To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - [spot] 23 Listopad, Pabianice.

pamar - 15-11-2008, 07:56

Robert, parking jest raczej średni, jeśli oprócz nas będzie mało gości to SPOKO.
SHARK, Sereczyn jest w granicach administracyjnych Pabianic. Osada mieści się przy zbiegu ul. 20go stycznia i Granicznej, "na zakrętach" w kierunku wsi Prawda.
Pozdrawiam.

Anonymous - 15-11-2008, 10:47

pamar11 napisał/a:
Robert, parking jest raczej średni, jeśli oprócz nas będzie mało gości to SPOKO.

W razie gdybyśmy się nie zmieścili, to pani obiecała że i tak nas pomieszczą, bo z parkingu przejeżdza się w głąb i tam też jest dużo miejsca.

Anonymous - 15-11-2008, 15:28

widze forest ze jestem wpisany na liste z lordem:P
Anonymous - 15-11-2008, 18:36

a czy tam gdzie się udajemy będzie dość miejsc dla takiej szajki? bo się zbiera z 20-30 osób, jak nigdy taki spęd,
Anonymous - 15-11-2008, 19:24

davido19pce napisał/a:
widze forest ze jestem wpisany na liste z lordem:P

Jasne że tak. Jak tylko zobaczyłem że potwierdziliście swoją obecność to dopisałem.

Czarcik napisał/a:
a czy tam gdzie się udajemy będzie dość miejsc dla takiej szajki? bo się zbiera z 20-30 osób, jak nigdy taki spęd,

Jasne. Ilość miejsca jakie zarezerwowałem to min. 30 os. (góra chaty) lub więcej (oddzielna chata), ale to gdzie, czy na górze czy w oddzielnej chacie to się okaże jak dojedziemy (na 100% jest zarezerwowane), a co do upewnienia się to jeszcze zadzwonię aby potwierdzić u nich rezerwację. Może nawet zaraz zadzwonię.

Edit:
Dzwoniłem, Potwierdzili. Rezerwację mamy na 1000000%. 40 osób spokojnie się zmieści w jednym pomieszczeniu, a na parkingu wejdzie nawet 80aut. Także zero zmartwień.

kamil73-73 - 15-11-2008, 20:10

My chcemy zjeść sharka ,dużo sharks oj dużo sharks,a nasz taki wychudzony nie wystarczy ,także musi być sharki
misiek-misiek - 15-11-2008, 22:24

Witam wszystkich serdecznie :!:
Jestem tu nowy i co prawda nikogo z twarzy nie znam :? .... ale chętnie poznam :D

Jeżeli nie będzie sprzeciwu z Waszej rodzinnej jak widzę strony to bardzo chętnie przybędziemy z małżonką :mrgreen:
Termin spoko, godzinka też.
Rybki też lubimy bądź co bądź :twisted:
Miło będzie poznać pasjonatów miśków lub jak to moja żonka powiedziała "mitsubadziaków" :finga:

Poproszę uprzejmie dopisać 2 osoby do listy, jeśli nie sprawi kłopotu....
Pozdrowionka.

iza - 16-11-2008, 01:02

o nowe osobki beda :D :D milusiooooo
Anonymous - 16-11-2008, 09:51

misiek-misiek napisał/a:
Poproszę uprzejmie dopisać 2 osoby do listy, jeśli nie sprawi kłopotu....

Kłopotu??? jakiego kłopotu, po to jest ten spot aby się poznać, ja szczerze rzecz biorąc to znam z forum 3 może 5 osób.

iza,
Czarcik,
pamar11, ?
Chooper,
SHARK1979, ?
byczeks, ?
Alicja,
robson_carisma, ?
maly124,
apsik85,
pszwar12, ?
czornykamil, ?
Bambek
Japaneze?
Bartek?
Kamil73 z Edytka
Leppe?
LordV1000 & Ania ? (80%)
Davido
Forest_Taft i Forestowa.....(muszę jej nick wymyśleć...)
mitutoyo i ???
Tomasz82 (z tego co wiem to też dojedzie - Forest)
Firefly?
misiek-misiek i ??? Małżonka (dop. Forest)

Już dopisane.......

