|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Otwieranie Drzwi |
Autor |
Wiadomość |
Misfit
Nowy Forumowicz
Auto: 2G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-01-2012, 15:41 Otwieranie Drzwi
|
|
|
czesc wszystkim;)
Mam problem z otwieraniem drzwi, poniewaz unoszac klamke do gory nie odpycha ona wlasnie ciegna do samego dolu jak to robi ciegno klamki od srodka
dokladnie to co jest zaznaczone kolkiem zielonym to ciegna od klamki zewnetrznej ktore powinno pchnac ten mechanizm ktory jest nizej by drzwi sie otworzyly.
Panowie nie mam pomyslu jak rozwiazac ten problem, moze ktos przerabial cos podobnego i jest mi w stanie pomoc ?? |
_________________ Ładne 2G nic nie musi robić, nawet jak stoi w miejscu, to i tak wyprzedza innych . . . |
|
|
|
 |
kicek86
Mitsumaniak
Auto: Mitsubishi Eclipse 97'
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Gru 2009 Posty: 149 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 12-02-2012, 12:42
|
|
|
nic się nie dzieje, gdy ciągniesz za klamkę z zewnątrz czy robi to za mało, aby otworzyć drzwi? |
|
|
|
 |
Misfit
Nowy Forumowicz
Auto: 2G
|
Wysłany: 12-02-2012, 15:26
|
|
|
Klamka z zewnatrz dziala normalnie tak jak wydaje sie byc powinno ale jednak chyba za malo bo drzwi sie nie otwieraja ;/ te ciegno jakby nie dochodzilo do konca |
_________________ Ładne 2G nic nie musi robić, nawet jak stoi w miejscu, to i tak wyprzedza innych . . . |
|
|
|
 |
|
|