Nasze Miśki - Moja Ci ona
tresorex - 20-05-2013, 09:49
Hugo napisał/a: | Jak się urwie to zawieź na złom i auto masz naprawione |
Chyba lepiej to jednak zamontować. Kat mocno się nagrzewa, czasami się pojedzie nad jeziorko, stanie na poboczu z wyższą suchą trawą i pożar gotowy, a taka osłona jest dużo chłodniejsza niż sam kat. Osłania też przed nagłym ochłodzeniem np przy wjeździe w kałuże...
Marcin-Krak - 20-05-2013, 19:49
wojzi napisał/a: | Jestem umówiony do Leszka na za tydzień, |
Na kiedy
A w GDI jest potrzebny katalizator
wojzi - 26-08-2013, 02:05
Misiowi stuknęło 190 tysięcy kilometrów.
pyza - 30-08-2013, 23:54
zacna cari.ten kolor mi sie podoba.nie ma to jak auto dostojne.
wojzi - 21-03-2014, 13:00
No i Cari ma kolejny przegląd za sobą.
Co prawda jutro był ostateczny termin, ale zdecydowałem się na wszelki wypadek podjechać wcześniej.
Przegląd przeszła śpiewająco. I hamulce i amortyzatory i spaliny syćko haraszo. Śladów rdzy na podwoziu, podłużnicach itd niet.
Pytałem gościa - bo był bardzo sensowny - czy jest coś co by warto było zrobić przy Miśku to jedyne na co wskazał to osłony tarcz hamulcowych z tyłu, że rdzewieją i je można wymienić.
Tak, że może w tym roku się pokuszę o jakieś SPA dla Cari by czarowała wszystkich do okoła - choć jako, że w mieszkaniu remont się kroi to może się okazać, że kasy starczy tylko na mycie
wojzi - 07-01-2016, 22:07
No i Cari się zbiesiła.
Najpierw w lipcu check engine i błąd 1216. Leszek akurat miał urlop więc pojechała do znajomego. Dzięki lekturze forum i radzie Bartka (dzięki) skończyło się na klejeniu przepustnicy. I super.
A tu po powrocie ze świąt znów check engine. Tym razem wylądowała u Leszka. Okazało się, że do wymiany świece i cewki zapłonowe (lub same fajki jak uda się dostać).
Kurde wydatek się spory szykuje niestety - na razie w hurtowniach cewek nie ma.
Bizi78 - 07-01-2016, 23:48
Fajki można dokupić osobno .
Tylko tak jak napisał Robert w temacie były dwa nr. OE w GDi 99-03r.
http://forum.mitsumaniaki...1279369#1279369
Niestety trudno określić czy są one zamienne .
|
|
|