|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebne Mitsubishi Service Manual |
Autor |
Wiadomość |
Zielu
Forumowicz

Auto: Lancer'C60project&Eclipse
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Kwi 2010 Posty: 747 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 18-02-2012, 16:29 Potrzebne Mitsubishi Service Manual
|
|
|
Czy ktoś ma może pojęcie, gdzie w necie można znaleźć kompletne serwisówki od A do Z, wszystkich modeli Mitsubishi? Do tej pory korzystałem ze stronki arkadia.ru, były tam schematy praktycznie wszystkiego, z numerami seryjnymi, można było zmieniać modele, przeglądać części, porównywać- bardzo mi to ułatwiało jakiekolwiek prace przy Lancerze.
Z tego co teraz widzę już niestety nie ma mozliwości przeglądania tych manuali...Jest na to jakaś dobra alternatywa?
Oczywiście te manuale które są w dziale download mam, jednak to nie wszystko..
[ Dodano: 20-02-2012, 15:55 ]
Znalazłem takie dwie stronki, jest tam chyba wszystko co potrzebne. Mam nadzieję że to pomoże MitsuManiakom
http://mitsubishi.epcdata.ru/
http://japancars.ru/cat/mitsubishi/?area=M60 |
|
|
|
 |
simij
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sportback 1.8 2010
|
Wysłany: 22-02-2012, 23:10
|
|
|
Hej Zielu,
ja znalazłem coś takiego:
LINK
Wygląda mi na instrukcje serwisową do Mitsubishi Lancer Sportback od 2008. Nazwa katalogu jest chyba lekko myląca...
Może też się przyda |
_________________ To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
 |
|
|
|
 |
Zielu
Forumowicz

Auto: Lancer'C60project&Eclipse
Pomógł: 9 razy Dołączył: 29 Kwi 2010 Posty: 747 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 22-02-2012, 23:43
|
|
|
Póki co nie miałem przyjemności grzebania przy najnowszym Lancerze, mój akurat jest z '91 roku, ale kto wie co przyszłośc przyniesie.. Napewno się komuś przyda, dzięki! |
|
|
|
 |
|
|