Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
Misiek :) - 10-10-2012, 22:34
w tym nadchodzącym
Anonymous - 10-10-2012, 23:41
Firek i Bartek pisali Wielokrotnie. Panowie i panie...
Działajcie....
Ja jak się ogarnę w pracy to będę codziennie odpisywał....
Pismo wysyłacie personalnie na siebie. Z imienia i nazwiska.
Zaproszenie dla starosty i prośbę o dotację tudzież sponsoring mam, tylko dajcie mi chwilkę.
Co do sponsorów, rozsyłamy pisma, dzwonimy itp. Pismo mam. Najlepszą drogą jest osobista wizyta i przedstawienie w pierwszym rzędzie korzyści, potem pytamy o kase/gadzety itp..
Wizyta w ośrodku wskazana na pierwszym miejscu. Zbijmy ośrodkowi jeszcze 5pln za dobę.
Wystartujmy nowe negocjacje z kwotą niższą o 7 pln...
w Weekend postaram się załatwić dział organizatorski.
Nie wiem czy już gdzieś pisałem mam 500km do Łeby i mogę sobie ewentualnie pozwolić na max 2 wizyty w Łebie przed zlotem.
m6riano - 13-10-2012, 06:04
Misiek napisał/a: | Sobota będzie w tym roku dla mnie święta |
Będzie kawalerskie wreszcie..
MartinMM - 13-10-2012, 10:44
Forest napisał/a: | Zbijmy ośrodkowi jeszcze 5pln za dobę. |
Nie ma takiej opcji.
biala190 - 14-10-2012, 20:54
Witam, skoro jest zgoda, to będziemy działać. Napiszcie proszę kto ostatnio zajmował się kwestią ubezpieczenia imprezy Pozdrawiam serdecznie
Dread87 - 16-10-2012, 00:06
moge jakos pomoc?;)
Anonymous - 19-10-2012, 22:04
Wiecie co....
Tak sobie czytam cały temat od początku....
Analizuję prywatne wiadomości....
Liczę i kalkuluję....
i.... coś mnie trafia....
Mamy 2ch oficjalnie zainteresowanych...... Pomocą..... bo pełnej organizacji się nie podejmą....
Trawor z Jassminką, chcą zrobić konkurs...... Chwała im za to.....
Jedna osoba zajęła się Trasą przejazdu i już nawet wie co i jak....
I......
MartinMM napisał/a: | Nie ma takiej opcji. |
A próbowałeś? Pytałeś czy dadzą coś w gratisie? czy opuszczą jeszcze pieniążka? czy może udostępnią coś na styl basenu, tudziesz sauny, bilarda, pingponga, roweru? WROTEK?
Sorki, ale nawet nie mogę na to patrzeć..... Z założenia coś wiemy i nie Renegocjujemy....
Prosiłem 2 tyg temu o oficjalną listę organizatorów....
Sorki, ale 2 tygodnie minęły......i......
Podejdę jak wszyscy.....
Narobiłem już swój zamęt na Forum i przy zlotach.....
Jasne, nie wycofam się......całkiem....
Pomogę wam zawsze..... Ale wypisuję się oficjalnie z czegoś co znów zmusza mnie do poświęcania roku..... bo większość spada na mnie.....
Tak rozgorzeje dyskusja..... Ale zanim coś napiszecie, to pokażcie mi jakiegoś posta z nickami osób organizujących.....
Ja osoby, które coś chcą zrobić to wymienię na palcach jednej ręki.
mamy ponad 20000 użytkowników forum, z czego ponad 2000 to klubowicze....i praktycznie brak chętnych.
Sorki, ale nie chcę popełniać Sepuku.
Blondi - 19-10-2012, 23:20
1. Forest napisał/a: | MartinMM napisał/a:
Nie ma takiej opcji.
A próbowałeś? Pytałeś czy dadzą coś w gratisie? czy opuszczą jeszcze pieniążka? czy może udostępnią coś na styl basenu, tudziesz sauny, bilarda, pingponga, roweru? WROTEK?
Sorki, ale nawet nie mogę na to patrzeć..... Z założenia coś wiemy i nie Renegocjujemy.... |
chyba Andrzeju niezbyt dokladnie poczytałes skąd wziął sie osrodek i jaka w tym rola Martina skoro nie rozumiesz, ze cena nie podlega negocjacji.
