[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] [FAQ] Awaria zegarka - sam się wyłącza, resetuje
Anonymous - 24-09-2007, 11:34
zobaczymy jak to bedzie...
JaGrab3 - 24-09-2007, 12:28
Wygiecie blaszek spowodowalo "kontakt" zimnych lutów, pownie na jakis czas pomoze. Jednak mysle ze nie obejdzie sie bez dotknięcia lutownicą. Ja tak zeobilem zaraz po zakupie Gala i od tej pory zegareczek zasuwa nadzwyczaj dokłądnie
Marcino - 24-09-2007, 12:51
Mysle ze potraktowanie go lutgownica jest pewniejsze. Co do rozjaśnienia to pewnie i dobry pomysł, ale najlepiej by było miec cośw rodzaju diody foto która by go sciemniała na noc tak samo jak wyświetlacz klimy i zeby byo to spiete razem.
Pozdrawiam
Anonymous - 25-09-2007, 12:20
Witam
Pierwsze co zrobiłem po zakupie Gala gdy zauważyłem że zegar nie nadąża za sekundami: Problem na foto: http://www.doktord.pl/zegar.jpg
Pozdrawiam
swinks_UK - 25-09-2007, 14:32
doktord.pl: To właśnie jest ten nasz winowajca, którego należy obowiązkowo potraktować lutownicą. Dzięki za zdjęcie, przyda się następnym "Galowiczom". No i powinno być w FAQ.
Anonymous - 25-09-2007, 15:26
cuuube napisał/a: | popytaj pod TYM adresem ja bralem od nich plastik do bagaznika _maja gala na rozbiorke wiec jesli jeszcze calego nie sprzedali to powinienes zdazyc... |
Niedawno chciałem kupić szybę od tych ludzi i oberwało mi się, że chcę samą szybę bez klapy, mimo, że kilka dni wcześniej mi ją obiecali wyciąć. Totalna porażka, więc proszę uważać. Wybaczcie przyklejenie wątku, ale akurat trafiłem, więc piszę.
pozdrawiam
Anonymous - 29-09-2007, 13:29
zegarek smiga az milo i w nocy tez jest spoko bez tej szybki w srodku .jesli chodzi o plastiki Okiren mnie poszlo szybko i sparwanie moze facet mial zly dzien...
Anonymous - 01-10-2007, 15:38
cuuube napisał/a: | jesli chodzi o plastiki Okiren mnie poszlo szybko i sparwanie moze facet mial zly dzien... |
Pewnie masz rację. Obym był wyjątkiem, który jest niezadowolony. Pozdrawiam
Anonymous - 03-10-2007, 16:22
Hejka
takie male pytanko co do zegara Jak dostac sie do tej kostki? Jak zdjac ten plastik z gory?
JaGrab3 - 03-10-2007, 16:42
Nic prostrzego, pociągasz cały zegarek do góry, zatrzaski puszczą i włalla...
Ps. Pierwsze wyjęcie zegarka może martwić ze coś połamiesz, jak dotądnie słyszałem zeby ktoś cos tu pourywał
Anonymous - 03-10-2007, 19:42
ale potrzeba do wyciagniecia troche sily ! moj moze nie byl nigdy ruszany i siedzial dosc mocno !!! rownomiernie podwazajac nie powinno nic sie stac...
Okiren[/b] dzis pisalem do tego kolesia znowu i dostalem odp w ciagu jakiejs godziny... wiec chyba naprawde miales pecha
roch_27 - 04-10-2007, 13:45
Panowie nie rozumiem po co dalej drążycie temat z zegarkiem Wszystko jest już na forum. Demontaż, naprawa, przyczyna nie działania, wrażenia z naprawy etc.
Żeby nie być gołosłownym Galant 97-04 Dział FAQ >>KLIK<< kolejny temat >>KLIK<< oraz >>KLIK<<
ps. Mała prośba z mojej strony do wszystkich użytkowników - jeżeli nie masz nic nowego do dodania to po prosu powstrzymaj się od pisania. Kilka wątków dotyczących tego samego tematu to lekka przesada
pozdro
Anonymous - 07-10-2007, 16:35
Piotrek nie czepiaj sie tu sie wazne sprawy tocza...
mam wkoncu fotke jak wyglada zegarek w dzien po wyjeciu tej szybki o ktorej bylo pisane
Ursus - 11-10-2007, 21:32
Przetestowałem również u siebie ten patent i jest ok. W nocy światło nie drażni i nie jest zbyt mocne, nabrało jednocześnie bardziej przyjemnego zielonego koloru. Straciło się natomiast ostre słońce i nie ma jak narazie sprawdzić o ile pomogło to przy jeździe w słoneczny dzień...
Anonymous - 12-10-2007, 12:24
w sumie super patent i tez sobie tak zrobie.
|
|
|