Outlander II Ogólne - Outlander 2.0 DiD Intense+ - kryteria mojego wyboru
michu300 - 18-11-2010, 11:22
dab napisał/a: | To dywanik ktory dokupiles - welurowy czy guma? |
Guma (właściwie plastik taki). Sam dywanik nie jeździ bo jest dopasowany do kształtu bagażnika, ale wszystko co umieszczę na nim, a zwykłem wozić koszyk plastikowy ze względu na brak schowków, żeby drobnica nie latała.
dab - 18-11-2010, 11:26
Z ta drobnica w duzych bagaznikach to niestety zawsze duzy problem, do outka sa jeszcze dostepne specjalne kuwety tylko drogie, lub moze siatka mocowana do podlogi, skrzynki nie bedziesz moze miec ale graty nie beda lataly...albo jak pisalem post wczesniej ale ci umknelo: "A co do dywanika to moze najprosciej wywalic i kupic inny wylozony guma, koszt kolo 70zl i problem z glowy..jedyny dyskomfort...brak oryginalnej metki z logo mitsu"
michu300 - 18-11-2010, 11:37
dab napisał/a: | "A co do dywanika to moze najprosciej wywalic i kupic inny wylozony guma, koszt kolo 70zl i problem z glowy..jedyny dyskomfort...brak oryginalnej metki z logo mitsu" |
Pewnie mi umknęło. Chyba tak zrobię. Sprawdzę jeszcze czy można kupić taką gumę samoprzylepną antypoślizgową.
rezon - 18-11-2010, 12:05
michu300 napisał/a: | rezon napisał/a: | ludzkie ciało lepiej znosi kontakt z miękkim niż z twardym |
do kontaktów to lepiej sobie znaleźć inną materię niż plastiki | najlepiej jak to w piosence "ciało do ciała" ale w razie W to nie wybierasz w co trafisz, więc lepiej w miękkie tworzywo niż w twarde
[ Dodano: 18-11-2010, 12:10 ]
michu300 napisał/a: | Chyba to czymś wykleję. Może macie jakieś pomysły? | najprościej to kupić kuwetę Rezaw-Plastu http://www.rezaw-plast.pl/marka.0.28.365.0.0.html - od lat kupuję do każdego auta - pośrodku jest duża powierzchnia z pianki antypoślizgowej. Na drobnicę zakupiłem w TESCO organizer za 20zł czyli torbę z czegoś podobnego do filcu z dwoma rzepami: na dnie (nie używany z uwagi na kuwetę) i tylnej ściance (mocuję do foteli), Wchodzi do niego gaśnica, żarówki, itp. )
michu300 - 18-11-2010, 12:31
rezon napisał/a: | najprościej to kupić kuwetę Rezaw-Plastu http://www.rezaw-plast.pl/marka.0.28.365.0.0.html - od lat kupuję do każdego auta - pośrodku jest duża powierzchnia z pianki antypoślizgowej. Na drobnicę zakupiłem w TESCO organizer za 20zł czyli torbę z czegoś podobnego do filcu z dwoma rzepami: na dnie (nie używany z uwagi na kuwetę) i tylnej ściance (mocuję do foteli), Wchodzi do niego gaśnica, żarówki, itp. ) |
Też miałem takie w każdym poprzednim i ta warstwa antypoślizgowa jest świetna. Teraz mam "oryginalną" i wszystko się ślizga. Taki organizer mam, też z rzepami, ale do fotela nie da się przyczepić Z tyłu jest ekoskóra Ktoś mógłby opracować jakiś kuferek zamykany do Outlandera, montowany gdzieś do ścianki bocznej...
rezon - 18-11-2010, 12:53
michu300 napisał/a: | Z tyłu jest ekoskóra Ktoś mógłby opracować jakiś kuferek zamykany do Outlandera, montowany gdzieś do ścianki bocznej... | Ja mam na tylnych welurek, więc się czepia. A do ścianki bocznej możesz przykleić rzepa na taśmie dwustronnej.
regon - 18-11-2010, 17:14
W norauto można kupić matę antypoślizgową, siatkę i dywanik do bagażnika z burtą (rozmiar prawie idealny).
nasa - 21-12-2010, 07:09
Dzień dobry
Dario_W - 02-01-2011, 18:51
czytałem opis porównujący auta - w większości mam podobne odczucia. Jak widać wybrałem Outka i jak na służbówkę nic lepszego chyba za tę cenę i w automacie nie dostałbym, więc jeżdżę sobie Miśkiem...
pozdro
-WALDOR- - 20-01-2011, 12:04
miałem już kiedyś wkleić foty zimowych kapci...wczesniej brak czasu ale wklejam dziś
krótki opis...kapcie 215/70/16 opony NOKIAN WR G2 SUV na felgach ENZO 101...
Cena 720zł za koło...zestaw spokojnie mogę polecić..
Muciek - 20-01-2011, 14:35
Podobne do felg mojego taty. A czyżby na drugim zdjęciu w podłożu wkradł się Fotoshopik? Czy taki efekt wyszedł?
Pozdrawiam.
mitsu00 - 20-01-2011, 14:55
Muciek napisał/a: | Podobne do felg mojego taty. A czyżby na drugim zdjęciu w podłożu wkradł się Fotoshopik? Czy taki efekt wyszedł?
Pozdrawiam. | Auto wisi na podnosniku, wiec i przeswit wiekszy.
karol_alasz - 20-01-2011, 14:57
Muciek napisał/a: | A czyżby na drugim zdjęciu w podłożu wkradł się Fotoshopik? Czy taki efekt wyszedł? |
Jaki efekt?? Przecież auto wisi na podnośniku....
Muciek - 20-01-2011, 15:02
Dobra teraz zauważyłem, wybaczcie
-WALDOR- - 20-01-2011, 15:18
zgadza się 2 zdjęcie jest zrobione w warsztacie wulkanizacyjnym podczas zmiany kół...wcześniejsze już w trasie...oba pstryknięte w listopadzie..
swoja droga muszę zrobić jeszcze raz fote koła...bo pod tym zdjęciem mógłbym napisać ,ze kapcie maja dowolna oponę..
|
|
|