2. Forest napisał/a: | mamy ponad 20000 użytkowników forum, z czego ponad 2000 to klubowicze....i praktycznie brak chętnych. |
odkąd napisałes swojego poprzedniego posta i sam zdeklarowałeś sie na organizatora to uznano, ze sie tym zajmiesz a skoro nie miałes ekipy powinienes był to wcześniej przemyślec, poza tym swoim postem odstraszyłes część chetnych więc nie miej teraz pretensji, że nikt sie nie zgłosił.
3. Kilka osób wogóle zaczęło się po tamtym poście zastanawiac czy jechac na zlot bo post był co najmniej mało przyjemny. I to nie tylko moje zdanie.
4. Zastanów sie Andrzeju po co robiłes takie zamieszanie i twierdziłeś (razem ze Śniegiem), że żaden problem zlecic komus z zewnątrz organizację i że wszystko sie łatwo da zrobić skoro teraz sie z tego wycofujesz.
Trzeba sie było najpierw zastanowic i przeliczyć siły na zamiary!
sniegu - 20-10-2012, 13:59
Blondi napisał/a: | 1. Forest napisał/a: | MartinMM napisał/a:
Nie ma takiej opcji.
Sorki, ale nawet nie mogę na to patrzeć..... Z założenia coś wiemy i nie Renegocjujemy.... |
chyba Andrzeju niezbyt dokladnie poczytałes skąd wziął sie osrodek i jaka w tym rola Martina skoro nie rozumiesz, ze cena nie podlega negocjacji. |
Nie mam nic do powiedzenia nie znam sprawy
Blondi napisał/a: | 2. Forest napisał/a: | mamy ponad 20000 użytkowników forum, z czego ponad 2000 to klubowicze....i praktycznie brak chętnych. |
odkąd napisałes swojego poprzedniego posta i sam zdeklarowałeś sie na organizatora to uznano, ze sie tym zajmiesz a skoro nie miałes ekipy powinienes był to wcześniej przemyślec, poza tym swoim postem odstraszyłes część chetnych więc nie miej teraz pretensji, że nikt sie nie zgłosił. |
Matko i córko (Blondi nie jadę tu z żadną personalną wycieczką do Ciebie pisze do ogółu) a nie wpadło nikomu do główki ( oprócz mnie) że Forest chciał was zmotywować? żeby się ktoś ruszył? Zrobił coś?
tylko przyniosło to inny przewidywany skutek (ty Forest wiesz o czym Ja pisze i co mówiłem)
prawie całe forum pomyślało " Forest robi zlot no to super to mamy to z głowy"
Blondi napisał/a: | 3. Kilka osób wogóle zaczęło się po tamtym poście zastanawiac czy jechac na zlot bo post był co najmniej mało przyjemny. I to nie tylko moje zdanie. |
Jeżeli to było dla was niemiłe... no cóż (bo znowu będzie że się odgrażam albo coś takiego)
to trochę macie słabe poczucie własnej wartości skoro Forest odstrasza jednym Postem.
nie da się odstraszyć kogoś kto tylko szuka powodu żeby nie jechać.
Zresztą i tak jest w klubie tylko parę osób które znam osobiście czy z opowiadań łódzkiego które są ponad regionalne. A reszta 80% chodzi ze swoimi regionami na zlocie bo ich zna no dobra żeby nie było 70% bo się poczujecie urażeni
Blondi napisał/a: | 4. Zastanów sie Andrzeju po co robiłes takie zamieszanie i twierdziłeś (razem ze Śniegiem), że żaden problem zlecic komus z zewnątrz organizację i że wszystko sie łatwo da zrobić skoro teraz sie z tego wycofujesz. |
FOREST WYWALĄ NAS JAK NIC NAS WYWALĄ
dostaniemy bana jak stąd do chin
A na poważnie Czy Forest chciał to zlecać firmie? Z tego co wiem to nie, chciał to robić tradycyjnie tylko ponad regionalnie (zauważam że to też nie jest według ustaleń, że każdy region robi od początku do końca zlot) w sumie 2012 też był ponad regionalny czyli jak niektórzy twierdza też nie powinno to być tak jak było bo też nie tylko "uć" go organizowała. Tylko każdy na to przystał bo dzięki temu temat zlotu na forum był wyczerpany.
