Off Topic - Najgorsze samochody Ameryki
Karwoś - 22-12-2005, 22:01
Co do audi to ja sie zgadzam - szczególnie A3 bym z chęcią sie za przyjaźnił - a na pewno z A3 S3 - i wygląd i osiągi są bardzo zajefajne:) A Co do Lancera to jeżdze nim ale nie twierdze że powala wyglądem - bo tak nie jest - jest wiele ładniejszych ale są i mniej ładne:) Za to wykonanie wnętrza podba mi sie - a co do tych testów zderzeniowych - jak przy 100 walniesz w drzewo to nie pomogą Ci nawet te 5 gwiazdek dla Volvo:)
Anonymous - 22-12-2005, 23:28
arturro napisał/a: | ... ty uwazasz ze to manipulacja, ja nic nie uwazam, a ze temat lancera mnie nie dotyczy .... |
No to czemu potakujesz Forbesowi? A może robisz to złośliwie?
Przyznaję, że ja się wkurzam takimi półprawdami, zwłaszcza że mam i lubię lancera. Może faktycznie odpuszczę, bo jak widać nie warto się dzielić takimi emocjami.
Hubeeert - 23-12-2005, 00:06
zulu napisał/a: | No to czemu potakujesz Forbesowi? |
Bo w obecnych czasach niestety liczą się takie pierdołki jakich Lancerowi brakuje. Zwłaszcza we wszelkiego rodzaju crash-testach i ocenach. Taki life jak mawia Bartek.
Ja za to mam "golasa" brak mu ABS ASR SRS ESP i mógłbym jeszcze tak długo wymieniać za to nie zamieniłbym go na pewno na nowiuteńką Megane za nic
zulu napisał/a: | A może robisz to złośliwie? |
Anonymous - 23-12-2005, 08:28
zulu napisał/a: | arturro napisał/a: | ... ty uwazasz ze to manipulacja, ja nic nie uwazam, a ze temat lancera mnie nie dotyczy .... |
No to czemu potakujesz Forbesowi? A może robisz to złośliwie?Przyznaję, że ja się wkurzam takimi półprawdami, zwłaszcza że mam i lubię lancera. Może faktycznie odpuszczę, bo jak widać nie warto się dzielić takimi emocjami. |
wiesz co w tym momencie przesadziles, bo swoja wypowiedz modyfikowales trzy razy kompletnie (a moze i wiecej) w ten sposob aby mi jak najbardziej dopiec, nie mialem zamiaru sie juz wypowiadac w tym temacie ale ciesze sie ze nie mam na codzien do czynienia z takimi posiadaczami lancera jak ty (szkoda ze sie nie da zrobic plonk-a dla uzytkownika tak jak dla tematu) .
p.s. pozdrowienia dla karwosia ktorego ostatnio poznalem (przez chwile ale sie liczy) i dla tnt ktory kolejny dzien probuje mnie dogonic (chyba) na aleji .
TNT - 23-12-2005, 08:43
Zgadza sie Arturo ale ty jezdzisz na czerwonym a ja mam czerwony i nie moge Nie ladnie tak. Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.
|
|
|