Nasze Miśki - Black DEVIL...
Owczar - 13-03-2011, 17:13
2-3 obroty może, praktycznie na dotyk.
Owczar - 19-03-2011, 22:03
Dzisiaj wrzuciłem letnie koła. Niestety nie mam jeszcze nowych dekielków, a auto jest strasznie brudne, więc zdjęć nie będzie
Andrew - 19-03-2011, 22:06
To zmieniłeś mini kółka
Owczar - 20-03-2011, 10:38
Jakie mini kółka ;P Pełnowartościowe koła Z maskownicami na śrubach wygląda dużo lepiej, tylko maskownica na śrubie zabezpieczającej troszkę bardziej wystaje.
Niestety nie mogę zlokalizować stuków z przodu. Objawiają się gdy karoseria wpadnie już w drgania. Przy pojedynczych dziurach nic nie słychać. Muszę sprawdzić, czy podczas hamowania też będzie słychać, bo zaciski mają lekki luz.
Uszczelka pod głowicą i zachowuje się jak dziewica.. Chciałaby już puścić, ale jeszcze się powstrzymuje. Nawet przy dużych obciążeniach nie wywala płynu. Bąbelkuje sobie do zbiorniczka.
Na szczęście mam już nową oryginalną uszczelkę i szpilki dzięki fj_mike Michał kolejny raz wielkie dzięki za pomoc Jak teraz to poskręcam to nie ma siły żeby puściło
luckyluck - 20-03-2011, 10:58
| Owczar napisał/a: |
Uszczelka pod głowicą i zachowuje się jak dziewica.. Chciałaby już puścić, ale jeszcze się powstrzymuje. |
Widzisz jaka porządna uszczelczyna?
robertdg - 20-03-2011, 11:03
Owczar poskładaj te głowice na hermetyk i będziesz miał Święty spokój dopóki się korba nie wystawi bokiem silnika
deejay - 20-03-2011, 11:17
Ostatnio miałem przyjemość naprawiac takiego diselka , powiem wam że naprawdę sympatycznie ten motorek pracuje Niby 90 kucy , ale przyjemnie to jedzie i pozytywnie mnie zaskoczył , bo wczesniej nie miałem z tym diselkiem doczynienia , bo wiadomo jezdzi tego niewiele , a to dlatego maja złe opinie z którymi się nie zgadzam Chętnie kupiłbym sobie drugiego EA w diselku na odpicowanie
Owczar - 20-03-2011, 11:46
Ja tam na niego nie narzekam Mógłby tylko palić trochę mniej. Jego największa wada, to że nie nadaje się do mojego stylu jazdy
Jeśli chodzi o te 90KM, to w trasie daje radę jak beznyna 2.0 na LPG, więc przywoicie Kusi mnie przekładka z VR-4, ale szkoda mi ładować tyle kasy w auto. Mam zamiar nim jeszcze pojeździć ze 2 lata, a potem to pewnie będzie BMW, bo z rodziny mitsubishi nie widzę następcy. W wakacje jak starczy czasu to coś pomyślę nad modyfikacjami Sharka
deejay - 20-03-2011, 11:50
| Owczar napisał/a: | | Mam zamiar nim jeszcze pojeździć ze 2 lata, a potem to pewnie będzie BMW |
BMW
Owczar - 20-03-2011, 12:18
No jeszcze nie zdecydowałem. Ogólnie to musi być auto AWD lub RWD. Raczej limuzyna niż sportowy przecinak Jeśli AWD to może Audi... Chociaż teraz to takie gdybanie. Odnośnie BMW to nie patrze na opinie i stereotypy. Te auta po prostu rewelacyjnie jeżdżą, mają wysoką jakość wykonania i są trwałe. Jeśli wcześniej kupię motocykl, to galant zostanie dłużej, na dożywocie czyli pewnie ze 3 lata Bo potem to już koszty napraw mogą przewyższać jego wartość.
jacekxx - 20-03-2011, 12:27
Motocykl??????? A jaki typ motocykli Ci odpowiada?
Owczar - 20-03-2011, 12:34
Jedyny słuszny to GSX-R K1 600. Ale ciągle coś ważniejszego mam na głowie. Muszę myśleć o jakimś mieszkaniu, bo nie będę wynajmował całe życie. Poza tym, co bym chciał, muszę myśleć o tych ważniejszych rzeczach
marexi - 20-03-2011, 12:38
w ogole sie nie dziwie ze coraz wiecej osob odchodzi od mitsubishi...
Niestety ale nasz ukochany koncern nie popisal sie w latach 2002-2008 i poza coltami to nic sie nie podobalo mi, ani ten lancer co wygladal jak trumnowoz, ani nowy galant, no moze eclipsa fajna ale tak to nic a konurencja tak poszla do gory, ze dzis audi a6 2005r kosztuje 80tys zl a mitusbishi nowe za tyle kupujesz i nie z takim wyposazeniem... ale to juz w ogole inna kwestia, do dzialu GALANT I CO DALEJ?
Andrew - 20-03-2011, 12:40
| Owczar napisał/a: | | Niestety nie mogę zlokalizować stuków z przodu. | Może drążek kierowniczy... | Owczar napisał/a: | | potem to pewnie będzie BMW |
| deejay napisał/a: | BMW |
jacekxx - 20-03-2011, 12:46
Czy to suzuki będzie Twoim pierwszym motocyklem?
|
|
|