|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eclipse Ig 4g63 |
Autor |
Wiadomość |
adzioch
Nowy Forumowicz
Auto: eclipse
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-01-2012, 17:18 Eclipse Ig 4g63
|
|
|
Przedstawiam mojego Miska, zakupiony 1,5 roku temu jako"igiełka" tzn wszystko co jest eksploatacyjne musiałem wymienić ,zrobić, znaleźć przyczyny usterek itp , dużo godzin na to poświęconych , i dzięki temu nauczyłem się samemu wymieniac elementy zawieszenia, klocki,tarcze,wymieniać czujniki, z czytywać błędy diodą, diagnozować samemu niektóre usterki,kupić drugi egzemplarz na zapas części , powymieniać linki,płyny,oleje,chłodnice węże itp więc dzięki temu pojazdowi troszkę się nauczyłem, oraz przeżyłem w nim swoją pierwsza stłuczkę. Zasilany podtlenkiem LPG na sekwencji (o wtryski benzyna i gaz też wymienione )
Chyba że Misiek się sprzeda bo mam chrapkę na gsx:)
aktualnie szykuje się na remont zapasowego silnika z wyrzuceniem wałków balansowych włącznie, oraz nowe progi ,nadkola i polerka zaraz po zimie.
letnie buty
By adzioch001 at 2012-01-30
zimowe buty
tak bylo pod maską
tak jest
tak wygląda wnętrze pod od buraczeniu
By adzioch001 at 2012-01-30 |
|
|
|
 |
BeNeK
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant 1.8 16v140km
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Wrz 2010 Posty: 678 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 05-02-2012, 17:54
|
|
|
Bardzo fajny Cliper. Wg. mnie ładniej wygląda na stalówkach niż na alu. Na stalusach jest taki bardzie ''fighter'' Powodzenia w zrealizowaniu planów odnośnie GSX-a |
_________________ “Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
ś.p. Colin McRae |
|
|
|
 |
|
|