|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Oględziny Suzuki Baleno - Warszawa-Tarchomin |
Autor |
Wiadomość |
mystek
Mitsumaniak
Auto: Lancer Sportback 2014
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2012, 12:35 Oględziny Suzuki Baleno - Warszawa-Tarchomin
|
|
|
Witam. Potrzebuję chętną osobę na oględziny Suzuki Baleno z tej aukcji - http://allegro.pl/suzuki-...2069755454.html
Umówiłem się z gościem na niedzielę wstępnie, ale chętnie usłyszałbym postronną opinię odnośnie tego auta. Jestem po rozmowie telefonicznej z gościem i auto jest do obejrzenia na Tarchominie.
Czy ktoś miałby troszkę czasu, aby podjechać i obejrzeć to auto? Dzisiaj lub jutro?
PS: pytam, bo szukam czegoś ciekawego z Mazowieckiego, ale niestety oprócz tego Baleno nie ma nic fajnego na allegro, a z Krakowa kawałek tam mam, dlatego średnio widzę sens aby jechać obejrzeć tylko to jedno auto.
Jak coś mój numer telefonu - 516 469 375
[ Dodano: 03-02-2012, 12:57 ]
Koleś nawysyłał mi innych zdjęć jeszcze. Tu takie które mnie niepokoją:
1. Gaz? http://img189.imageshack....8/img5007yt.jpg
2. Łaty? http://img600.imageshack....09/img5028b.jpg
Dodatkowo napisał mi tak:
tak jak pisałem w ogłoszeniu stan auta określam na dobry i nie wymagający na dzień dzisiejszy wkładu finansowego - rozrząd wymieniony wg zapewnień poprzedniego właściciela przy przebiegu 181 tyś. km (jest nalepka w komorze silnika).
Przeze mnie został wymieniony tłumik końcowy i końcówka wydechu ( mam paragon i gwarancję na tłumik ), oraz naprawiony szyberdach (wymienione uszczelnienie i prowadnice, mam gwarancję na naprawę).
Zwracam uwagę na "dziury" w desce rozdzielczej widoczne na zdjęciach a zrobione nie wiem przez kogo - jedne były do mocowania uchwytu na telefon a druga większa do jakiegoś zapachu. Wiem - nie wygląda to dobrze ale nic na to nie poradzę, komuś to nie przeszkadzało
Śladów rdzy na karoderii na prawdę nie ma poza tym jednym miejscem przy zamku tylnej klapy - widać na zdjęciu.
Samochód w aktualne mrozy (dzisiaj w wawie -25) odpala bez większych problemów i to z akumulatorem zostawianym na noc w pojeżdzie który nie jest garażowany.
Pali 7 litrów w mieście i 4,5 w trasie.
Samochód posiada kartę pojazdu i jeden kluczyk.
Ubezpieczenie do 25 lutego a przegląd do czerwca br.
Opony z przodu letnie z tyłu zimowe, zapas letni
[ Dodano: 03-02-2012, 21:31 ]
nieaktualne |
_________________ Mitsubishi Colt CJ4A 01.2010 - 01.2012
Mitsubishi Mirage Turbo 02.2012 - 10.2013
Rover 216 Tomcat 02.2014 - 09.2014
Volvo V40 T4 08.2014 - 01.2019
Toyota MR2 SW20 04.2017- ...
Mitsubishi Lancer Sportback 11.2018 - ...
|
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 15-04-2012, 20:03
|
|
|
Ostatnio przejeżdzałem Strumykową i chyba ten właśnie Baleno jeszcze tam stał... |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
|
|