To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Dobra myjnia w Warszawie

m6riano - 26-01-2012, 00:19

nietoperek napisał/a:
Starscream, kto jeździ na takie myjnie. Radze unikać i korzystać tylko z ręcznych.

No właśnie, jedź do Nietoperka...jako Mitsumaniak zadba o twoje auto jak o swoje...;-)

Starscream - 26-01-2012, 18:29

to był pierwszy i ostatni raz, zawsze myłem ręcznie ale zabrakło mi na to w końcu czasu-trudno, ale mam teraz pretekst, żeby posiedzieć w garażu dłużej przy nim :mrgreen:
romero - 26-01-2012, 19:31

Starscream napisał/a:
zawsze myłem ręcznie ale zabrakło mi na to w końcu czasu

A musiałeś go myć akurat już :?:

BRUNNER - 27-01-2012, 10:24

m6riano napisał/a:
nietoperek napisał/a:
Starscream, kto jeździ na takie myjnie. Radze unikać i korzystać tylko z ręcznych.

No właśnie, jedź do Nietoperka...jako Mitsumaniak zadba o twoje auto jak o swoje...;-)

jakieś namiary można prosić?

m6riano - 27-01-2012, 10:31

poziom +1 parkingu przy silver skrinie na głębockiej
.TM - 30-01-2012, 16:24

Może ktoś planuje odświeżenie lakieru
http://www.groupon.pl/ofe...omyjnia/3003629

nietoperek - 30-01-2012, 21:53

.TM, wydaje mi się to mało wiarygodne (chodzi o drugi pakiet) położenie Diamondbrite na 6 lat to koszt trochę ponad 1200zł i max -10% i nikt z tej ceny nie zejdzie a nie sądzę że zrobią za free polerkę całego auta która jest konieczna.
Misiek :) - 30-01-2012, 22:14

nietoperek, o to chodzi w gruponie. Robią coś za pół darmo i tym robią sobie reklamę przekazywaną z ust do ust, oraz klientów którzy wrócą. Na tym to polega. Taka reklama jest bardzo skuteczna, tak samo jak cenny jest stały klient
nietoperek - 30-01-2012, 22:32

Misiek :) napisał/a:
nietoperek, o to chodzi w gruponie. Robią coś za pół darmo i tym robią sobie reklamę przekazywaną z ust do ust, oraz klientów którzy wrócą. Na tym to polega. Taka reklama jest bardzo skuteczna, tak samo jak cenny jest stały klient

masz rację ale przedstawiciel DB pozwala na -10% zejścia z ceny

Haek - 20-10-2016, 17:22

Pozwolę sobie odkopać temat.

Zna ktoś jakieś miejsce w Warszawie gdzie można samemu umyć samochód swoją >gąbką<? Byłem na kilku myjniach bezdotykowych w Wawie i zazwyczaj użycie własnej gąbki wiąże się ze złamaniem regulaminu myjni i awanturą z "panem i władcą" przybytku.

Po samym myciu bezdotykowym zostaje "przylepiony" brud, który schodzi dopiero po użyciu szmaty/gąbki :<

Bizi78 - 20-10-2016, 19:42

Ja zawsze na myjnię bezobsługową udaję się z wiadereczkiem i gąbką 8) .
Jak na razie nikt mi z obsługi nie zwrócił uwagi :rolleyes: .
Zawsze możesz się spierać że ich detergenty nie spełniają swojego zadania i żądasz zwrotu zainwestowanej gotówki :wink: .

Miku - 13-03-2018, 14:48

A ja dorzucę opinię nt. Robbo Wash Center, mam ich obok siebie na warszawskich Stegnach i jako myjnia tunelowa jest miodzio. Mają gąbki a nie szczotki, zawsze mycie wstępne + gąbka ręcznie i dopiero na taśmę. Mam czarnego O1T i wcześniej inne japońskie z cieniutkimi lakierami i naprawdę ok. Oczywiście jak jest na to czas wybieram samodzielną pracę ale z czasem bywa różnie.