MitsuManiaki.com - Rabaty dla klubowiczów-dyskusja
Arnold - 13-07-2010, 15:27
Tak jak Ci napisałem.
Widocznie dzisiejszy sprzedawca był bardziej "oblatany" niż kiedyś jakiś inny.
Zobaczymy przy najbliższej okazji.
akbi - 13-07-2010, 16:32
tak jak Ci odpowiedziałem ...jak dotąd 99% wszystkich problemów z IC była wynikiem błędów (najrozmaitszych) Mitsumaniaków
...w Twoim przypadku ...przypomnij sobie, kiedy u nich byłeś i jaki podałeś nr klienta.
Arnold - 13-07-2010, 16:35
A ja będę u nich pojutrze, bo akurat dyżur mi wypada. O wynikach powiadomię.
Ale skoro tak jak mówisz, to nie powinno być problemu.
Dzięki i pozdrawiam.
ig_or - 14-07-2010, 09:55
akbi napisał/a: | Poza tym ... nie podawajcie - KLUB MITSUMANIAKI, a nr KLIENTA 354518 ... |
Czy ten numer jest prawidłowy? Od kiedy kupuje w IC zawsze podaje 230948....coś mi umknęło?
akbi - 14-07-2010, 11:00
ig_or napisał/a: | akbi napisał/a: | Poza tym ... nie podawajcie - KLUB MITSUMANIAKI, a nr KLIENTA 354518 ... |
Czy ten numer jest prawidłowy? Od kiedy kupuje w IC zawsze podaje 230948....coś mi umknęło? |
była miana numeru klienta jakieś miesiąc temu ...szczegóły na ten temat są opisane w temacie o współpracy MM z IC - o tutaj: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=23522
Prosiłbym również, aby wszelki kwestie związane z IC wyjaśniać właśnie w tamtym temacie a nie tutaj.
Arnold - 14-07-2010, 11:01
Sprawdziłem w IC - działa!!!
Pan miał lekki problem z numerem klienta, bo dopytywał się czy naprawdę to taki numer, ale po kilku kombinacjach udało się.
Zamówiłem łożysko i jeszcze dzisiaj będzie do odbioru.
Dzięki AKBI.
akbi - 14-07-2010, 11:04
Arnold napisał/a: | Dzięki AKBI. |
nie masz za co dziękować ... "to" cały czas działało, ja jedynie sprawdzałem czy wszystko jest ok, jak zwykły klient, i nie zgłaszałem im żadnych "niedociągnięć"
Miku - 09-03-2020, 13:05
Czołem! Rabat dla Mitsumaniaków do Poliuretanów Olkusz :
"Państwa kupon rabatowy to "mitsumaniaki5" - wartość rabatu 5% na cały asortyment z kategorii MITSUBISHI.
Aby użyć KODU RABATOWEGO / KUPONU RABATOWEGO:
1. Wybierz produkty w naszym sklepie www.poliuretany.olkusz.pl i dodaj je do koszyka.
2. Po wybraniu wszystkich produktów przejdź do kasy poprzez kliknięcie na przycisku w panelu koszyka.
3. Zaznacz pole "Mam kupon rabatowy" i wprowadź odpowiedni kupon rabatowy.
4. Potwierdź wprowadzenie kuponu poprzez kliknięcie na przycisku po prawej stronie.
5. Jeżeli spełniasz warunki kuponu rabatowego, odpowiednia kwota zostanie odjęta od wartości Twojego zamówienia.
6. Potwierdź zamówienie poprzez kliknięcie przycisku "zamawiam.
7. Jeżeli pojawią się jakiekolwiek wątpliwości skontaktuj się z nami - sklep@poliuretan.olkusz.pl"
|
|
|