Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Polecane WARSZTATY na Dolnym Śląsku
Autor Wiadomość
Hiloo
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2006, 20:58   Polecane WARSZTATY na Dolnym Śląsku

Witam, jestem nowym nabywcą Mitsubishi Carisma 1,8 GDI z przebiegiem 96 tyś. Z tego co wiem od poprzedniego właściciela to nie był robiony rozrząd. Potrzebny mi jest namiar na jakiegoś dobrego mechanika z Wrocławia i okolic, który mógłby mi wykonać podstawowe rzeczy typu wymiane rozrządu, olejów, filtrów itp.
Ostatnio zmieniony przez Serek 11-01-2010, 12:51, w całości zmieniany 4 razy  

MariuszZ 
Forumowicz

Auto: ex. Space Star 1.6 Comfort'04
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-04-2007, 00:01   

Co prawda skorzystałem tylko raz (robiłem auto po stłuczce) z usług tego warsztatu, ale jestem zadowolony zarówno z kontaktów jak i zaangażowania właściciela, niedoróbek też nie zauważyłem. Nt. cen się nie wypowiem, bo nie mam porównania.

Tanpit
[Usunięty]

Wysłany: 20-04-2007, 12:53   

Witam. Z tego, co kojarze jest dobry lakiernik w polowie ul. Klecinskiej (jadac od estakady - po lewej stronie). Nie wiem jak cenowo, niestety. Firma nazywa sie Chmiel o ile pamiec mnie nie myli.

P.S.
Przyjezdzasz tym swoim galem na polibude? Chyba ostatnio widzialem Cie pod C-6...??

Pozdrawiam.

xcracing 
Mitsumaniak
Fan starszych Mitsu

Auto: Mazda 6
Wysłany: 20-04-2007, 15:57   

Mam takiego lakiernika na ul.Paczkowskiej 26, właśnie niebawem będę się do niego wybierał na naprawę tylnych błotników. Już wstępnie z nim w zimie o tym rozmawiałem ale ciągle nie mam czasu i nie moge zostawić samochodu.
Kilka rzeczy robił u nich mój ojciec i ja i nie narzekam.
Mazda 6 - jest
==HISTORIA MOJEGO BIAŁEGO E39A==

==FOTKI MOICH BYŁYCH GALANTÓW==

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Wysłany: 07-05-2007, 12:25   Re: Lakiernik we Wrocku lub okolicach

[quote="didot"]Witam

znacie moze jakiegos pozadnego lakiernika we wroclawiu??? musze poprawic tylnie nadkola w moim galancie, w sumie nei duzo roboty, ale chce to odrazu zrobic zeby bylo z glowy i zebym przed zima nie latal jak glupi i szukal kogos kto to zrobi...
zalezy mi na kims kto wykona to solidnie i nei skasuje mnie jakbym malowal calego :)
jak znacie kogos godnego polecenia to dajcie jakis namiar do niego, tel, adres...

z gory dzieki
didot[/quote
Zajrzyj na Rakową za krzyżówką druga po lewej za naprawą skrzyń jest tani i dobrze robi
tylko trzeba ga pilnować co do terminów. powołaj się na Renię od Paluchów z blacharki.
powodzenia
Renata
EA5W

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Wysłany: 07-05-2007, 12:38   Re: warsztat we wrocku?

gowciu napisał/a:
witam, może ktoś zna i może polecić dobry i w miarę o rozsądnych cenach usług warsztat we Wrocławiu. potrzebuję zmienić pasek rozrządu, inne paski i napinacze, olej + filtry..może klocki....

mam colta 16glxi z 92r.

dzięki bardzo....

Ja polecam Automax ul. Długosza 72
pon-pt.8,00 - 17,00
sob. 8,00- 14,00
specjalizacja auta japońskie.
powodzenia
Renata
EA5W

Gorzkim
[Usunięty]

Wysłany: 13-05-2007, 12:04   

Polecam warsztat w Oławie przy wylocie na Jelcz Laskowice (300m za mostem w lewo) - od 4 lat tylko tam naprawiam moje poprzednie auto (fiat siena, aktualnie uzytkowane przez siostre), a jestem z Wrocławia. Naprawde przyzwoite ceny za robocizne, panowie nie naciagają i wg mnie sa dobrzy. Nr tel do nich to: 071 30 37 164
Pozdrawiam!

