[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Ogrzewanie foteli
Tomek - 22-07-2013, 13:57
tresorex napisał/a: |
Wyprułem ostatnio maty grzewcze. Była wcześniej dyskusja dokąd one sięgają i czy grzeją też oparcia. Więc odpowiadam że maty są w siedzisku i oparciu i wyglądają tak: |
chcesz je wszczepić do foteli Avance?
może być ciężko, bo szmata jest przyklejona do gąbki
potem nijak nie ma tego posklejać, a nieposklejane się rozpadną w tydzień
niestety Japońce nie pomyśleli o przekładkach i awariach
tresorex - 22-07-2013, 18:50
Nie, zrezygnowałem po tym jak zobaczyłem jak to się rozbiera i szukam nadal niebieskich z ogrzewaniem
Luka90sz - 28-08-2013, 01:08
Czy bezpiecznik nr 15 w skrzynce bezpieczników pod kierownicą jest od podgrzewania foteli?
Hugo - 10-01-2014, 20:08
Dzsiaj żona (która jeździ teraz z dzieckiem z tyłu) stwierdziła, że to niesprawiedliwe, ze ja jadę na podgrzewanym fotelu, a ona ma zimno i w sumie ma rację
Obiecałem jej, że coś z tym zrobię, wymyśliłem, że zamontuję takie maty w siedzisko kanapy (może uda się je wsunąć pod skórę bez jej ściągania)? Później stwierdziłem, że zasilanie mat podłączę pod oryginalny przycisk od podgrzewania przednich foteli, tylko te maty mają moc 20W, więc nie wiem czy bezpiecznik to uciągnie... Ogólnie będę bardzo wdzięczny za wszelkie porady i wskazówki.
Mowa o takich matach: http://allegro.pl/mata-gr...3805014035.html
polaff - 12-01-2014, 06:21
a ja jestem przekonany, że szkoda Twojego czasu na tą operację.
Jak większość tego typu urządzeń z allegro ta mata pewnie nadaje się do śmietnika jeszcze przed wyjęciem jej z pudełka. ja bym nie psuł auta tym syfem.
Krzyzak - 12-01-2014, 22:34
Zamień się - połóż sobie kocyk polarowy i już nie będzie zimno w pupę
Sam tak robię, jak mi się grzanie tyłka psuje - a zrobiło to już 3x - i nie mam czasu by naprawić
fj_mike - 12-01-2014, 22:46
Hugo, nagrzej wnętrze przed jazdą, na przykład farelką.
Canavarg - 14-01-2016, 22:49
Mogłby ktoś odświeżyć zdjęcia instruktażowe jak rozebrać fotele w Galu?
Strasznie mi skrzypi fotel kierowcy na wertepach
vSiMoN - 18-10-2016, 19:36
Canavarg napisał/a: | Mogłby ktoś odświeżyć zdjęcia instruktażowe jak rozebrać fotele w Galu?
Strasznie mi skrzypi fotel kierowcy na wertepach |
proszę o to samo
|
|
|