Nasze Miśki - Galant EA6A by DCG
Hugo - 10-03-2011, 15:14
DCG napisał/a: | podejrzewam że cena wysyłki całego kompletu od Ciebie, przekroczyła by cenę foteli które mam kupić... | Nie sądzę. DCG napisał/a: | ale podeślij cenę na PW | Poszło. DCG napisał/a: | no i może jakieś foto | Wieczorem.
Owczar - 10-03-2011, 15:59
DCG, a co z deską? Też kupujesz czarną?
DCG - 10-03-2011, 16:11
Owczar napisał/a: | DCG, a co z deską? Też kupujesz czarną? |
mam polifta, czyli deska i podłokietnik są już czarne
Hugo napisał/a: | DCG napisał/a:
podejrzewam że cena wysyłki całego kompletu od Ciebie, przekroczyła by cenę foteli które mam kupić...
Nie sądzę. |
a widzisz za 50zł więcej od Twojej ceny mam jeszcze schowek, plastik pod kierownicą, tylną półke pod szybą, oczywiście z fotelami i boczkami, a do tego odpadają mi koszty transportu
DCG - 13-03-2011, 22:39
prawie wszystkie graty już mamy, części pochodzą z Black Dragona z Galanta BigTomali, wszystko w super stanie
jeszcze tylko czekam na przednie boczki i półke pod tylną szybą
Zaczynamy wypruwanie
wywalone wszystkie szaro-paskudne elementy, zaczynamy zakładać czorne:
podłoga, plastiki pod kierownicą, schowek, tunel
plastikowa dźwignia ręcznego:
została zastąpiona skórzaną + skórzany mieszek + alu przycisk
i pojawił się pierwszy problem, przednie pasy nie chcą mi działać
w tej pozycji nie można ich w ogóle ruszyć:
a w tej wysuną się ok 2-3cm po czym się blokują
możliwe jest że auto marona miało wypadek w przód i pasy nadają się na śmietnik?
Saqu - 13-03-2011, 22:48
kluczyki w stacyjce, zostawiłeś aku podpięty?
pasy po strzale raczej do niczego innego jak do śmietnika się nie nadają...
Anonymous - 13-03-2011, 23:07
DCG napisał/a: | możliwe jest że auto marona miało wypadek w przód i pasy nadają się na śmietnik? |
nawet jeżeli to padł by tylko pirotechniczny napinacz a w tym wypadku pasy powinny normalnie się wysuwać i działać. próbowałeś na przykręconym mocowaniu ?
DCG - 13-03-2011, 23:08
Saqu napisał/a: | kluczyki w stacyjce, zostawiłeś aku podpięty?
|
ta, dopiero po fakcie uświadomiłem sobie że powinien być rozłączony
Saqu napisał/a: | pasy po strzale raczej do niczego innego jak do śmietnika się nie nadają... |
właśnie, ktoś wie czemu maroon rozbierał furę? była po strzale?
DCG - 13-03-2011, 23:09
Derpin napisał/a: | próbowałeś na przykręconym mocowaniu ? |
jak najbardziej, tak czy siak, nie chcą się ruszyć
Owczar - 13-03-2011, 23:14
A ja chyba pierwszy raz widzę czarną deskę z szarymi dodatkami
DCG - 13-03-2011, 23:19
chyba tylko poliftowe dieslo-loty tak miały
Hugo - 13-03-2011, 23:25
DCG napisał/a: | chyba tylko poliftowe dieslo-loty tak miały | Nie tylko, widziałem 2.4 GDI z takim wnętrzem.
Anonymous - 13-03-2011, 23:50
Hugo napisał/a: | DCG napisał/a: | chyba tylko poliftowe dieslo-loty tak miały | Nie tylko, widziałem 2.4 GDI z takim wnętrzem. |
Stary_alfer też ma w poliftowym 2.0
robertdg - 14-03-2011, 17:12
DCG napisał/a: | możliwe jest że auto --- miało wypadek w przód i pasy nadają się na śmietnik? | Nie, to nie ma nic do rzeczy, do rzeczy ma jedynie piro napinacz, wiec albo źle montujesz pas, albo za mocno szarpiesz.
DCG - 14-03-2011, 20:05
robertdg napisał/a: | Nie, to nie ma nic do rzeczy, do rzeczy ma jedynie piro napinacz, wiec albo źle montujesz pas, albo za mocno szarpiesz. |
moje szare montuje identycznie i działają, szarpać nie szarpie, delikatnie próbuję, nie wiem co może być
robertdg - 14-03-2011, 21:58
Może się za dużo zwinęły
|
|
|