Galant VR4 E88A 92-96 - E88A Specyfikacja techniczna
jacek11 - 04-05-2011, 16:35
rosomak1983 napisał/a: | Co do skóry MC nie bylo jej tam orginalnie Jacek gdzies dorwał i włożyl chyba ze zwykłego Gala. |
Ta skóra była też w E88A,tyle że w sedanie
Wszyc - 04-05-2011, 17:03
Nie ma galanta chyba w full opcji bo nie każdy kraj oferował to samo podgrzewane fotele były na pewno w opcji w E56A na rynek USA bo widziałem takie u nas to jak widać rzadkość były też wycieraczki tylnej szyby w sedanie łącznie ze spryskiwaczem oferowane w europejskich galantach też ale na żywo takiego nie widziałem
A ja w dieslu mam kładzione lusterka elektrycznie montowane tylko na japoński rynek... więc ciężko by było znaleźć galanta co ma wszystko bo każdy rynek miał troche inne wyposażenie
mc - 04-05-2011, 22:02
Tak sobie patrzyłem na japancars.ru i rzeczywiście opcji było sporo. Ale opcji.
Więc stąd nie da się w sumie znaleźć gala na full bo nie każdy klient chciał mieć to wszystko a to zapewne z tego powodu że było zapewne za dopłatą więc kosztowałby pewnie mase kasy ze wszystkim.
Sprawdziłłem też vin naszych gali i wychodzi że gal frosta jest na rynek norweski i tylko u niego pisało że nadwozie zabezpieczone antykorozyjnie(!). Mitsu i Wojtek B. mają auta na rynek niemiecki a mój był na Austrię.
W żadnym natomiast nie było opcji TCL (czy jak to się tam nazywa).
Wszyc - 04-05-2011, 22:33
mc napisał/a: | tylko u niego pisało że nadwozie zabezpieczone antykorozyjnie(!) |
pewnie ściema bo chrupie go jak każdego innego hie hie hie
jacek11 - 04-05-2011, 23:02
mc napisał/a: | a mój był na Austrię. |
zgadza sie.swiadczy o tym chocby napis na tylnej szybie
mc - 04-05-2011, 23:26
Cytat: | pewnie ściema bo chrupie go jak każdego innego hie hie hie |
Może to zabezpieczenie antykorozyjne też występowało tylko jako opcja
jacek11 przyznam się bez bicia że nie widziałem żadnego napisu na tylnej szybie, ale jutro na pewno sprawdze.
mitsu_pl - 05-05-2011, 18:47
Pewnie chodzi o napis dilera, DENZEL, czy coś takiego, ja mam też od niego swojego E38A
jacek11 - 05-05-2011, 22:01
mitsu_pl napisał/a: | Pewnie chodzi o napis dilera, DENZEL, czy coś takiego, ja mam też od niego swojego E38A |
Dokładnie sam zwróciłeś mi na to uwagę.Mam jeszcze brelok do kluczy z tym napisem.Zostawiłem sobie na pamiątkę
|
|
|