To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Gdzie serwisowac w Krakowie?

szczeslaw - 30-04-2007, 20:42

Marcin-Krak napisał/a:
Ja raczej nie dawałem takiej wizytówki to raczej Karol

To byłem ja. Akurat podjechałem do Apollo po części.

Adaho_krak - 21-06-2007, 00:59

Odgrzeje kotleta !!!

Odebrałem dziś, (w sumie to pod koniec wczoraj :) ) autko od Leszka, i znów..... potwierdził się fakt że gość zna się na rzeczy. Zrobił rozrząd kpl. + pierścienie i uszczelniacze zaworów. Dodatkowo poza konkursem sworzeń wachacza przód lewy, łącznik stabilizatora przód prawy. I za to zapłaciłem (w sumie dużo mniej niż się spodziewałem). Dodatkowo w ramach bonusa wyregulowane sprzęgło, wyczyszczona przepustnica, dołożone brakujące śróbki przy pokrywce do świec WN, uszczelniony silnik, wymieniona uszczelka pod kolektorem wydechowym i pewnie coś jeszcze grzebnoł tylko zapomniał powiedzieć :) . Ten bonus potwierdza jego rzetelność i fachowość. Poprostu :mrgreen: :biggrin: :mrgreen: :biggrin: :mrgreen: :biggrin:
Micha się cieszy, no i Misio śmiga jak marzenie. W końcu technicznie igła :)

Anonymous - 21-06-2007, 14:49

Ja sie musze kiedys do Niego wybrac. Szkoda ze nie wiedzialem wczesniej. Poki co mam, wszytsko niby po zakupie zrobione co trzeba, ale jakos nie daje mi spokoju to czyszczenie przepustnicy ... Ponoc spalanie spada etc... No i ten czarny olej - swiezo wlany i czarny. Hmmm
Adaho_krak - 21-06-2007, 23:33

Mykus napisał/a:
No i ten czarny olej - swiezo wlany i czarny. Hmmm

A jaki olej wlałeś ??

Mykus napisał/a:
ale jakos nie daje mi spokoju to czyszczenie przepustnicy

Zadzwoń do Leszka, umów się, to Ci na miejscu wyczyści, trwa to z 40 min i w końcu bdziesz miał spokój :)

Anonymous - 22-06-2007, 00:44

I tak zrobie ;) Olej - Mobil 1 5w50 - "oszywiscie" z filtrem.
waldi-1 - 24-06-2007, 18:34

adam a powiedz mi czy częsci ty kupowałeś czy juz on sie tym zajał ? bo tez bym rozrząd wymienił i chyba jakieś łozusko mi stuka zdjołem pasek z alternatora itd i niestuka więc jeśli mi on załatwi czesci to bym mu woza zostawił jak juz wiesz mam do niego daleko i nienaręke by mi było szukać czesci a on przy okazji moze mieć zniżki

[ Dodano: 24-06-2007, 18:35 ]
a i jeszcze jedno bedzie też wiedział jakie maja być te czesci w końcu to fachura

Adaho_krak - 24-06-2007, 22:15

Leszek ma super dostęp do części, i dobre ceny w porównaniu z Japanezze to samo nawet w niektórych przypadkach taniej. A na dodatek na miejscu i odpadają koszty przesyłki. Jk chcesz dam Ci numer tela do kolesia od którego Leszek kupuje na hasło MitsuManiaki masz zniżkę 10%. Możesz sobie porównać.
waldi-1 - 24-06-2007, 22:17

niemusze porównywać wierze byłem u leszka wiem jak jest
Anonymous - 19-08-2007, 17:24

Witam.Bardzo proszę o adres Leszka - mechanika szpeca od miśków.
Marcin-Krak - 19-08-2007, 17:46

Masz podczepione dane do Niego tutaj na forum małopolskim - ale niech Ci będzie - znaj mą łaskę i jest link :mrgreen: :mrgreen: tutaj
Anonymous - 23-08-2007, 13:32

Czy mógłbym prosić o wytyczne jak dojechać do warsztatu pana Leszka jadąc od Krakowa?

Wiem, że trzeba dojechać do Pielgrzymowic, ale co potem? Łatwo znaleźć ten warsztat? Jest jakiś szyld lub reklama po drodze?

A może ma ktoś z was współrzędne GPS? :P -> tak byłoby najłatwiej :)

tomekM

szczeslaw - 23-08-2007, 13:46

Najpierw zadzwoń i się umów, inaczej nie ma szans na naprawę - Leszek ma bardzo dużo pracy. Poza tym teraz jest na urlopie (chyba do końca tygodnia).
Zadzwoń do niego w poniedziałek, umów się, a on już ci wytłumaczy jak dojechać.

waldi-1 - 23-08-2007, 13:49

hehe gps no taki wygodny haha a jesli chodzi o dojazd jak juz bedziesz w pielgrzymowicach zakładam ze pojedziesz od trasy to po prawej stronie bedziesz miał hurtownie , jakieś 100 metrów dalej masz rozwidlenie dród jedz w lewo potem pod górke nieasfaltową drogą , po prawej stronie jak sie niemyle 2 dom niema zadnego szyldu, poprawcie lub dopiszcie dokładniej

[ Dodano: 23-08-2007, 13:49 ]
oczywiscie hurtownia materiałow budowlanych

Anonymous - 23-08-2007, 13:51

Wiem, że jest na urlopie. Już z nim rozmawiałem. Ale będę tam w przyszłym tygodniu jechał pierwszy raz, z osobą od której chcę kupić samochód. I nie chciałbym z nią za bardzo kluczyć. Dlatego pomyślałem, że się jutro przejadę na "rekonesans" i sprawdzę gdzie to dokładnie jest. Żeby potem nie szukać :) Dlatego się pytam o namiary.

tomekM

Anonymous - 24-08-2007, 09:22

na TYM zakręcie jadąc od Michałowic musisz pojechać prosto a nie za główną (później cały czas prosto kamienistą dróżką po górę i przed jarem ostatni dom po prawej).
Powodzenia