|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Nie ma prądu w cewce. Mitsubishi Galant 96 r. 2L V6 |
Autor |
Wiadomość |
magumil
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.0 V6 24v
|
Wysłany: 26-01-2012, 15:35 Nie ma prądu w cewce. Mitsubishi Galant 96 r. 2L V6
|
|
|
Witam . Mam problem z moim galantem.. Podczas jazdy na gazie auto straciło moc i gwałtownie spadły obroty . Po przejściu na benzynę zapalił się check engine. Po sprawdzeniu cewek okazało się, że z jednej nie wychodzi prąd natomiast do niej dochodzi. Cewki zostały sprawdzone i są dobre, a mimo to jedna nie działa. Jeśli ktoś miał podobny problem, bardzo proszę o jakieś info w tym temacie. Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi.
Zrozpaczona Monika. |
|
|
|
 |
Frost
Mitsumaniak Moderator E88A

Auto: Galant E88A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 14 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 1377 Skąd: Gorzów Wlkp.
|
|
|
|
 |
magumil
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.0 V6 24v
|
Wysłany: 28-01-2012, 11:00
|
|
|
Zgadza się. To jest najprawdopodobniej moduł. Mam nadzieję, że go szybko dostanę.
Wielki dzięki!!!
Tak jak mówiłeś, padnięty był moduł.
Kupiłem nowy i wszystko wróciło do normy. Nie jestem pewna czy mi "spece", u których stało auto nie namieszali w świecach i przewodach WN. Al teraz przynajmniej wiem, że muszę też i świece razem z przewodami wymienić.
Raz jeszcze wielkie dzięki!!! |
|
|
|
 |
|
|