|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
space runner 95' |
Autor |
Wiadomość |
Lilu
Nowy Forumowicz Lilu
Auto: mitsubishi space runner
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-02-2012, 11:58 space runner 95'
|
|
|
Hej.
KUpilam space runnera!! Miś słodki, ale chory:))
Na pewno sprzęgło do wymiany, łapie przy podłodze, ale jest cos jeszcze i za nic nie wiem co, jak jest zimny tzn przy takim mrozie jak teraz, ruszam po 10 min. zeby sie nagrzał, ale on nie ma mocy, wciskam gaz do ziemi i zwalnia wręcz. Nastepnie na biegu jak jest cos ociera nie przyjemnie jadac, wiem ze jak nikt nie slyszy to ciezko zdjagnozowac, ale dzwiek chyba idzie z kola. Czy macie jakies moze sugestie co i jak, czekam na jakas pomoc.
Pozdrawiam... |
|
|
|
 |
t0m3k
Mitsumaniak
Auto: Sigma 3.0 V6 12V
Pomógł: 2 razy Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 956 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 06-02-2012, 12:50
|
|
|
może po prostu łożysko w kole? swego czasu autko dlugo stało, wsiadlem i pojechalem na stacje, cos ocierało i myslalem ze mam cos nie dokręcone... a tu jednak łozysko. podnieś auto i pokręc kołem moze usłyszysz |
|
 |
Lilu
Nowy Forumowicz Lilu
|
Wysłany: 06-02-2012, 12:53 runnerek
|
|
|
dzieki, to juz jakaś myśl, ale tez nie pokojacy jest ten brak mocy ahh martwie sie ze to cos gorszego:( |
|
|
|
 |
yossi
Forumowicz

Auto: MSR 1,8 GLXi 98 r.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sty 2008 Posty: 32 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 22-02-2012, 12:13
|
|
|
Hej! No i stanęło na czymś ostatecznie? Bo jak temat aktualny, to będziemy kombinować. |
|
|
|
 |
Lilu
Nowy Forumowicz Lilu
|
Wysłany: 22-02-2012, 12:21
|
|
|
Hej.
Zmieniona skrzynia i sprzęgło - jak nowy dzięki za pomoc.
Masz może czym warto sie podzielić jesli chodzi o wiedzę na temat runnerka? Jesli tak to pisz. |
|
|
|
 |
|
|