Gorzkim
[Usunięty]

Wysłany: 17-05-2007, 08:53   

Prowadzący zakład (ojciec z synem) nazywaja sie Michałowscy albo Michalscy, nie pamietam dokładnie. Jak jedziesz od strony Oławy do Jelcza mijasz most nad rzeką (jeszcze w Oławie), jedziesz jeszcze z 300 m i jakoś kolo rogatek miasta skrecasz w OSTATNIĄ piaskową droge w lewo przy ktorej sa zabudowania (za tą drogą dalej na Jelcz są juz pola).
Tą drogą jakies 200 m i po prawej jest warsztat.

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 04-02-2008, 23:29   

stajnia rajdowa, miejscowość Biestrzyków, ok 2km od wrocławia jadąc cały czas prosto borowską-dalej grota roweckiego, w kierunku żórawiny, o wiecej danych pytaj Wolfa; )

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Wysłany: 05-02-2008, 08:26   

Soldi napisał/a:
przenieśli się na Krzywoustego

To wiem od września ubiegłego roku.
Soldi napisał/a:
A tak na marginesie, to mechanik z Automaxu nie wiedział co to jest maglownica

Laik wie że to przekładnia kier. Nie wiem z kim rozmawiałeś , ja dwa razy wymieniałam u nich kpl. rozrząd wraz z pompą wody i było OK , nie mówiąc o innych podzespołach tylko to wszystko robił mi p. Michał , gdyż do niego miałam zaufanie.
Nadmieniam że były to lata 2000/2006. tylko te ceny takie jak w ASO
obecnie tu:
http://www.mitsubishi-gra...er=asc&start=60
Renata
EA5W

tucci 
Mitsumaniak
TWIERDZA WROCLAW

Auto: EA5A '01
Wysłany: 06-02-2008, 18:57   

jesli ktos z was potrzebuje b.dobrego mechanika moge polecic magika od silnikow,skrzyn,podwozia...etc. Nie ma rzeczy jakiej ten ziomek by nie potrafil. Wie naprawde wszystko....tylko jest jedno ale...koleszka mieszka 63 km od wroclawia,gmina nazywa sie krosnice-4km od milicza(ozywiscie ma swoj warsztat-rodziny do tego,dobrze prosperujacy....tylko ta odleglosc)
Jesli ktos chce zadzwonic oto no. 509 427 187 Radek.polecam

[ Dodano: 06-02-2008, 21:11 ]
co jeszcze. Ceny,nie ma niewiadomo jak niskich, ale koszt podrozy powinien sie zwrocic. 8)

tucci 
Mitsumaniak
TWIERDZA WROCLAW

Wysłany: 06-02-2008, 21:41   

zajmuje sie mechanika pojazdowa....osobiscie serwisowalem u niego wszystkie moje auta...ford,opel,toyota,galant,honda.....bez 2ch zdan, spec...rozmowa nic nie kosztuje,spruboj

tucci 
Mitsumaniak
TWIERDZA WROCLAW

Wysłany: 06-02-2008, 22:47   

509427187 radek 4 km od milicza-krosnice......nie znam lepszego.moj osobisty doradca

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Wysłany: 07-02-2008, 08:55   

pawlaczz napisał/a:
Ja jestem z wrocka,to dla mnie trochę daleko?

Tak narawdę to wrocek nie ma rzetelnego warsztatu o specjalizacji marki Mitsubishi. Te co są jak na ul Obrońców Poczty Gdańskiej i Krzywoustego zrobiły się tak jak kilka lat temu Owczarz. Dlatego jesteśmy zmuszeni szukać dobrych warsztatów poza wrockiem , a nawet w innym województwie tak jak w moim przypadku.
Renata
EA5W

Ostatnio zmieniony przez czekoladka_1981 07-02-2008, 18:26, w całości zmieniany 1 raz  

adamiec
[Usunięty]

Wysłany: 07-02-2008, 21:12   

OK :D

Odpowiedz do tematu