :) )
Pozdrawiam

EDIT 23.12.2004

To ja dzisiaj umyłem autko, odkurzyłem, sprawdziłem ciśnienie w oponach i płyny ustrojowe i co nie co uzupełniłem płyn do spryskiwaczy w bagażniku pojawiła się apteczka, pudełko z zapasowymi żarówkami, apteczka, linka holownicza, kable do podpięcia się do drugiego auta. Jeszcze tylko dziś wieczorem zatankuję autko "pod korek" i mogę ruszać w trasę :)

Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8
Ostatnio zmieniony przez stanik 23-12-2006, 17:22, w całości zmieniany 1 raz  

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 21-12-2006, 21:27   

od jakiegos czasu, jest strasznie humorzasty, mowi co mu nie pasuje ,odmawia wspolpracy, dlatego taki prezent odemnie dla niego na gwiazdke .
dobrem za zło odpłacaj młody Jedi :D

Odpowiedz do tematu