BTW, ale by było super jakby wszyscy dojechali......24 Auta.....hehehe Mocy przybywaaaaaaaj......i wy Przybywajcie......hehehehe

[ Dodano: 16-11-2008, 09:54 ]
kamil73-73 napisał/a:
My chcemy zjeść sharka ,dużo sharks oj dużo sharks,a nasz taki wychudzony nie wystarczy ,także musi być sharki

Czyli rozumiem że chcesz przyjechać?

misiek-misiek - 16-11-2008, 11:54

No to bardzo się cieszę z tak miłego przyjęcia :twisted:
Jeśli zdrówko pozwoli no i bryczka to będziemy na setkę.

A jak misio odmówi posłuszeństwa :axe: to przyfruniemy killerem żony (wszędobylskie SC900) :mrgreen:
Mam nadzieję że nas wtedy nie wygonicie :P

Anonymous - 16-11-2008, 12:10

a jak z tomkiem, znaczy sie herc-em? nie pojawi sie?
Anonymous - 16-11-2008, 12:21

misiek-misiek napisał/a:
Mam nadzieję że nas wtedy nie wygonicie :P

A skąd?.....my nie wyganiamy nikogo.....Masz misia, a czym przyjedziesz.....to twoja sprawa....ważne ze misia masz....

davido19pce napisał/a:
a jak z tomkiem, znaczy sie herc-em? nie pojawi sie?

No z tego co wiem ze spotu Coltmaniaków, to mówił że na 100% przybędzie....
Nie mam do niego numeru telefonu, bo bym zadzwonił.

iza - 16-11-2008, 22:48

FOREST małe wyjasnienie KAMIL 73 chce zjesc naszego SHARK hihi zwanego RYBKA hihi
pamar - 17-11-2008, 09:13

Forest, co ja widzę, to Ty jesteś "stary CB-ista" Pamiętasz Prezydenta, Kasetona, Satelitę, Arkona? Oj STARE DZIEJE. Pabianicka trójka, pełna była "bździarzy"
Pozdrawiam! Arkon Pabianice.

Anonymous - 17-11-2008, 10:58

No to będziemy mieli o czym porozmawiać....(jeżeli znak zapytania stanie się 100% przybyciem) Z tego co wymieniłeś pamiętam Arkona.....Ja z CB miałem do czynienia jakieś 6-9 lat temu. Nadawałem wtedy zakupionym radiem z Demobilu (musiałem je naprawiać u "Helektryków" bo do elektroników im było daleko). Był to President George. Wstęgi, połówki, fakt, to były czasy. Jeszcze do dziś mi została antena 5/8 na 3 przeciwwagi polskiej produkcji......Radio pogoniłem....dziś żałuję....ale cóż....może jeszcze (a mam poważne plany) ją wystawię u siebie na działce.... Ja siedziałem wtdy głównie na 11 z Herkulesem, Robinem.

Fakt, czasy niesamowite. Pamiętam jak sie ludzi niekulturalnych straszyło PAR-em że ich namierzą.....

Zdażały się wtedy przypadki, że ktoś zapominał co to kultura, ale dziś to mamy to co wtedy do potęgi 20, i to jest przykre.....

Dziś to mi żona Radio schowała, i powiedziała że jak znajdę jakieś fajne miejsce w aucie co by go nie niszczyć, a do tego znajdę radio to mi już go nie schowa, bo wie że zaraz bym jakieś dziury robił co by je zamontować, a ona misia nie pozwoli okaleczyc.....

Wracając do tematu, to już nie mogę się doczekać spotu.....Mam tylko nadzieję że pogoda nam dopisze, przynajmniej do 17:50.

BTW.....Jeździ ktoś z was na nartach? Może by zorganizować jakiś spocik i wyprawę np. do Kamieńska? ( u mnie to ponad pół rodziny czeka na pierwszy śnieg :twisted: )