To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black DEVIL...

Owczar - 12-10-2010, 09:23

Zestaw podłączyłem... Włączanie kontrolką SRS, ale niestety muszę zamontować stabilizator napięcia, bo słychać buczenie. Z podłączoną baterią tego nie ma...

Poza tym czekam na zimę. Od 2 tygodni używam Webasto na 10-15 min przed odpaleniem... Rewelacja :D Wsiadam do ciepłego auta, odpalam ciepły silnik... Obserwując wskaźnik paliwa, mogę powiedzieć, że spalanie raczej nie wzrosło, a wręcz przeciwnie. Przejechawszy krótki odcinek na zimnym silniku, wskazówka opadała jakbym przejechał 20km na ciepłym. W najbliższym czasie będę wiedział ile teraz konkretnie pali. Chce go sprawdzić jeszcze na tych kołach...

BigTomala - 27-10-2010, 17:49

Owczar czy ja dobrze widzę... czy Twój SHARK ma "pomarańczki" zamiast kierunków :wink: Weź się chłopie ogarnij i zainwestuj w "lans" :mrgreen:
Owczar - 27-10-2010, 17:52

Spokojnie, w Pruszczu Gdańskim upatrzyłem sobie czarnego Sporta, zamienię sobie :P Myślę, że właściciel się nie obrazi, podobno preferuje styl JDM :lol:
Wszyc - 27-10-2010, 21:33

białe kierunki blee :P
robertdg - 27-10-2010, 21:47

Wszyc napisał/a:
powiedział to ten co sam ma białe :P
Owczar - 27-10-2010, 21:50

Hipokryta :P
Krzyzak - 28-10-2010, 06:08

osobiście w bordowym Galancie zmieniałem białe na pomarańczowe - po prostu lepiej mu pasują
ale do srebrnego, to już co innego - tam białe/szare kierunki być muszą

Wszyc - 28-10-2010, 14:53

robertdg napisał/a:
Wszyc napisał/a:
powiedział to ten co sam ma białe :P

Owczar napisał/a:
Hipokryta :P

:lol: E5 to inna bajka :P inna stylistyka i w ogóle :P

a tylne lampy z pomarańczowymi kierunkami w EA to już w ogolę poezja :)

Owczar - 27-11-2010, 21:08

Dawno tu nie zaglądałem ;)

Na początek mała fotorelacja z działania Webasto...
Dzisiaj rano wszystkie auta wyglądały tak:

Galant po 20 min pracy ogrzewania, wyglądał tak: :D

Ponadto wymieniłem dzisiaj wycieraczki na nowe MotGum, ale zwykłe, nie te płaskie. Muszę stwierdzić, że ich jakość niestety spada... Założyłem dywaniki gumowe z biedronki. rewelacyjnie się układają, niestety zapomniałem zrobić foto. Kupiłem też litr koncentratu, ale nie miałem czasu spuścić płynu i dolać koncentratu, więc w najbliższym czasie mnie to czeka. Godzinkę temu skończyłem przekładać koła po ataku zimy. Między letnimi a zimowymi jest po prostu przepaść. Na zimowych pewniej się jedzie 100km/h po śniegu, niż na letnich 60km/h w tych samych warunkach :)
No i w końcu znalazłem czas żeby założyć kierunkowskazy od BigTomali. Tomku dzięki za przesyłkę ;)

Teraz Galant wygląda tak:

BigTomala - 27-11-2010, 21:17

Cytat:
Teraz Galant wygląda tak:
Jestem w szoku :shock: Normalnie 30KM więcej pod maską :wink: oraz + 10 dla lansu :mrgreen:
Owczar - 27-11-2010, 21:20

2 lachony więcej tygodniowo :lol:
Rafal_Szczecin - 27-11-2010, 21:32

+ 10 do respectu ;)
zimowki masz na tej samej feldze ?

Owczar - 27-11-2010, 22:05

Niestety nie. Zimowki mam na 14 calowych stalowkach ;) zdjecie zrobilem jeszcze przed przelozeniem kol...
costa brawa - 27-11-2010, 22:26

Twoje letnie alu to jest chyba taki sam wzor jak moich tylko ze ja mam 17 i w tym niby chromie (srebrne jak kto woli ) - tak sie teraz dopatrzylem bo u Ciebie tez wydaja sie jakby byly deczko wieksze niz sa faktycznie :D
deejay - 27-11-2010, 22:40

Owczar napisał/a:
Galant po 20 min pracy ogrzewania, wyglądał tak:

dokładnie tak jak piszesz po prostu bajka :D teraz moze sypać ile chce :)