Nasze Miśki - Black DEVIL...
luckyluck - 28-11-2010, 11:46
| BigTomala napisał/a: | Normalnie 30KM więcej pod maską oraz + 10 dla lansu |
He, dokładnie! Efekt porażający. Przynajmniej mnie poraził.
mkm - 28-11-2010, 11:56
Owczar, wspominałem dziś rano Twoje Webasto, odrywając przymarznięte drzwi i skrobiąc szyby... przydałoby się...
Hugo - 28-11-2010, 12:02
No z białymi kierunkowskazami kilka lat młodszy.
Wszyc - 28-11-2010, 12:23
z tymi białymi kierunkami wygląda tak... niemiecko no ale jak kto woli
robertdg - 28-11-2010, 12:30
Wszyc, nie kracz, pomaluj w swoim kierunki na pomarańczowe, bo u Ciebie tez tak Niemiecko
Owczar - 28-11-2010, 12:49
luckyluck, a poznajesz gdzie było zrobione zdjęcie? ;>
| Cytat: | | Owczar, wspominałem dziś rano Twoje Webasto, odrywając przymarznięte drzwi i skrobiąc szyby... przydałoby się... |
To jest chyba dodatek, który daje mi najwięcej komfortu No jeszcze kamera cofania czasem się przydaje. Szczególnie teraz gdy tylna szyba w śniegu, z tyłu 3 osoby i jeszcze zaparowane boczne z tyłu
| Wszyc napisał/a: | z tymi białymi kierunkami wygląda tak... niemiecko no ale jak kto woli |
| Cytat: | Wszyc, nie kracz, pomaluj w swoim kierunki na pomarańczowe, bo u Ciebie tez tak Niemiecko |
Dokładnie
luckyluck - 28-11-2010, 14:14
| Cytat: | | luckyluck, a poznajesz gdzie było zrobione zdjęcie? |
Proste.
BigTomala - 28-11-2010, 15:35
| Owczar napisał/a: | Z tyłu 3 osoby i jeszcze zaparowane boczne z tyłu
| No tak... zaczęło się lachonarium w SHARKU
Owczar - 28-11-2010, 16:25
Tomku, a co ja mogę na to poradzić... i tak wpuszczam tylko te z biustem >>C, a pomieścić się nie mogą Każda chce chociaż dotknąć
Andrew - 28-11-2010, 17:58
Owczar pięknie wygląda z tymi kierunkami Że też przegapiłem i nie kupiłem od Tomka wcześniej tych kierunków Zimówki masz pewnie jak kółka w maluchu
robertdg - 28-11-2010, 19:52
| Owczar napisał/a: | Tomku, a co ja mogę na to poradzić... i tak wpuszczam tylko te z biustem >>C, a pomieścić się nie mogą Każda chce chociaż dotknąć | Kobiety nie dziki a na żołędzie lecą, chyba lubią Twoją skóre Tylko bez dwuznacznych zrozumień
Wszyc - 28-11-2010, 20:06
Co wy chcecie moje są pomarańczowe Tylko nie mów że jeszcze chcesz po liftowe lampy z tyłu blee
luckyluck - 28-11-2010, 22:51
| robertdg napisał/a: | | Kobiety nie dziki a na żołędzie lecą |
Owczar - 29-11-2010, 00:00
| Wszyc napisał/a: | Co wy chcecie moje są pomarańczowe |
Ta bije od nich ten pomarańcz
| Cytat: | Kobiety nie dziki a na żołędzie lecą, chyba lubią Twoją skóre |
Też tak może być, w końcu u mnie w galu jest skóra z bawoła
A tak poza tematem, to przy okazji wymiany kół zalałem STP do płukania wtrysków.
I jeszcze zauważyłem, że na zimówkach, które są sporo mniejsze, auto zasuwa jak szalone.. Jest spora różnica i aż nadziwić się nie mogę, że to te same konie mechaniczne
| andrew84 napisał/a: | Zimówki masz pewnie jak kółka w maluchu |
No niestety, ale tak jak pisałem, teraz auto jeździ choć nie wygląda
| andrew84 napisał/a: | Że też przegapiłem i nie kupiłem od Tomka wcześniej tych kierunków |
Tomek po starej znajomości, jeszcze zanim wystawił ogłoszenie, to pytał czego potrzebuje
Wszyc - 29-11-2010, 00:22
| Owczar napisał/a: | Ta bije od nich ten pomarańcz |
Wcale nie są włączone jak co ( to refleks na odbłyśniku od pomarańczowej obudowy żarówki ) a są pomarańczowe są bujać się
Co do kół hmm no ciężko było by podnieść moc w 4D68T kwestia jak bardzo jesteś z nim związany jak bardzo to możesz pokusić się o modyfikacje ale to trochę pewnie kasy pójdzie a jak to tylko ma Cie wozić to bez przesady
Jak wyjmę 4D68T swoje rozbiorę na części i zlukam co tam przy tej jednostce da się zrobić
Może spróbuj zaślepić EGR i wymienić przewody od turbo na stalowe bo fabryczne ostro puchną na rozkręconym turbo, lżejsze koło zamachowe to tak bez ingerencji w silnik
|
|
|