To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Black DEVIL...

luckyluck - 28-11-2010, 11:46

BigTomala napisał/a:
Normalnie 30KM więcej pod maską :wink: oraz + 10 dla lansu :mrgreen:

He, dokładnie! :D Efekt porażający. Przynajmniej mnie poraził. :twisted:

mkm - 28-11-2010, 11:56

Owczar, wspominałem dziś rano Twoje Webasto, odrywając przymarznięte drzwi i skrobiąc szyby... przydałoby się...
Hugo - 28-11-2010, 12:02

No z białymi kierunkowskazami kilka lat młodszy.
Wszyc - 28-11-2010, 12:23

z tymi białymi kierunkami wygląda tak... niemiecko :( no ale jak kto woli :P
robertdg - 28-11-2010, 12:30

Wszyc, nie kracz, pomaluj w swoim kierunki na pomarańczowe, bo u Ciebie tez tak Niemiecko :D
Owczar - 28-11-2010, 12:49

luckyluck, a poznajesz gdzie było zrobione zdjęcie? ;>

Cytat:
Owczar, wspominałem dziś rano Twoje Webasto, odrywając przymarznięte drzwi i skrobiąc szyby... przydałoby się...

To jest chyba dodatek, który daje mi najwięcej komfortu ;) No jeszcze kamera cofania czasem się przydaje. Szczególnie teraz gdy tylna szyba w śniegu, z tyłu 3 osoby i jeszcze zaparowane boczne z tyłu ;)

Wszyc napisał/a:
z tymi białymi kierunkami wygląda tak... niemiecko :( no ale jak kto woli :P

Cytat:
Wszyc, nie kracz, pomaluj w swoim kierunki na pomarańczowe, bo u Ciebie tez tak Niemiecko :D

Dokładnie :D

luckyluck - 28-11-2010, 14:14

Cytat:
luckyluck, a poznajesz gdzie było zrobione zdjęcie?

Proste. :D

BigTomala - 28-11-2010, 15:35

Owczar napisał/a:
Z tyłu 3 osoby i jeszcze zaparowane boczne z tyłu ;)
No tak... zaczęło się lachonarium w SHARKU :mrgreen:
Owczar - 28-11-2010, 16:25

Tomku, a co ja mogę na to poradzić... :roll: i tak wpuszczam tylko te z biustem >>C, a pomieścić się nie mogą :D Każda chce chociaż dotknąć 8)
Andrew - 28-11-2010, 17:58

Owczar pięknie wygląda z tymi kierunkami :) Że też przegapiłem i nie kupiłem od Tomka wcześniej tych kierunków :( Zimówki masz pewnie jak kółka w maluchu :mrgreen:
robertdg - 28-11-2010, 19:52

Owczar napisał/a:
Tomku, a co ja mogę na to poradzić... :roll: i tak wpuszczam tylko te z biustem >>C, a pomieścić się nie mogą :D Każda chce chociaż dotknąć 8)
Kobiety nie dziki a na żołędzie lecą, chyba lubią Twoją skóre :D Tylko bez dwuznacznych zrozumień ;-)
Wszyc - 28-11-2010, 20:06

Co wy chcecie moje są pomarańczowe :P :) Tylko nie mów że jeszcze chcesz po liftowe lampy z tyłu blee :P

luckyluck - 28-11-2010, 22:51

robertdg napisał/a:
Kobiety nie dziki a na żołędzie lecą

Owczar - 29-11-2010, 00:00

Wszyc napisał/a:
Co wy chcecie moje są pomarańczowe :P :)

Ta bije od nich ten pomarańcz :D

Cytat:
Kobiety nie dziki a na żołędzie lecą, chyba lubią Twoją skóre :D

Też tak może być, w końcu u mnie w galu jest skóra z bawoła :lol:

A tak poza tematem, to przy okazji wymiany kół zalałem STP do płukania wtrysków.
I jeszcze zauważyłem, że na zimówkach, które są sporo mniejsze, auto zasuwa jak szalone.. Jest spora różnica i aż nadziwić się nie mogę, że to te same konie mechaniczne ;)

andrew84 napisał/a:
Zimówki masz pewnie jak kółka w maluchu :mrgreen:

No niestety, ale tak jak pisałem, teraz auto jeździ choć nie wygląda :D

andrew84 napisał/a:
Że też przegapiłem i nie kupiłem od Tomka wcześniej tych kierunków :(

Tomek po starej znajomości, jeszcze zanim wystawił ogłoszenie, to pytał czego potrzebuje ;)

Wszyc - 29-11-2010, 00:22

Owczar napisał/a:
Ta bije od nich ten pomarańcz :D

Wcale nie są włączone jak co :P ( to refleks na odbłyśniku od pomarańczowej obudowy żarówki :P ) a są pomarańczowe są bujać się :P

Co do kół hmm no ciężko było by podnieść moc w 4D68T :P kwestia jak bardzo jesteś z nim związany jak bardzo to możesz pokusić się o modyfikacje ale to trochę pewnie kasy pójdzie a jak to tylko ma Cie wozić to bez przesady :P
Jak wyjmę 4D68T swoje rozbiorę na części i zlukam co tam przy tej jednostce da się zrobić :P
Może spróbuj zaślepić EGR i wymienić przewody od turbo na stalowe bo fabryczne ostro puchną na rozkręconym turbo, lżejsze koło zamachowe to tak bez ingerencji w silnik :P