Mazowieckie - Dobra myjnia w Warszawie 

m6riano - 26-01-2012, 00:19

| nietoperek napisał/a: | 	 		  | Starscream, kto jeździ na takie myjnie. Radze unikać i korzystać tylko z ręcznych. | 	  

No właśnie, jedź do Nietoperka...jako Mitsumaniak zadba o twoje auto jak o swoje...;-)
												 Starscream - 26-01-2012, 18:29
  to był pierwszy i ostatni raz, zawsze myłem ręcznie ale zabrakło mi na to w końcu czasu-trudno, ale mam teraz pretekst, żeby posiedzieć w garażu dłużej przy nim   
												 romero - 26-01-2012, 19:31

| Starscream napisał/a: | 	 		  | zawsze myłem ręcznie ale zabrakło mi na to w końcu czasu | 	  

A musiałeś go myć akurat już   
												 BRUNNER - 27-01-2012, 10:24

| m6riano napisał/a: | 	 		   	  | nietoperek napisał/a: | 	 		  | Starscream, kto jeździ na takie myjnie. Radze unikać i korzystać tylko z ręcznych. | 	  

No właśnie, jedź do Nietoperka...jako Mitsumaniak zadba o twoje auto jak o swoje...;-) | 	  

jakieś namiary można prosić?
												 m6riano - 27-01-2012, 10:31
  poziom +1 parkingu przy silver skrinie na głębockiej
												 .TM - 30-01-2012, 16:24
  Może ktoś planuje odświeżenie lakieru

http://www.groupon.pl/ofe...omyjnia/3003629
												 nietoperek - 30-01-2012, 21:53
  .TM, wydaje mi się to mało wiarygodne (chodzi o drugi pakiet)  położenie Diamondbrite na 6 lat to koszt trochę ponad 1200zł i max -10% i nikt z tej ceny nie zejdzie a nie sądzę że zrobią za free polerkę całego auta która jest konieczna.
												 Misiek :) - 30-01-2012, 22:14
  nietoperek, o to chodzi w gruponie. Robią coś za pół darmo i tym robią sobie reklamę przekazywaną z ust do ust, oraz klientów którzy wrócą. Na tym to polega. Taka reklama jest bardzo skuteczna, tak samo jak cenny jest stały klient
												 nietoperek - 30-01-2012, 22:32

Misiek    napisał/a: | 	 		  | nietoperek, o to chodzi w gruponie. Robią coś za pół darmo i tym robią sobie reklamę przekazywaną z ust do ust, oraz klientów którzy wrócą. Na tym to polega. Taka reklama jest bardzo skuteczna, tak samo jak cenny jest stały klient | 	  

masz rację ale przedstawiciel DB pozwala na -10% zejścia z ceny
												 Haek - 20-10-2016, 16:22
  Pozwolę sobie odkopać temat.

Zna ktoś jakieś miejsce w Warszawie gdzie można samemu umyć samochód swoją >gąbką<? Byłem na kilku myjniach bezdotykowych w Wawie i zazwyczaj użycie własnej gąbki wiąże się ze złamaniem regulaminu myjni i awanturą z "panem i władcą" przybytku.

Po samym myciu bezdotykowym zostaje "przylepiony" brud, który schodzi dopiero po użyciu szmaty/gąbki :<
												 Bizi78 - 20-10-2016, 18:42
  Ja zawsze na myjnię bezobsługową udaję się z wiadereczkiem i gąbką    .

Jak na razie nikt mi z obsługi nie zwrócił uwagi    .

Zawsze możesz się spierać że ich detergenty nie spełniają swojego zadania i żądasz zwrotu zainwestowanej gotówki    .
												 Miku - 13-03-2018, 14:48
  A ja dorzucę opinię nt. Robbo Wash Center, mam ich obok siebie na warszawskich Stegnach i jako myjnia tunelowa jest miodzio. Mają gąbki a nie szczotki, zawsze mycie wstępne + gąbka ręcznie i dopiero na taśmę. Mam czarnego O1T i wcześniej inne japońskie z cieniutkimi lakierami i naprawdę ok. Oczywiście jak jest na to czas wybieram samodzielną pracę ale z czasem bywa różnie.

| 

|  

|