To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] [FAQ] Awaria zegarka - sam się wyłącza, resetuje

misjonarz. - 12-07-2007, 22:13

No termometr jest. Zewnętrzny w wersji z klimatronikeim.
roch_27 - 12-07-2007, 22:40

misjonarz. napisał/a:
No termometr jest. Zewnętrzny w wersji z klimatronikeim.
jest już o tym napisane
roch_27 napisał/a:
Scyzor napisał/a:
A termometr chociaż jakiś?
jest w klimatroniku :)

ps. misjonarz.na samym początku witamy Cię na forum :)
Jednak teraz muszę trochę muszę pomachać palcem [-X (ostatni raz :!: )
O co mi chodzi :arrow: z całym szacunkiem rozumiem że jesteś :newb: ale bardzo proszę o uważne czytanie treści danego tematu jak również nie dopisywanie wątków nie wnoszących nic nowego ;)
Z racji twojego statusu na forum nie daję ostrzeżenia - starszy użytkownik skończyłby czerwoną kreską bo taki post to nic innego jak :arrow: :spam1: :spam2:

pozdro

Anonymous - 12-07-2007, 23:22

ja nie wniose w temat nic nowego ale dorzuce cegielkie, u mnie tez budzik fiksuje wiec podnosze statystyke. popieram zdanie ze to bubel, cale szczescie jedyny w tym pieknym autku. :)
Hubeeert - 13-07-2007, 12:36

woszu napisał/a:
ja nie wniose w temat nic nowego ale dorzuce cegielkie, u mnie tez budzik fiksuje wiec podnosze statystyke. popieram zdanie ze to bubel, cale szczescie jedyny w tym pieknym autku. :)

Ja nie wniose w temat nic nowego poza jednym - stwierdzenie typu "popieram" itd bez zednej sensownej tresci zasluguje na ostrzezenie. Ktore dostales bo nie zareagowales na prosbe roch_27. Jezeli masz jakies uwagi co do zasadnosci ostrzezenia proponuje ochlonac i zapytac w dziale Ogloszenia i Problemy. Lub mnie - na gg/PW bo to ja jako admin odpowiadam za calosc forum. I dzialania moderatorow.

Pozdrawiam

misjonarz. - 13-07-2007, 22:34

spoko :oops: po prostu przeoczyłem ten ostatni post. :cry:
no i faktycznie zachowałem sie troche nie tego i nie przywitałem się :(
więc witka dla wszystkich :wink:

novy - 22-07-2007, 21:20

JaGrab3 napisał/a:
Ej no nie przeginajcie , komp jest ale nie ma wyjscia na wyswietlacz z niego. Mozna sobie dorobic wyswietlacz, gdzies tam był opis.

Mówisz, że defaultowo jest komputer zamontowany w galu ale nie ma wyświetlacza?? To co trzeba zrobić żeby takowy mieć??

PS. mój zegarek też żyje własnym życiem :(

[ Dodano: 27-07-2007, 15:21 ]
Okazalo sie ze nie musialem lutowac. Troszeczke skrzywilem piny wtyczki przy zegerze tak aby wchodzily ciaśniej do gniazda (które jest od strony samochodu) i....pomogło :D Zegarek chodzi idealnie. :lol:

Jeśli ktoś się boi lutowania to w pierwszej kolejności polecam taki zabieg.

roch_27 - 14-08-2007, 18:37

Amator Galanta napisał/a:
Temat znany i walkowany kilka razy.
dokładnie ;) np CZYTAJ TO
Anonymous - 23-09-2007, 14:19
Temat postu: mój patent na zegarek w Galerce
wczoraj zajalem sie zegarkiem jak kazdy wie zyje on wlasnym zyciem i jest niewidoczny w sloneczne dni... wiec tak bez zadnego lutownia sie obylo wygialem poprostu (ale lekko) blaszki ktore wchodza w kostke i juz lapie prad caly czas zobaczymy jak bedzie pozniej... jesli chodzi o widocznosc to wyjalem te powiedzmy wisniowa szybke co jest w srodku i juz jest duuuuzo lepiej !!!!
Anonymous - 23-09-2007, 21:13

jak pojeździsz w nocy to daj znać czy nie przeszkadza
Anonymous - 23-09-2007, 21:41

jest spoko nie daja po oczach nawet jakos nie rzuca sie w oczy a w dzien jest naprawde widoczniejszy... myslalem zeby moze jakas folie przyciemniajaca gdzies przykleic ale jestem zadowolony z efektu no i koszty ograniczone prawie do minimum bo nie zdazylem wypic nawet pol browara : \
Anonymous - 24-09-2007, 00:28

Eh... a ja mam poprzepalany ten wyswietlacz.... ma ktos moze sprzedac taki zegar?
Pozdrawiam
Kamyk

Anonymous - 24-09-2007, 09:23

popytaj pod TYM adresem ja bralem od nich plastik do bagaznika _maja gala na rozbiorke wiec jesli jeszcze calego nie sprzedali to powinienes zdazyc...
akbi - 24-09-2007, 09:35

cuuube, możesz napisać gdzie są te blaszki, które wygiąłeś ... może jakaś fotka :wink:
Anonymous - 24-09-2007, 10:05

tam gdzie wchodzi kostka sa te blaszki(4 sztuki)_malym srubokretem wygialem je o okolo moze nawet niecaly 1mm(trzeba metoda prob i bledow o ile... w kazdym razie tak mocno jak sie da ale zeby kostka weszla w swoje miejsce spowrotem) od pionu w strone przeciwna od lapki zapinajacej kostke w samej obudowie zegarka
ja od czasu jak to zrobilem mam zegarek nie jest juz to jakis obcy na pokladzie !

Anonymous - 24-09-2007, 10:19

powiem wam że zrobiłem tak samo jak cuuube, i było dobrze przez 3 tygodnie. Później znowu wygiąłem piny i jest oki.