Dolnośląskie - Polecane WARSZTATY na Dolnym Śląsku
Radowan - 27-10-2009, 22:19
Mi w ASV zaproponowali przegląd za prawie 1tys PLN.
A w Zielonej za taki sam przegląd krzyknęli około 400.
Więc nawet licząc 100 za dojazd jest taniej a i obsługa też miła.
Także nawet jak mi obiad zaproponują to chyba kopnę się do Zielonki
A sam serwis klocków to jak widzę podobna cena.
Pewnie w małych naprawach w ASO się nie opłaca, ale grubsze ja rozpatruję wyjazdy właśnie tam.
A mam jeszcze mechanika który robił kiedyś Miśki w ASO a jest taniutki
Za wymianę pompy w Pajacu wziął 50PLN plus części.
matyr - 28-10-2009, 06:47
Radowan napisał/a: |
A mam jeszcze mechanika który robił kiedyś Miśki w ASO a jest taniutki
Za wymianę pompy w Pajacu wziął 50PLN plus części. |
Dawaj chłopie namiary na tego gościa!
Radowan - 28-10-2009, 10:21
Facet mieszka we Wróblowicach przy trasie 94 (W-w - Z G)
We Wróblowicach skręca się w lewo na Lutynię i po jakichś 300m skręt w prawo.
Jak znajdę to dam wam wszystkie namiary na niego
tucci - 28-10-2009, 18:20
We Wroblowicach jest tylko jeden zaklad mechaniki tj. wulkanizacja.
Z twojego opisu w lewo i w prawo droga prowadzi wlasnie tam
painkiller - 17-11-2009, 07:42
Ja zakładałem amory na Paczkowskiej i z tego co pamiętam to robili tam różne auta
orchidee - 04-01-2010, 15:12
"Auto-Młotek" Kiełczów, ul. Wilczycka 97
gigant87 - 18-01-2010, 14:13
slawekpurc napisał/a: | Tak. Maciek przeniosl sie z Mickiewicza na Kozuchowska.
|
Zdecydowanie polecam tego Pana, szczególnie do GDI.
Już mi kilka rzeczy robił przy samochodzie, czasem się przyglądałem... mam do niego zaufanie.
Na pewno już wie, co robić w przypadku błędu 56
Ceny wg mnie całkiem OK.
Dokładnie Kożuchowska 10. Tel 509 903 747
MAłY - 28-01-2010, 20:55
a czy ma ktoś może jakieś namiary na mechanika, który mógłby mi ustawić kąt wtrysku?
byłem u wielu magików od diesli, ale żaden z nich nie miał przyrządu zeby ten zabieg wykonać. Pompe mam lucasa.
Radowan - 07-03-2010, 00:52
Trochę późno, ale lepiej późno jak później
Zakład wulkanizacji jest na samym końcu...
A po tej samej stronie tylko znacznie wcześniej jest zakład
Jak zakład w środku wygląda to inna bajka, ale o ile to jest ten o którym głośno to mogę podać na niego namiary...
Mechanik wie co to jest 4g62 (powiedział, że to bardzo prosty silnik), więc jest szansa
AutoSerwis
Wróblowice 13
tel. 0 605 519 533
krzysiek i nata - 12-03-2010, 15:22
Wiatamy wszystkich MM jesteśmy świeżymi właścicielami Mitsu Cari 1,6 1998 no i niestety od razu z problemem. Dzisiaj wysiadły nam biegi - niestety na wyjeździe i w związku z tym mamy pytanko dot. Franpolu na Paczkowskiej 26. Pod tym samym adresem mieści się polecany przez Was Gerpol - czy to jest to samo???? Z góry wielkie dzięki za info.
czekoladka_1981 - 13-03-2010, 08:53
Na Paczkowskiej 26 mieści się dużo warsztatów. GERPOL jest pierwszym warsztatem od wjazdu tel:071 367-39-42 lub kom: 508-11-85-26 p. Mieczysław Górniak
krzysiek i nata - 13-03-2010, 10:40
Jasne, dzięki po prostu zmylił nas adres. A wiesz coś może o Franpolu? Bo nie wiem gdzie w razie czego odstawić auto - czy może jednak do Gerpolu?
czekoladka_1981 - 13-03-2010, 13:10
krzysiek i nata napisał/a: | A wiesz coś może o Franpolu? |
Nie znam go! Natomiast w Gerpolu w zasadzie wymieniam wszystkie części eksplatacyjne zawieszenia, jak i płynów.
Juiceman - 15-03-2010, 00:40
Z polecanych warsztatów w naszym regionie mogę z czystym sumieniem polecić Warsztat u forumowicza Deejay. Pracuje tam Mitsumaniak, który od wielu lat ujeżdża 3 diamenty. Serwisuje u niego swoje auta( od Coltów po Galanty ) wielu aktywnych Mitsumaniaków z forum . Od sprowadzenia Galanta do Wrocławia robię to samo . W końcu jeśli większość jest zadowolona to coś w tym jest.
Wymiana łożysk, wymiana tulei, zmiana rozrządu bez najmniejszego problemu. Zresztą można przeczytać w temacie mojego galanta co tam robiłem (odnośnik w podpisie), albo temacie Colta 2Fast4U -> Doroty czy zapytania Maniaków z dolnego śląska
Przed odwiedzeniem Warsztatu skontaktujcie się z Bartkiem tj. deejay'em. Tu link do jego profilu deejay.
Zadowolonych użytkowników naprawdę jest sporo.
deejay'em
PatricoWroc - 06-05-2010, 21:53
Juiceman napisał/a: | Z polecanych warsztatów w naszym regionie mogę z czystym sumieniem polecić Warsztat przy ulicy Przedmiejskiej1 ( obok myjni ). Pracuje tam Mitsumaniak, który od wielu lat ujeżdża 3 diamenty. Serwisuje u niego swoje auta( od Coltów po Galanty ) wielu aktywnych Mitsumaniaków z forum . Od sprowadzenia Galanta do Wrocławia robię to samo . W końcu jeśli większość jest zadowolona to coś w tym jest.
Wymiana łożysk, wymiana tulei, zmiana rozrządu bez najmniejszego problemu. Zresztą można przeczytać w temacie mojego galanta co tam robiłem (odnośnik w podpisie), albo temacie Colta 2Fast4U -> Doroty czy zapytania Maniaków z dolnego śląska
Przed odwiedzeniem Warsztatu skontaktujcie się z Bartkiem tj. deejay'em. Tu link do jego profilu deejay.
Zadowolonych użytkowników naprawdę jest sporo.
deejay'em |
Oczywiście dołączam się i polecam!!
|
|
|