Moim zdaniem Forest chciał trochę ludzi obudzić, ale oprócz niego nikt się honorem nie uniósł żeby powiedzieć: "wiecie co Forest ma 400 km do ośrodka jakoś to ogarniemy na miejscu"
Blondi napisał/a: | Trzeba sie było najpierw zastanowic i przeliczyć siły na zamiary! |
Liczył na odzew który był w minimalnym stopniu, a liczył jak go znam na większy bo jak to napisał
Forest napisał/a: | mamy ponad 20000 użytkowników forum, z czego ponad 2000 to klubowicze....i praktycznie brak chętnych. |
TA FOREŚCIE tylko jedna rzecz Ja parę razy poruszałem temat zrzut czy na zlot forum czy chociażby na mm dzieciom jak nie na forum to na PW nikt nie chce tego wprowadzić bo zaraz będzie obraza klubu lub nie wiadomo co więc tobie tez dobrze radze żebyś nie ciągnął dalej swoich wypowiedzi na temat zlotu bo zostaniesz kozłem ofiarnym przez którego nie odbył się zlot 2013 a i przepraszam bo pominąłem swoja skromną osobę która to zaproponowała jakieś alternatywne rozwiązanie skoro nikt się nie kwapi do robienia zlotu.
Anonymous - 20-10-2012, 19:15
Sniegu, Masz rację, Szkoda tylko że Akurat Blondi pisze te słowa....
Pisze je zmuszając mnie do Reakcji i odzewu...
Ok...
Niech napisze prócz słów krytyki (po pomocy organizacji zlotu przez Morfiego - Tylko POMOCY) to co robię dla innych (również dla nich) poza klubem, zlotem tudzież innymi rzeczami.
Przykro się czyta słowa, które dotykają tak głęboko tylko dla tego że jeszcze poza bzdurnymi dywagacjami i narzekaniami że tu to źle, tam to blok, a tu to parkingu nie ma tudzież basenu, czepka i innych bzdur.
Zanim napisze się Aniu taki słowa należy przemyśleć co się pisze i do kogo.
Choć skoro to tak odbierasz znaczy się, że masz jakieś uprzedzenia do mojej osoby (a właśnie tak to odbieram). Szkoda tylko że teraz.....i że w ogóle.
Szkoda również, że sama nie zaproponowałaś pomocy.... Łatwiej się wymądrzać i krytykować jak się czegoś nie robi.... Rozumiem....
Szkoda że również poza moimi "rozwiązaniami" podanymi na tacy... Nikt nie napisał nic co ułatwiło by komukolwiek pracę.
Blondi napisał/a: | chyba Andrzeju niezbyt dokladnie poczytałes skąd wziął sie osrodek i jaka w tym rola Martina skoro nie rozumiesz, ze cena nie podlega negocjacji. |
Szkoa że ty niezbyt dokładnie czytałaś moje posty.... Wszystko podlega negocjacjom....
Blondi napisał/a: | odkąd napisałes swojego poprzedniego posta i sam zdeklarowałeś sie na organizatora to uznano, ze sie tym zajmiesz a skoro nie miałes ekipy powinienes był to wcześniej przemyślec, poza tym swoim postem odstraszyłes część chetnych więc nie miej teraz pretensji, że nikt sie nie zgłosił. |
Wiesz.... chciałbym zobaczyć jak jedna osoba robi zlot..... Dla tego łatwiej tobie to napisać bo jak inni uważasz:
sniegu napisał/a: | " Forest robi zlot no to super to mamy to z głowy"
|
Blondi napisał/a: | 3. Kilka osób wogóle zaczęło się po tamtym poście zastanawiac czy jechac na zlot bo post był co najmniej mało przyjemny. I to nie tylko moje zdanie. |
A ja widziałem że duuuże grono osób wybiera się na zlot nad morze już 2 lub 1 tydzień wcześniej..... Może ty po prostu inne forum czytasz?
Poza tym, ja nie zmuszam Cię do mojej osoby.... wręcz przeciwnie, wiele osób mnie widzi jak coś potrzebuje....Ciekawe czym to jest spowodowane?
Blondi napisał/a: | 4. Zastanów sie Andrzeju po co robiłes takie zamieszanie i twierdziłeś (razem ze Śniegiem), że żaden problem zlecic komus z zewnątrz organizację i że wszystko sie łatwo da zrobić skoro teraz sie z tego wycofujesz. |
Bo wielu tak jak ty teraz nie wnosiło i nie wnosi nic konstruktywnego do tematu zlotu i o ironio, to nie ja zniechęciłem ludzi, którzy chcieli robić zlot, tylko właśnie tacy krytykanci, którym nie pasuje już coś przed zlotem... Nie trzeba być wróżką aby wiedzieć co przeczytamy po zlocie.....
Kończę ten jakże wyczerpujący i "Pusty" dialog, bo nie widzę w nim żadnego sensu....
