Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak nie dac sie sennosci?
Autor Wiadomość
McDoune 
Mitsumaniak
Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-12-2006, 00:40   

siedzenie na forum mitsumaniaków :mrgreen: Wtedy się nie śpi :)

Co od wynalazków pod tytułem kawa na Coli to pewnie i działają, tyle że ja po czymś takim chyba bym nie chciał prowadzić samochodu, albo robić czegoś odpowiedzialnego :?

:king: Zwycięzca Czwartej Edycji Typera Mitsumaniaków :king:

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 20-12-2006, 09:26   

dager napisał/a:
Hubeeert napisał/a:
gimnastyka poranna - dziala cuda.
, najlepiej we dwoje , kiedy dzieci jeszcze śpią :mrgreen:

...tylko potem, jak dowodzą statystyki, większość mężczyzn zasypia :twisted:

Kofi 
moderator mitsumaniak
Michał

Auto: Galant EA3W
Wysłany: 20-12-2006, 12:39   

Podczas podrozy w trasie gdy lapie sennosc podobo dobre sa dwie metody:
1. uslyszalem od kolegi co prawie non stop jest za kolkiem
- przejezdzajac przez jakas miejscowosc znalezc zaklad fryzjerski i zamowic w nim mycie glowy z masazem :)

2. uslyszalem od kolegi co trenuje nlp (neurolingwistyczne programowanie muzgowe)
- wprowadzic się w trans :P
probowac zdrzemnąc sie z 10 minut ale w tym czasie marzyc o robieniu czegos aktywnego
(np wyobrazac sobie, ze sie biega, prowadzi super szybko samochod po kretej drodze, gra w pilke czy cokolwiek tego typu).

O ile mycia glowy nigdy nie testowalem, o tyle sam zauwazylem ze jak probuje zasnac a spac mi sie chce srednio i o czyms tam sobie mysle, a te mysli sa wlasnie takie dosc dynamiczne to po chwili spac mi sie zupelnie odechciewa.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 21-12-2006, 01:27   

slo_mo napisał/a:
dager napisał/a:
Hubeeert napisał/a:
gimnastyka poranna - dziala cuda.
, najlepiej we dwoje , kiedy dzieci jeszcze śpią :mrgreen:

...tylko potem, jak dowodzą statystyki, większość mężczyzn zasypia :twisted:

Wiesz :lol: ja statystycznie mam 172cm wzrostu, 10 kg nadwagi, 1,5 dziecka i sie nie rozwiodlem ;-)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 21-12-2006, 01:29   

zapomniałeś dodać o łysinie :mrgreen:

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 21-12-2006, 01:31   

Fakt

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

slo_mo
[Usunięty]

Wysłany: 21-12-2006, 22:58   

Hubeeert napisał/a:
Fakt Obrazek

:mrgreen:

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Wysłany: 21-12-2006, 23:41   

Zdażyło mi sie w USA że wsiadłem o 21:00 za kółko Tracka gdzieś w nebrazce czy wyoming już nie pamiętam i jechałem do 9:30 rano. A jeśli dołożyć do tego że jechałem non stop na tempomacie 75mil/h więc nietrudno sobie wyobrazić jak ciekawa było to podróż:). Przez pierwsze 5 godzin pomagała kawa (zresztą najlepsza jaką kiedykolwiek piłem - zakupiona w Rochelle po wyjeździe z Illinois :) Potem zaczęły się chody do 5 rano - picie sprit'a i 3 razy przysnąłem za kółkiem (na szczeście po zboczeniu z pasa na pobocze jest bardzo przyjemna "tarka" która rzuca aż miło 60tonową ciężarówką, Jak zaczęło się robić widno to już było z górki - do 9:30 poszło już gładko. Potem jakieś 5h snu i czułem się dobrze - co oznacza że wcale długo nie trzeba spać żeby się wyspać - a wiem z autopsji - po 10h snu ledwo żyję i nic się nie chce robić.

A ogólnie najlepiej kłaść się tego samego dnia którego sie wstaje (np o 01:00 i wstawać o 7:00). A jak przychodzi weekend poleżeć dłużej :)

Czas może na Space Stara dla żony?

Odpowiedz do tematu