|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3,0] nie odpala na mrozie przy -18 |
Autor |
Wiadomość |
kern
Mitsumaniak
Auto: Pajero II 3.0 V6 24V
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-02-2012, 09:38 [3,0] nie odpala na mrozie przy -18
|
|
|
Witam, mam problem z odpaleniem Pajero II 3,0 v24 na mrozie. Do około -18 samochód odpala od razu, ale jak temperatura spadnie poniżej to zaczyna się problem i nie jest to kwestia akumulatora. Nawet z kabli nie odezwie się nawet na chwilę. Przypuszczam, że jest to wina paliwa, ale pewności nie mam. Może ktoś się spotkał z tym problemem i będzie mógł coś podpowiedzieć. |
|
|
|
 |
jabol66
Forumowicz
Auto: PII 2,8 3,0 3,5
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Kwi 2009 Posty: 206 Skąd: EZD zduńska wola
|
Wysłany: 05-02-2012, 13:25 Re: [3,0] nie odpala na mrozie przy -18
|
|
|
kern napisał/a: | Witam, mam problem z odpaleniem Pajero II 3,0 v24 na mrozie. Do około -18 samochód odpala od razu, ale jak temperatura spadnie poniżej to zaczyna się problem i nie jest to kwestia akumulatora. Nawet z kabli nie odezwie się nawet na chwilę. Przypuszczam, że jest to wina paliwa, ale pewności nie mam. Może ktoś się spotkał z tym problemem i będzie mógł coś podpowiedzieć. |
z tego co piszesz to raczej rozrusznik ci klęka lub przewody na rozruch bo nie ma odzewu wogóle tak?? czy kręci a nie odpala |
|
|
|
 |
kern
Mitsumaniak
Auto: Pajero II 3.0 V6 24V
|
Wysłany: 05-02-2012, 13:35
|
|