Poza tym, polecam wziąć się do roboty zanim zacznie się pisać takie posty....
Sorki, ale bez względu co pisze Blondi, pomogę każdemu bo tak jak napisałem (czego nie zrozumiałaś)
Forest napisał/a: | Jasne, nie wycofam się......całkiem.... |
Ale trzeba by się wykazać odrobiną chęci i czytaniem ze zrozumieniem żeby wiedzieć że dalej oferuję swoją pomoc, ale nie jako główny organizator.....Co robi niewielką różnicę pomiędzy tym co Ty napisałaś, a tym co ja dalej piszę.
Dodam jeszcze tylko, że znów, o ironio.... Łódzkie chciało mi pomagać.... Ciekawe dla czego?
Nie pozwolę aby region mający 500 km robił zlot bo reszta świata tylko "pomaga".
MartinMM - 20-10-2012, 20:04
Forest napisał/a: | Wszystko podlega negocjacjom.... |
Owszem ze wszystko podlega negocjacjom ale zrozum ze cena została upuszczona z 68 zł na 35 zł. Zszedłem na minimalna cene, niżej już nie mogę. Temat ceny zamkniety.
masa - 20-10-2012, 23:28
andrzeju nie denerwuj się
http://www.youtube.com/wa...e&v=1ajkgIfEm2Q
[ Dodano: 20-10-2012, 23:38 ]
moniaquba zajmie się szukaniem sponsorów. biala ubezpieczeniem i innnymi pierdołami. Ja mam kontakt z asystentem burmistrza(chętnym do współpracy) jest OK
Więc naprzód panie i panowie.
Jedźmy z tematem
Firebee - 21-10-2012, 14:54
MartinMM napisał/a: | Forest napisał/a: | Wszystko podlega negocjacjom.... |
Owszem ze wszystko podlega negocjacjom ale zrozum ze cena została upuszczona z 68 zł na 35 zł. Zszedłem na minimalna cene, niżej już nie mogę. Temat ceny zamkniety. |
MartinMM - bo trzeba było zaproponować cenę 60zł i zejść do 45zł po wielu negocjacjach.. wtedy wszyscy by byli o wiele bardziej zadowoleni!
Jackall - 21-10-2012, 17:29
Firebee napisał/a: | MartinMM - bo trzeba było zaproponować cenę 60zł i zejść do 45zł po wielu negocjacjach.. wtedy wszyscy by byli o wiele bardziej zadowoleni! | Dokładnie, nasze społeczeństwo kocha promocję (nawet gdy wtedy cena jest wyższa niż wcześniej była )
grzesiopol - 21-10-2012, 19:03
Czytam posty i juz zgłupiałem. Forest popieram Blondi w jej wypowiedzi - jeżeli zaoferowałeś sie wziąć wszystko na swoją klatę to uważam, że powinienieś już ciągnąć ten wóz.
Forest napisał/a: | Prosiłem 2 tyg temu o oficjalną listę organizatorów....
Sorki, ale 2 tygodnie minęły......i......
|
jakoś słabo czytałes posty skoro chetnych organizatorów nie widziałeś dla przypomnienia grzesiopol napisał/a: | Organizatorzy do Fregaty
masa, iruszaks, szuwar, MartinMM, | z tego postu http://forum.mitsumaniaki...1109992#1109992
Dodatkowo coś wspominałeś Forest napisał/a: | Trawor z Jassminką, chcą zrobić konkurs...... Chwała im za to.....
Jedna osoba zajęła się Trasą przejazdu i już nawet wie co i jak.... |
masa napisał/a: | moniaquba zajmie się szukaniem sponsorów. biala ubezpieczeniem i innnymi pierdołami. Ja mam kontakt z asystentem burmistrza(chętnym do współpracy) jest OK
Więc naprzód panie i panowie. |
Misiek napisał/a: | Ja z Joann możemy pomóc, POMÓC a nie organizować jak w tym roku. |
Więc masz już 8 pomocników do organizacji i dwoje jeszcze do pomocy.
Forest napisał/a: | Kończę ten jakże wyczerpujący i "Pusty" dialog, bo nie widzę w nim żadnego sensu....
Poza tym, polecam wziąć się do roboty zanim zacznie się pisać takie posty.... | święte słowa, nie kłóćcie sie bo niema o co, są organizatorzy i nie ma co toczyć pianę. Dasz radę, trzymam za ciebie kciuki. (współczucia z powodu ucisku na klacie. )
|
|
|